Tuesday 1 November 2011

Hvordan være morsom rundt Girls

David og John var klassekamerater. David var alltid en hit i college og var blant Most Wanted gutta i college. Han alltid brukte å være omgitt av jenter, og alle jentene ville være med ham på skoleball nettene, college funksjoner og andre feiringer. Alle jentene beundret ham. På den andre siden, John altfor var en anstendig fyr men liksom kunne ikke behage jenter. Faktisk, til hans desperate forsøk på være morsom med triste vitser, brukes til å piss jenter off. Sakte jentene begynte å unngå han og John selv ble en stor spøk. Hvis du også vendt mot samme problemet og lurer om hvordan å være morsom rundt jenter, så les denne artikkelen. Det forteller deg om hvordan å være morsom rundt jenter uten høres som en wannabe.
Hvordan å være Funny foran Girls?
Know The Girls Vel, Før du forsøker å nærme seg jenter, prøv å nå dem først. Hvis du er i college og vet jentene allerede, prøv vite hva de liker. Få en generell idé om bakgrunn deres slik at du kan komme opp med relevante vitser. For eksempel hvis de er toppers og intelligente jenter så ikke engang tør å knekke de åpenbare-sms framover vitser, er det en stor tid slå av for dem. I slike tilfeller må komme opp med noen skikkelig smarte vitser som vil hjelpe deg å overmanne sin glans.
Slow Start, ikke hoppe på dumme vitser umiddelbart. Prøv først å bygge rapport med dem. Når samtalen starter, sier noen litt humoristiske vitser. Prøv å se deres reaksjon og sier ting deretter. Denne innledende fasen er svært viktig. Hvis du mener de er å svare på dine vitser positivt og naturlig (Yes!), da er de virkelig nyter din bedrift. Hvis ikke, det et signal for deg å bli med den andre gruppen (sorry!).
Ingen Offensive Vitser, aldri gjøre jentene ubehagelig å si noe om dem eller deres familie bakgrunn. For eksempel, unngå å gjøre slapstick vitser om leger, om noen jente er en lege eller studerer medisin. Det kan støte henne. Hun kan eller ikke kan fortelle deg om det, men, det er støtende. Du kan gå til slik vitser etter få møter når de vet at du er bare tullet og har ingen intensjon å skade sine følelser.
Joke Om Yourself, Dette er den beste måten å få jentene å le høyt. Bruk litt pinlige og morsomme eksempler fra livet å lage vitser. Dette viser også jentene at du er svært uforutsigbar, spennende og kan håndtere pinlige situasjoner med en sportslig ånd. Dette hjelper dem å bringe dem nærmere deg. Bortsett fra dette kan du også snakke om noen morsomme vittig korte bemerkninger om gutter, de er alltid populære hos jenter.
Fortelle en historie, men kun si en vits er ikke nok, skaper rett stemning er svært viktige. Noen ganger de situasjoner eller vitser er egentlig morsom, men hvis du ikke forteller det bra, blir det en kjedelig og trist vits. Så du må ha en god sans for timing og god historiefortelling evner. Gjør din historiefortelling morsomt og se at de er involvert i det. Denne måten, kan du ha jenter fulle av latter, selv om lamme vitser.
Klargjør på forhånd, bare å tenke på hvordan å være morsom rundt kvinner du liker vil ikke hjelpe deg, men du må komme opp med kreative vitser på uventede tider. Hvis du ikke kan knekke smart morsomhetene deretter holde noen morsomme sitater og ord i tankene, og bruke dem i passende øyeblikk. Du kan sende samtalen til det som gjelder forberedelse og bruke det deretter. Bli kjent med hva jenter liker og hva som gjør dem til å le og forberede vitser tilsvarende.
Be Yourself, dette er en av de viktige aspekter hvis du lurer på hvordan du skal være morsom rundt kvinner du liker. Vær trygg på deg selv og om dine vitser. Ikke noen gang prøvd å være pretensiøs som jenter kan lett ta deg imot dette, så alltid være deg selv og være komfortabel i nærvær av jentene. Hvis du er nervøs, dine vitser tendens til å bli trist og halt, så glad og sprekke noe mettende vitser.
Funny Body Language, Komedie kroppsspråk har den enorme makt og som er mer morsom enn verbal vitser. Folk kan lett glemme vitser, men ikke den morsomme kroppsbevegelser. Så prøv å gjøre morsomme fysiske bevegelser mens cracking vitser. En morsom dans med overdrevne bevegelser vil holde jentene ler i lang tid.
Form tipsene ovenfor, vet du hvordan du skal være morsom rundt jenter. Du kan også bruke dem hvis du lurer på hvordan du skal være morsom rundt venner. Disse tipsene vil hjelpe deg å tiltrekke seg oppmerksomheten til kvinner og engasjere dem i den gode samtalen. En fyr med god sans for humor er alltid ønsket og beundret av jenter, så gå videre og ha en hjertelig latter.

No comments:

Post a Comment