Wednesday 23 November 2011

Cowgirl Party Ideas

Barn elsker make-tro verden. De liker rollespill også. Hvis du noensinne har forlatt din lille jenta alene med dine kosmetikk og klær, vet du hva jeg snakker om! Nå forestille en gjeng jenter sammen opptrer som Cowgirls. Jada skutt riot, syns du ikke? Så, hvis du planlegger din lille engel bursdag og leter etter en god fest tema, så foreslår jeg at du har en cowboy western festen tema, kun i denne saken, vil det være en cowgirl festen tema! Tro meg, vil alle partiet deltakerne har en eksplosjon! Planlegging slikt parti er ikke så vanskelig heller, forutsatt at du benytte noen kreative cowgirl party ideer.
Fun Cowgirl Party Ideas
Invitasjoner, partiet invitasjoner bør være så fengende og interessant som de inviterte faktisk ser frem til å delta på det. Når det gjelder invitasjoner, er en av de mest interessante cowgirl party ideer å skrive invitere på en bandanna. Lever denne invitasjonen selv, og når du gjør det, forteller foreldrene at datteren skulle komme seg til festen. Hvis dette høres for mye av en innsats for deg, så gå til en butikk og du vil definitivt finne mange ferdige invitasjoner til en cowgirl party tema.
Dekorasjoner, Når det gjelder partiet dekorasjoner, er mantraet til å være kreative og tenke ut av boksen! Hvis du er ute etter de sprø cowgirl party ideer vis-à-vis pynt, så her er noen - bruk cowboy boots som centerpieces og sted lyse solsikker i dem, dekorere lokalet bare med hvite ballonger, og trekke svarte fargede ku flekker på dem med en permanent marker, lime utstansing av hester, stjerner og kaktus på veggene, henger gamle potter, tau og lykter fra taket og hvis mulig, bruker cowboyhatt trykt duker, tallerkener og kopper.
Mat; Partiet mat bør fylle, deilig og på samme tid, bør låne ektheten til tema. Så, hvorfor ikke ha et bål? Barna vil elske det, kan de glede ved å danse rundt den og samtidig juvet på stekt kylling, grillede grønnsaker, kjøtt og pølser. Noen andre cowgirl birthday party ideer med hensyn til mat er tortilla chips og salsa, pasta, bakte poteter, blandet fruktfat, bakte bønner og apple pie. As for drinker, kan du holde lemonade. Du kan selv lage din egen 'kaktus juice' av blande sammen en Lemony soft drink og grønne konditorfarge.
Spill: For en kids fest, moro og engasjerende spill er et must for å holde ungene opptatt. Et morsomt partyspill for cowgirl tema er å holde en stafett. For å spille dette spillet, trenger du to store kar fylt med vann og to litt mindre. Deretter deler du dine gjester inn i to lag og få dem til å stå i kø på siden av vannfylte kar. Disse teamene må ta vann fra store kar i kopper, løpe til de mindre tub, hell vannet i den og deretter komme tilbake og gi koppen til neste en i team deres, som gjentar det samme igjen. Gi fem minutter til hver av lagene og den en som fyller mer vann i sine respektive tub, vinner.
En annen morsom aktivitet som du kan inkludere i partiet er den "cowgirl bandasjen game '. For å spille dette spillet du trenger to sett med cowboy boots, store solbriller, cowboy hatter, overaller og en flanellskjorte. Deretter kaller to av dine gjester, og be dem om å starte kle seg som en cowgirl så snart du blåse i fløyta. Den som kler opp først er vinneren og får en liten premie fra deg.
Jeg håper disse cowgirl party ideer vil komme godt med når du planlegger din lille parti. En siste tips før jeg logger av - gir små gaver til hver av gjestene, slik at de har noe å huske det morsomme de hadde på festen. Så, hånd over fester, liker mynter laget av sjokolade eller stedfortreder merker eller mynte stearinlys. Selv om gavene er små, skal barna bare elsker dem!

No comments:

Post a Comment