Thursday 3 November 2011

Long frisyrer 2010

Det er mange populære stil av lange frisyrer dag. Noen er stilig lagdelte hårklipp, mens noen frisyre gir en sexy, rotete og avslappet utseende. Du kan velge en frisyre som passer din livsstil og hårtype, og dermed få et flott utseende på langt hår. Gitt nedenfor er noen ideer som du kan velge for lange frisyrer. 2010 bare kan være året hvor lange frisyrer bli et raseri igjen.
Kvinners Long frisyrer 2010
Bohemian frisyrer: Det finnes ulike bohem hårklipp stiler og ideer. Du ha en middels avskjed og style håret bølget med en havsalt spray, eller hår curling mousse og du er god til å dra. Hvis du har rett hår, deretter en rask måte å få bohemske stilen er å ta den fremre delen av håret, og del det i en Cleopatra stil stump smell som kommer til øyenbrynet, kan resten av håret holdes rett og kutt sløv. Du kan også gjøre flettet pannebånd eller lage små fletter og beholde håret ser avslappet etter en "bohem-look.
Braid / Pony frisyrer: Hvis du har en dårlig hår dag så hestehaler og fletter er den beste frisyrer alternativer for deg. Du kan ganske enkelt knytte håret inn aa høyt ponni med en søt gummi band som matcher kjolen din, ta ut noen smell og tråder fra sidene, og du er godt å gå. Hvis du har veldig langt hår, deretter flette frisyre er en god løsning for dårlige hår dager. Enkelt en løs tre struktur braid, og plasserer den på skulderen for et elegant utseende, og ta ut litt tråder fra sidene å myke utseende. Du kan også lage komplekse flettene som fransk flettene frisyre, nederlandsk fletter eller fiskebein fletter og bære disse stilene prom lange frisyrer 2010.
Bølget Lagdelte Cuts! Hvis du har langt hår, og ønsker å gå lange medium lagdelte hårfrisyrer, så her noen ideer. Personer som har rett hår kan også gå for denne stilen, bortsett fra at etter kuttet vil du bruke et styling produkt for å gjøre håret bølgete. For å få dette kuttet, klippe håret i nærheten av kronen til noen lag, så kutt resten av håret i dype lag med hårtuppene ser avsmalnende. Da kuttet den fremre delen av håret ditt inn langside feiing smell, og klipp av noen hårtuppene fra bangs å gi dem et godt atskilt utseende.
Straight Lagdelte frisyrer: Hvis du har rett fint hår, så du kan gå med denne sleeker mer formelle ser lagdelte hårklipp. For å få denne hårklipp, må du deler håret i midten. Kutt av hår fra en side i dype lag, med start av Deres jawline eller hake nivå. Gjenta lagene på den andre siden av skillen. Da kuttet den fremre delen av håret i tynne svingte smell, som kommer til din øyebrynet nivå.
Menn Long frisyrer 2010
Shag frisyrer: Hvis du har langt hår, og ønsker å sport en avslappet uflidd utseende, så rufsete frisyre er en flott ideer. Disse frisyrer er også lite vedlikehold. To få toppskarv frisyre, klipper håret i lag, og kutt den fremre delen av deg håret i rett smell. Så på vått hår gjelder gel og tousle håret, og la dem lufttørke for å få en rotete uflidd utseende.
Moderne Mullet: Det mullet moderne hårklipp er litt mer tonet ned, og en god idé hvis du har lange håret. For å få håret klippet i en moderne mullet stil, kan du mikse deg noen typer hårklipp. Klipp håret på kronen av middels lengde, og stil seg inn i en faux haux. Klipp håret på siden i en buzz, og få noen side kutt. Og la håret på ryggen kuttet i en mullet.
Lagdelt frisyrer: Du kan også klippe langt hår i stilig leter lagdelt menns frisyrer. For å klippe håret i lag du trenger, å kutte den fremre del av håret ditt i langsiden smell, og resten av håret i dype lag.
Så, velg et av disse søte lange frisyrer 2010. Besøk en stylist, å få en god hårklipp, og sikre at du får en trim hver 4-5 uker for å opprettholde hårklipp.

No comments:

Post a Comment