Thursday 24 November 2011

Trellis Design Ideer

Hvis du har en hage eller en bit av ytre rom, kan du være konstant lurer på dekorere den. Legge noen elementer for å gran opp gjerder, inngang, bakgård, er uteplasser på din alltid er "to-do"-listen. Når du er ferdig trendy gjerder og gate, legge potter og planter, steiner og gangvei pavers og lysthus, du lurer kanskje på hva annet! Har du fått trellis? Ja, om ikke eller om ja, kan du ha mer. Espalier er tilgjengelig i mange varianter som du kan legge til ditt ytre. Så er du søker etter trellis ideer? Du trenger ikke å søke, så gir vi deg noen av de best trellisen design ideer som vil hjelpe gran opp utseendet på yttersiden av huset.
Fem Best Trellis Design Ideas
Fence Vedlagt Trellis; Dette er en av de populære og enkle trellis ideer. Et espalier laget av tre og malt for å matche med det eksisterende gjerdet ser klassiker. Dette er spesielt en smart hakke hvis du har en høy solid gjerde. Denne typen gjerde kan se matt og ren fra innsiden. Så legge en espalier kan spice opp utseendet sitt og legge stil element til det samme. Du kan gå for enkle espalier design med kvadrater eller en buet design mønster. Fence festet espalier er definitivt en av de beste hagen trellisen ideer som du kan velge.
Wall Mount Trellis, Veggfeste espalier er en annen alternativ som du kan sjekke ut. For ditt yttervegger som enten er en del av terrassen, dekk eller synlige fra bakgården, montere et espalier være en perfekt idé av ytre beautification. Med små og enkle espalier design, kan du spille opp veggene. En av terrassen trellisen design idé er å ha smal veggfeste espalier installert på pilarer (hvis noen) eller på begge sider av døren som åpner i patioen. Du kan ha tre trellis design som består av en rund ramme med noen motiver i mellom som vil se vakker da montert på veggen.
Frittstående Trellis, frittstående espalier er et godt alternativ til veggfestet eller de som må fikses i bakken. Du kan plassere disse i hager, terrasser, gazebos eller foruten oppføringen måter. Disse er tilgjengelige i forskjellige utførelser fra vanlige geometrical til sammendraget seg. Smijern espalier vil være en god plukke som disse gir et unikt se til space. Med smijern Du kan ha fantastisk design og figurer som du ikke kan ha i tre. Det frittstående trellises for vines kan enten være en flatskjerm eller 3-4 ensidig struktur. Pyramid espalier er en populær type på denne. En av fordelen av disse trellis planene er at du kan flytte dem fra ett sted til hverandre som ønsket.
Backyard Gate Arbor Trellis, ha en egen gate som åpner i din hage eller bakgård er en god idé. Men hvordan kan du designe det? Vel, trenger det i hovedsak å være flotte. Med en snev av skjønnhet lagt til det, er alle som går gjennom denne porten sikker på å være imponert og elsker design. En arbor trellis en av det beste hagen trellisen design, umiddelbart kan revolusjonere landskapsarbeid. Du kan ha ulike design strukturer, fra firkant til buet type som er ganske populær. Dessuten den enkle stige typer med bue kurve på toppen kan være en god idé. Du kan også ha et par paneler av trellis på sider av denne porten Arbor.
Skjerm og Partition Trellis, Med skjermen eller partisjonen espalier Du kan opprette separate områder i store hager eller ute. Disse er verken frittstående espalier eller espalier paneler fast i bakken for å danne en grense, og opprette en egen plass. Du kan ha liten design og legg til klatring planter med små blader eller legge store design mønstre og bruker klatrerne med store blader til å dekke disse. Disse kan legge en unik dimensjon til ytre.
With nevnte trellisen design ideer, kan du ha flotte strukturer for slyngplanter som vil gran opp utseendet på hagen din og andre ytre områder. Når du velger å bygge en hage espalier, bare sørg for at du velger riktig klatreplanter etter design patterns av espalier. Getting Started!

No comments:

Post a Comment