Sunday 13 November 2011

Wasp Spray

Vepsene blir ofte assosiert med sine stikk og så, er blant en av de fryktede insekter. Egentlig, veps er gunstig insekter som lever av skadegjørere og deres stikk er bare en del av deres defensive respons. Men, kan vepsestikk forårsake enorme smerter og ubehag og i noen mennesker, alvorlige og livstruende allergiske reaksjoner kan utvikles. Så, folk er veldig forsiktige veps. Når du merker disse insektene frequenting lokalene, starter du tenker på de mest effektive metoden for å bli kvitt dem. Det finnes forskjellige produkter som brukes til dette formålet. Dette inkluderer, ulike typer veps feller, spray og andre insektmidler. Denne artikkelen tar for seg ulike aspekter av veps spray.
Tuter for Wasp Control
Det finnes ulike typer veps spray som kan brukes for å kontrollere, frastøter eller eliminere disse insektene fra lokalene. De fleste av de kommersielt tilgjengelige veps sprayer inkluderer skadelige kjemikalier, som kan forårsake miljøforurensning. Bortsett fra det, kan disse kjemikaliene også påvirker kjæledyr og barn også. Så, er naturlig de mest foretrukne.
Kjemisk Wasp Sprøyter
De fleste av de kommersielle veps sprayer inneholder kjemikalier, med mindre merket som et naturlig produkt. Slike veps spray ingredienser inkluderer pyretroider som blir funnet å være mindre skadelig for mennesker, men kan føre til lammelser i insekter. Disse kjemikaliene kan eliminere veps lett eller avvise dei komme inn i området. Selv om, trygt for mennesker må disse kjemiske veps spray brukes på riktig måte og som anvist av produsenten. Det er alltid bedre å bruke verneutstyr, som, maske, briller, hansker, osv for å unngå kontakt med kjemikalier. Det kan slå skadelig, hvis du svelge eller inhalere disse kjemikaliene uhell. Ved kontakt med hud eller øyne, kan den kjemiske sprøytemidler forårsake irritasjon og ubehag. Aerosol veps spray må lagres i kjølige steder som er utilgjengelig for barn. Mens pyretroider er ikke funnet å påvirke miljøet, kan det forårsake skade på de dyrene som kommer inn i området sprayet med disse kjemikaliene. Kort sagt, kan kjemisk veps spray være skadelig for dyr og andre dyr. Selv barn må holdes borte fra slike produkter. Voksne kan bli berørt med disse kjemikaliene, hvis det ikke brukes på riktig måte, eller hvis svelget eller inhalert.
Naturlig Wasp Sprøyter
Flere merker veps spray hevder å være helt naturlige og er sagt å være laget av økologiske produkter. Du kan også bruke hjemmelaget veps vannavstøtende spray uten kjemiske ingredienser. Det finnes ulike naturlige produkter som kan brukes som veps midler. Citrus oljen ekstrakt sies å være effektivt som en veps frastøtende spray. Andre er lavendelolje, citronella olje, eucalyptus olje etc. For å forberede en veps spray, blanding ¼ unse lavendelolje med ½ unse citronella olje og 1 / 8 unse hver av pennyroyal olje, eucalyptus olje lavendelolje, tea tree olje og jojoba olje. Denne blandingen må fortynnes med seksten gram vodka, før du bruker som en veps spray. Et annet alternativ er å kombinere lik mengder mentol olje, teak olje, eucalyptus olje og citronella olje og spray blandingen på områder som besøkes av vepser. Dette vil avvise disse insektene, og også hindre dem fra å hekke.
Kort sagt, veps spray er en blant de mest brukte produktene for å fjerne veps. Det kan også hende at noen typer spray er effektive for bestemte typer av veps. Så, prøv ovenfor sa de og bruke de mest effektive en. Hvis du velger kjemisk spray, da nøye for å unngå skade. Den er alltid bedre å gå for naturlig veps spray, hvis du har barn eller kjæledyr i huset. Hvis du har allergi eller veps dersom infestation er i stort antall, da vil det være bedre å søke profesjonell hjelp.

No comments:

Post a Comment