Sunday 20 November 2011

Hjem vindusglass erstatning

Enten det er til dører eller vinduer, er glass et viktig aspekt av ethvert hjem. Det hjelper unngå kulde og varme, slik at du kan bo i en komfortabel atmosfære inne. Men på grunn av noen grunn, hvis vinduet knuses, blir det tvingende nødvendig å erstatte den, noe som kan bety mye penger brukt. Men å ha sagt at hvis du ikke ønsker å bruke mye ved å få det gjort med hjelp av en profesjonell, du klarer det selv, og spare mye penger. Du må bare bruke pengene som kreves for å kjøpe nye biter av glass. Følgende avsnitt vil gi deg trinnene av hjemme vindusglass erstatning, som du kan følge mens reparere det. Du kan også gjerne vite om knust vindu reparasjon, slik at du vet hvordan du gjør det.
Hjem vindusglass Reparasjon
Under reparasjonen glass hjemme, må du sørge for alle nødvendige instrumenter som glass cutter, meisel, arbeidshansker, maling, sparkel, håndrens, tang, pensel, linolje, metall skjold, vindu scrapper glass av spesifisert størrelse , Glazer, glass verktøyet, kitt og barberblad skrape og holde dem for hånden. Når du har ordnet alt dette, det første trinnet som du må ta er å fjerne alle de ødelagte delene av glass mens du går for vindusglasset utskifting. Mens fjerne dem, må du bruke vernehansker og fjerne den en av gangen, ellers du kan skade hånden din. I ditt tilfelle vindusrute er stort, må du fjerne vinduskarmen før du går på vindusglasset utskifting.
Når du har fjernet all glasset, må du fjerne alle masse med en sparkel. Care må tas samtidig bryte gamle kitt, sørg for å fjerne små biter av gangen, ellers tre ramme kan dele. Ved fjerning av kitt, bør glassmester poeng også fjernes. Når du har tatt alle de kitt, må du bruke et strøk linolje rundt rammen og la oljen trekke inn totalt. Linolje er nødvendig fordi det hindrer olje fra kitt flytte ut, og dermed gjør kitt tørker raskere. Et tynt putty må anvendes etter det, slik som å dempe nye glasset som vil bli installert.
De nye glass være litt mindre enn tre ruten slik at glasset passer inn den. Når du installerer glasset, må du sette inn glassmester poeng på alle de fire hjørnene og på flere punkter, slik som å sikre glassruten. Etter som installerer glasset, og trykk den litt slik at det passer godt. Du må skyve vinduer verktøyet for å hindre den fra å bryte. Når glasset er på plass, må du bruke putty rundt glasset. Putty bør være av skikkelig konsistens all rundt ruten, slik glasset passer godt. Etter å ha plassert ut massen, gjelder linolje over den slik at den tørker fort, og når den har tørket, kan du velge å bruke litt maling over det. Pass på at du la det tørke helt før påføring av malingen.
Hjem vindusglass gjenanskaffelseskost
Det er mange faktorer som går inn bestemme utskifting vinduer kostnaden av ditt hjem. Det er vanskelig å fastslå den eksakte kostnadene, men det vil avhenge av størrelsen på glasset du trenger, kvaliteten på glasset du kjøper, noen ekstra funksjoner som du kanskje ønsker å introdusere, kostnaden for rammen, den type fyll, foruten stilen av vinduet. Vanligvis kostnaden ved utskifting vinduer skulle gå hvor som helst mellom US $ 300 til US $ 700, som inkluderer kostnadene for arbeidskraft, men så igjen som vil variere på hvilken type glass du bruker. Nå hvis du har et Casement vindu kan det koste deg noe over USD 100.
Mens du går for hjem vindusglass utskifting, sørg for at du tar forholdsregler, spesielt håndtere knust biter av glass og maling. Hvis noen kitt står igjen, hold den i en lufttett beholder, slik at den ikke tørker opp og kan brukes senere.

No comments:

Post a Comment