Monday 7 November 2011

Shutter Farger

Legge skodder til huset ditt er en god måte å endre sitt utseende. Kreativt valgte lukkeren farger har evnen til å gjøre enda et gammelt huset ser nytt. Så, hvis du tenker på hjem forbedring på et budsjett, re-maling på gamle skodder eller legge et par nye, og du vil bli overrasket over resultatet! Nedenfor er noen nyttige tips til hvordan du velger riktig skodder som vil gi en unik dimensjon til huset ditt.
Tips om Velge Shutter Farger
Typer Skodder, Vindu skodder for boliger finnes i mange varianter, inkludert glassfiber, aluminium, stål, tre, plast og vinyl. I alle disse variantene, er et bredt spekter av farger er tilgjengelig for deg å velge fra. Ut av de mange varianter som er tilgjengelige i markedet, trepersienner er det beste alternativet for folk som ønsker å låne en autentisk utseende til sitt hjem. Den eneste ulempen med utvendig treverk skodder er at vedlikeholdet krever mye innsats og de må males igjen og igjen, pluss, kan de være ganske en byrde på lommen. Vinyl skodder på den annen side, koster mindre og de trenger ikke engang trenger mye vedlikehold. Motsetning trepersienner, de ikke trenger å være malt det oftere. Du kan bare vaske dem innimellom og de vil se nye som alltid! Noen av de populære valg når det gjelder vinyl lukkeren farger er blått, brunt, grønt, Burgund, leire og hvitt. Hvis du ønsker en nedleggelse fargen du ønsker, så kan lakkeres vinyl skodder er tilgjengelig i markedet også.
Komplimenter Utvendig maling; Ved valg av utvendig lukkeren fargene, gå av farger med som du har malt utsiden av huset. Velg lukkeren farger som går godt sammen med utsiden maleriet i huset. Sjalusien farger kan være en kontrastfarge, eller en farge som ligner på utvendig vegg maling. For eksempel, for folk som foretrekker kontrast, den perfekte lukkeren fargene for rød murstein hus er enten sort eller koksgrå, og for de som foretrekker lukkeren farger som kompliment utvendig maling, vil rødt maroon være det ideelle valg for en rød murstein hus. Et annet eksempel som vi kan ta er at en brunfarge hus. Den mest egnede lukkeren farger for tan huset ville bli brun og sjokolade. Sjokolade og brune vil låne en tan farget hus en veldig rik utseende og på samme tidspunkt, varmt utseende.
Lettere Shades; Hvis du leser utsikten interiørdesignere om nedleggelse farger i noen av livsstilsmagasiner, vil du finne at de fleste av dem anbefaler å ikke bruke lyse farger på yttersiden av huset. Ifølge dem, tonet ned fargene er det ideelle valget for utsiden av huset, som de sikrer at huset ikke skiller seg ut fra resten av husene i nabolaget. Hvis du tror på den samme filosofien, så mens du velger lukker farger, påse at de er av en lysere nyanse.
Sammenlign med vindu Trim Farger; Når du velger lukker farger, en annen ting som må vurderes er fargen i vinduet trim. Ideelt sett bør vinduet lukker og trim fargen være den samme. På denne måten ser hele vinduet ut som en enkelt brikke. I tilfelle, er du ikke i stand til å finne samme farge, i hvert fall sørge for at de to fargene er veldig nære. Også, hvis vinduet trimme er gammel, er det bedre at du re-male dem før nye skodder er installert for å jevne ut utseendet.
Utseende, Når du velger lukker farger, husk å sjekke hvordan fargene ser på ulike tider av dagen som, i sterkt sollys om ettermiddagene, tidlig om morgenen og om kvelden, like ved solnedgang. Velg den fargen som ser like tiltalende i ulike typer lys.
I tilfelle er du planlegger å re-male hele huset, da benytte anledningen til å lage en slags fargekombinasjon med utsiden maling farge, trim farger og huset lukkeren fargene. Hvis budsjettet er begrenset, så bare males skodder er mer enn nok til å legge til utseendet på huset ditt. Disse dager, de fleste hjem forbedring butikkene tilbyr lukkeren farger valgt av fagfolk i arkivert slik at du kan gå inn for noen av disse hvis du ikke klarer å bestemme hvilke skodde farger å velge i huset. Lykke til!

No comments:

Post a Comment