Wednesday 30 November 2011

Aloe Vera Care

Aloe vera har lenge vært brukt av mennesker for sine medisinske og helbredende egenskaper. Det er antatt at de gamle egypterne hadde brukt dette anlegget for skjønnhetspleie. Selv de gamle greske og romerske skrifter har nevnt bruken av denne planten for sine terapeutiske egenskaper. Selv i dag, er aloe vera plante veldig populær og er mye brukt som en urt. Det er en av de uunnværlige ingredienser på noen skjønnhetspleie produkter. Mange andre produkter som, aloe drikke, aloe juice, aloe gel, aloe incenses, etc. er også produsert. Så, er dette anlegget kommersielt dyrket i mange deler av verden. Bortsett fra det, er det en av de populære potteplanter også. As aloe vera ikke er en rotete plante, er det enkelt å ta vare på det. Men, må du kjenne til grunnleggende om aloe vera omsorg. Denne artikkelen vil gi deg noen aloe vera plante pleie tips.
Mer om Aloe Vera Plant
Aloe Vera planten blir ofte forvekslet med kaktus, men er det bare en saftig plante som tilhører familien av blomstrende planter kalles Asphodelaceae. Planten er innfødt til Afrika. Aloe vera planten tilhører arten Aloe i denne familie. Slekten har omkring 250 artar av aloe vera planter, men, det vanligste blant dem er aloe vera barbadensis. Aloe vera plantene trives godt i tørre klima, men med tilstrekkelig hjelp, kan de dyrkes med hell i andre klima også. Ettersom disse plantene har saftige blader med rundt 95% vann, vil det være vanskelig for disse plantene til å trives i kalde klima. I slike tilfeller må man holde disse plantene innendørs under frost og utendørs i sommer. Generelt kan det sies at aloe vera er lett å vokse og er motstandsdyktig mot skadedyr og sykdommer. La oss ta en kikk på de forskjellige aspekter av aloe vera plante omsorg.
Aloe Vera Vedlikehold
Som nevnt ovenfor, vokser aloe vera i huset ditt ikke en vanskelig oppgave. First of all, you have to get en healthy aloe plant with thick leaves. Velg en plante som ikke har noen brune flekker, arr eller flekker. Du kan også vokse aloe vera plante form frø. Men, er det alltid bedre å gå for unge planter. Følgende er noen aloe vera stell, som kan hjelpe deg i voksende dette anlegget. , Nå, vet du at aloe vera kan dyrkes både inne og ute. Hvis du ønsker å vokse aloe planter i containere, da, bruke godt drenert jord. Potting bland blandes med sand kan også brukes til voksende aloe vera. ; Disse beholdere med aloe vera plantene må holdes på steder med god sollys. Kan imidlertid sterkt sollys føre til gulfarging av bladene. Så, vil et delvis skyggelagt sted være perfekt for utendørs aloe planter. En vinduskarm med sterkt solskinn vil være best for innendørs aloe. : Ettersom Aloe Vera er en sukkulent, kan over vanning føre råtnende av anlegget. Så, vann anlegget bare når jorden blir tørr helt. Minimum vanning er nødvendig ved vintre og fuktige forhold. Riktig vanning av disse plantene er en viktig del av aloe anlegget omsorg og så må du være forsiktig for å unngå vanning og ekstrem under vanning. ; Aloe planter ikke krever fôring, men, kan du bruke gjødsel i svært små mengder i løpet av våren. Sunn aloe Anlegget vil produsere skudd, når de er modne, og du kan ta ut og plante dem i egne potter, slik som å opprettholde helsen til mor anlegget. ; Et annet viktig aspekt av aloe vera omsorg er repotting. Anlegget må flyttes til en større beholder, når det vokser ut av den eksisterende. , Kort sagt, er aloe vera pleie svært enkelt, forutsatt at du har en grunnleggende forståelse om det. Hvis vekstraten av anlegget er for treg, så kan det være grunn til overmål fôring, mangel på tilstrekkelig lys, sterkt fuktig jord eller jord blir for alkalisk. Hvis det er mangel på vann, kan bladene bli krøllete eller tynn og over vann kan gjøre dem myke og grøtaktig. Gulaktig eller brune flekker på bladene kan skyldes sterkt sollys og for lite lys kan føre til at blader for å få flat eller hengende. Nå, har du en grunnleggende vet hvor om aloe vera problemene og hvordan ta vare på denne planten. Så hvis du ikke har en hos deg, kontakt din lokale planteskole og vokse på planten som per tipsene gitt ovenfor.

No comments:

Post a Comment