Thursday 3 November 2011

Saftige House Planter

Hva slags tanker begynte trenge tankene dine når du først hørt begrepet saftige huset planter? Jeg sikker på at det må være noe veldig saftig. Dette er akkurat hva saftig betyr noe full av juice eller fylt med fuktighet, og dette er en av egenskapene til en saftig plan. Det er en av de mest effektive typer hus planter som beholder vannet, som kaktus, i deres kjøttfulle blader, røtter og lommer. De er veldig gode innendørs prydplanter som krever minimalt vedlikehold og pleie. Disse plantene kommer i forskjellige former, størrelser, farger og typer. Disse plantene veldig enkelt overleve i ørkenen og er tilpasningsdyktig til klimaendringer også. De kan til og med tåler en svært høy temperatur på dagtid og lav temperatur om natten.
Saftige planter forplante, dvs. de sender fra en generasjon til den neste hvis du allerede har en, trenger du ikke å gå barnehagen igjen for å få en annen for deg selv. Bare ta en bit av det og nøye plante det etter metodene for planting og dermed kan du vokse mange ut av bare ett anlegg. Denne enkelheten av det gjør det et utmerket houseplant så vel som kontorbygg anlegg. Noen av de vanligste typene av saftige stueplanter er listet nedenfor.
Felles Saftig House Plants; Jade Plant - Crassula ovata: Jade anlegget er også kalt "penger treet. ' Dette anlegget har en haug med stout blader som er mørke i fargen med vakre små blomster som blomstrer særlig om våren. Under vintre, trenger jade vann bare én gang i måneden, men om sommeren, trenger den vann etter hver to uker. Jade skal bare beskjæres om våren. , Hestehale Palm - Beaucarnearecuvata: Det ligner på en palme, men er kortere i høyden. Det gjør ikke vokser godt på vinduskarmene, heller det bør plantes i en avstand på en meter. I sommer, krever det vann etter hver tredje uke og én eller to ganger i vintre. Bladene vokser mer enn 2 meter innendørs, og mer enn 20 fot hvis planta utendørs. , Aloe - Aloe Vera: Den mest kjente typen av aloe er aloe vera, som er populært for sine medisinske fordeler. Det krever vann bare én gang i uken og mindre sollys i forhold til palm Jade og hestehale. Den vokser maksimalt frem til åtte inches som er ganske overkommelig for innendørs planter. Det har piggene ligner på kaktus, men er slett ikke stikkende. ; Saftig House Plants Care
Før vi snakke om hvordan å ta vare på saftige planter, la oss først prøve å lære om saftige huset planter identifisering. For å identifisere saftige stueplanter er svært enkel. Se om anlegget er lik kaktus fordi kaktus er også medlem av saftige familien. Husk at alle sukkulenter ikke kaktus, men alle kaktusene er sukkulenter. Anlegget kan også identifiseres ved sin tykke kjøttfulle blader som holder vann og har pigger som er det meste ikke er skarpe og stikkende.
Som sagt tidligere, saftige stueplanter krever minst vedlikehold. De krever vann av og til og med vanlig beskjæring er ikke nødvendig. Men det mest grunnleggende kravet til dette anlegget er sollys, så det bør fortrinnsvis holdes i en veranda eller rundt et vindu, der han får tilstrekkelig sollys. Det levetid er ganske lang og noen ganger, de selv-feed om ikke utstyrt med vann i lang tid. Vannet bør gis til plantene når jorden har tørket opp helt fordi overflødig vann kan råtne røtter eller kan skape et egnet miljø for sopp å ødelegge anlegget.
Så mange fordeler og mindre vedlikehold og pleie av saftige stueplanter gjør den til en av favorittene av ikke bare gartnere, men også av husmødre. Hvis du planlegger å ha en saftig arter som den primære plante av landskapet, så vil det definitivt se vakker, spare penger på vann og selvfølgelig vil det også bidra i å bevare denne dyrebare ressurs!

No comments:

Post a Comment