Friday 11 November 2011

Slik Slipp Anger

Vi står overfor mange ubehagelige situasjoner i livet vårt som gjør oss svært ulykkelige. This ulykke ikke kan styres av våre sinn og fører til sinne. Anger er vår normal reaksjon på det som går galt, med andre ord, det som går mot våre ønsker. Vi ofte ikke innser at når vi blir sinte, står vi overfor en rekke fysiske og psykiske problemer. Også stammen vi relasjoner grunn av vårt sinne. Plus, blir vi kjent for å ha sinne problemer, blant våre venner. Nå kommer det viktige spørsmålet, ønsker vi å miste våre relasjoner og helse eller ønsker vi å bli kvitt årsaken? La oss fokusere på årsaken, og lære hvordan å la gå av sinne.
Hvordan gi slipp på Anger: Tips
Må du forstå hvordan å kontrollere sinne for å gi slipp på sinne. Gitt nedenfor er noen tips som skal følges som vil hjelpe deg å gi slipp på akkumulert sinne.
Meditasjon, mens du mediterer synes du om den nåværende. Mens du tenker om nåtiden, du automatisk pleier å sette fortiden bak deg. Meditasjon vil hjelpe deg å konsentrere deg om din nåværende dermed eliminere, ikke bare stress, men også hjelpe deg å bli kvitt sinne din. Hvis du har mye problem i håndteringen av et problem, bare gå for en avslappende massasje og tenke over tingene etter massasje. Det vil hjelpe deg til å se fornuft og vil også hjelpe deg til å starte prosessen med å gi slipp på sinne.
Skrive; Du kan ikke tro, men å skrive virkelig hjelper til å lindre våre følelser. Lag en dagbok for deg selv og når du blir sint, bare notere ned det som kommer til hjernen din. Da leste dagboken når du har roet seg. Dette vil hjelpe deg å forstå hva som får deg sint og hva var dine reaksjoner til disse situasjonene. Prøv å kontrollere følelsene dine neste gang samme situasjon oppstår. Dette vil hjelpe deg å bli kvitt sinne, og du vil også finne at stress er lettere å administrere.
Tanker, Når du er sint, prøver du å distrahere deg selv med å tenke noe annet. Hvis du liker shopping, tenker om noen salg som du vil gå til, hvis du liker å lese, tenke på den siste boka du leser osv. Disse forskjellige tankene distraherer deg, og dermed begrenser deg fra å tenke på de samme tingene som gjør deg sint. Disse distraherende tanker er også en annen form for avspenningsteknikk for deg.
Eliminering; Når du roe ned etter en bestemt hendelse som gjorde deg sint, prøve å tenke på kilden til sinne. Det er tider når du ventilere ut ditt sinne på et helt annet område. Så hvis du hadde en kamp med sjefen din, ikke bli sint på din ektefelle og barn, hvis du har hatt et dårlig skilsmisse, ikke la dine venner og kollegaer bære den brente bitterhetens din. Identifisere kilden av sinne, er en god stress management teknikk som vil hjelpe deg til å eliminere din vrede. Dette er også hvordan å la gå av sinne og vondt.
Express; Hvis personen, hvem gjør deg sint, er en venn eller en familie medlem, snakke seg ut og klarere alle sakene og misforståelser hos ham / henne vil hjelpe deg å ikke kun i å kvitte seg med harme, og gi din med stress, men også i tråd forholdet sunt. Uttrykke dine følelser og sortere ut problemene. Du vil finne at denne lysere din sjel og du er ikke lenger grinebiter. Dette er også hvordan å la gå av sinne og bitterhet som fjerne problemene vil ende bitterheten i deg.
Tilgi, det er det vanskeligste, men den beste måten å gi slipp på sinne og bitterhet. Praksis det med små situasjoner og du må lære å tilgi alle dine nære og kjære fordi du trenger dem. Det er viktig at du slipper alle de harme, slik at dere alle kan leve fredelig.
Hvordan gi slipp på sinne og bitterhet
Bitterhet er en følelse av intens bitterhet mot en person eller en bestemt hendelse / begivenhet. Det blir utløses når personen er i nærheten eller når hendelsen skjer igjen. Om lov til å vokse, kan harme slå personen, svært fiendtlig, kynisk og bitter i livet. Personen blir svært ømfintlig og kan unødvendig piske opp på uskyldige mennesker. De andre alvorlige effekter kunne et nervøst sammenbrudd, tap av tillit til mennesker og tap av selvtillit. Alle disse effektene kan også føre til depresjon og forringelse av relasjoner. Det er bedre å gi slipp av harme og for å gjøre så du må lære å gi slipp på sinne.
Step One: Letting slipp på fortiden vil hjelpe deg å overvinne følelsen av harme. If uansett gikk galt som skjedde for lenge siden, så det nytter ikke ødelegger nåtid og fremtid.
Trinn to: Identify grunnene til at gjøre deg sint mot et person eller en situasjon. Hvis du innser at du overreagerte, vil det være lettere å slippe taket. På den andre siden, hvis du var helt riktig i å bli sint, husk at jo mer du er sint, jo mer du er gretten. Du kan også bli gledesdreper. Prøv yoga for å tømme tankene og forbli lykkelige.
Trinn tre: Hvis det er en person som gjør deg sint, ignorere ham så mye du kan. Hvis han ikke kan bli ignorert, så det beste å gjøre er å distrahere deg selv fullstendig ved å tenke på middag, en bok, en film du så eller bare forestille seg at personen har spiret horn eller en hale. Konvertere situasjon i et hysterisk ett og slipp av harme din.
Trinn Fire: Les noen bok som beskriver dine problemer, eller snakke med noen som møtte lignende problemer og be dem hvordan de overvant sin harme. Å vite at det finnes andre som er i lignende situasjoner som vårt, hjelper oss å føle bedre. Slike bøker kan være bra stressdempere som gjør underverker.
Trinn fem: Tenk om den andre siden av mynten, den positive punkter i den situasjonen. Du vil finne at å tenke på positive punktene bare gjør det bedre for deg. F.eks hvis kjæresten din bryter opp med deg for en annen jente, kunne den positive poenget være at jenta er for god for ham og vil til slutt bryte opp med ham slik at du kan få le sist.
Jeg håper din søken etter hvordan du skal la gå av sinne, har blitt besvart. Det er viktig å kjenne harme ledelse for å bli kvitt på sinne din. Husk at du kan skade deg selv og folket i nærheten av deg ved å bli sint. Sinne er en invitasjon for hjerte sykdommer, hypertensjon, problemer med blod sukker og hjerteinfarkt. Er ditt sinne verdt livet ditt?

No comments:

Post a Comment