Tuesday 29 November 2011

Olivin Bruker

Olivin faller under mafiske og ultra mafisk kategori av vulkanske bergarter. Det er lys grønn til oliven grønn i fargen med en molekylær formel (Mg, Fe) 2SiO4 og er derfor en magnesium jern sulfat. Olivin er et fransk ord, og er gitt på grunn av sin oliven farge. Bortsett fra dette den har mange andre navn også som krysolitt i gresk og Evening smaragd og Peridot er vanlig benyttet ordet i verden av gemstone. Peridot er også vurdert i august birthstone. Olivin bruker bevise det å være en av de viktigste mineralene. Selv før du kommer til jorden overflate, er de i smeltet form, men når de kommer ut de danner krystallstrukturen. Sjekk ut bergarter for mer informasjon.
Magnesium og jern forholdet varierer mellom de to medlemmene slutten av serien forsterite og fayalite. Forsterite (For) som er et magnesium olivin og kalles magnesium silikat (Mg2SiO4) og fayalite (Fa) som er en jern olivin og kalles jern silikat (Fe2SiO4). Den reneste formen for olivin mineralet er dunites og peridotites dermed disse navnene kommer ofte under bruk av olivin. Olivin er ikkje bare funnet på jorden, men det er også ofte funnet på månen og andre meteoritter. Noen ganger innholdet av olivin i en meteoritter er ca 50 prosent.
Karakteristiske egenskaper Olivin, å vite om de karakteristiske egenskapene av olivin bare gå gjennom tabellen nedenfor.
CategoryProperties; Molekylformul (Mg, Fe) 2SiO4; ColorYellowish grønn, olivengrønn, mørk grønn osv. LusterVitreous, TransparencyTransparent til gjennomsiktig, Crystal HabitMassive to detaljert, OccurrenceMafic og ultramafiske vulkanske bergarter og i noen metamorfe bergarter.; Spesifikke Gravity4.3 for fayalite & 3.2 for forsterite, Index of Refraction1.64 - 1,70 og har doble refraksjon, StreaksWhite, CleavagePoor, ufullkommen, men mer distinkte fayalite; Crystal SystemOrthorhombic
Bruk av Olivin, Olivin er en svært nyttig mineral og finnes i overflod. Nå må du lurer på hva som olivin brukes til? Det er mange bruksområder for olivin, men noen av de viktigste olivin bruker er som følger:; Olivin brukes som en slaggdanner og en ildfast i stålindustrien. I ildfaste industrien kan det være nyttig som blokk olivin for fôring av ovner, øse fôringer, patching forbindelser, knust olivin blandet med et bindemiddel etter ildfaste murstein produksjon, etc.; Olivin den morsomste kostnadseffektive råstoff for produksjon av magnesium metall . Dette kan være mulig dersom kostnadene av silisium produsert be sammenlignbare lik kostnaden av røyk av silika. Dette kan gjøres ved å løse opp olivin i en hydrochloride løsning der silika er framskyndet, og de resterende løsningen er av magnesiumklorid. Denne blandingen kan lett skilles og med videre prosesser magnesium metall kan oppnås. Silica er også funnet i 90% ren tilstand. Så vi kan vurdere det å være en av de økonomiske bruk av olivin. , Forskere skal på å gjøre bruk av olivin på at prosessen binder CO2, og til en stor grad forskere er også lykkes i å gjøre dette. Vi kan si 1 liter av olivin kan beslaglegge ca 1 liter av oljeproduserende karbondioksidutslipp. ; Selv folk har blitt veldig praktisk og rask fremover, men fortsatt de tror på formue og søk etter lykke. Ja, dette er årsaken til at edelstener er så mye i etterspørselen. Olivin mineral bruker inneholder en slik kvalitet. Folk tror at olivin som kalles som peridot i perlen verden, har noen evner som kan bringe velstand, helse, fred, beskyttelse og kjærlighet i livet sitt. Peridot er regnet i august birthstone og noen hevder at det virkelig fungerer. ; Olivin brukes også som en dekorativ stein på grunn av sitt vakre olivengrønn farge. De er spesielt ut for å lage smykkene. Den har meget vakkert glassaktig utseende som gjør den mer attraktiv og tiltalende. ; Etter få informasjonen ovenfor er jeg sikker på at du ville være merkelig å ha en titt på denne vakre gemstone. Eller kanskje du må tenke om ulike olivin bruker. Så jeg kan si at som den finnes i overflod du enkelt få en for deg eller en for din egen forskning.

No comments:

Post a Comment