Tuesday 1 November 2011

Elektrisk vannvarmer Ledningsnett

Elektriske ledninger slutter aldri å stampe oss. Men faktisk, kan det ikke være så tøff en spør. Alt du trenger er å være litt forsiktig og har et øye for detaljer. I tråd med det jeg nevnte tidligere om elektriske ledninger, la møtte fortelle deg at, hvis du vurderer hvordan du gjør en elektrisk varmtvannsbereder ledninger, er det ikke veldig vanskelig. Du ville normalt ikke være nødvendig å endre ledninger med mindre du installerer, enten en ny eller erstatte en allerede installert varmtvannsbereder. Teksten kommer opp vil gi deg et lavt ned på det.
Elektrisk vannvarmer Kabling Krav, skrutrekkere, Wire strippere, Needlenose tang, Voltage tester, Elektrisk tape, ledningstilkoblinger; Elektrisk tråders (for en ny installasjon): Dette var de tingene du trenger for en elektrisk varmtvannsbereder ledninger. Nå tanke på at du har de viktigste kabling anlegget eller kretsen til ovnen, her er metoden for elektrisk varmtvannsbereder ledninger.
Hvor å koble en elektrisk varmtvannsbereder
Trinn 1: Før dere noe annet, slå av elektrisk kraft fører til ledningene og ledere som er involvert. I tilfelle du er usikker på hvilke som er å få elektrisk strøm, bruke en voltameter for å verifisere at strøm er slått av.
Trinn 2: Nå må du finne fabrikkinstallerte varmtvannsberederen ledninger. Bruk en passende skrutrekker for å fjerne elektriske krysset dekselet til varmtvannsberederen. Du vil finne 2 isolerte ledninger av forskjellige farger. De kan også være noe som en grønn omkringliggende wire eller grønn jording skrue.
Trinn 3; Strømkilden ledninger må føres gjennom hullet i den elektriske boliger beregnet på en wire tilkobling. Hele enheten er på toppen av varmtvannsberederen. Nå får endene av all kilden ledninger og alt fabrikken varmtvannsbereder ledninger klar for tilkobling. Dette kan gjøres med hjelp av wire strippere for å fjerne rundt ¾ tomme av isolasjonen på yttersiden. Det vil avsløre ledningen i ferd med elektrisk varmtvannsbereder ledninger.
Trinn 4; Når du fjerner ledninger, plassere et delvis strippet, isolert kilde ledninger og en av de delvis strippet isolerte fabrikken varmtvannsbereder tråd i ledningen mutteren. Deretter vri med klokken ledningene til de er sikre. Det bør ikke være nakne wire eksponert utover nederste kanten av wire mutteren. Gjør det samme for de andre sett med ledninger. Dette er et svært viktig steg i elektrisk varmtvannsbereder ledninger. Hvis du får elektrisk varmtvannsbereder problemer på noe punkt, ville det være en god idé å komme i kontakt med en profesjonell.
Steg 5: Det er tid for å få jording tilkoblingen høyre. I en situasjon der grunnstøtingen tilkoblingen på varmtvannsbereder er en ledning, plassere delvis strippet grønne grunnstøting varmtvannsbereder wire og jordet strømkilde ledning inn i en wire mutter og vri dem i måten ledningene var vridd tidligere (med klokken).
Trinn 6; Hvis det ikke er noen tråd, for jording tilkoblingen på ovnen, i stedet er det en skrue, vikle jording kilde rundt og under skruen gang. Stram deretter til skruen å fikse og sikre ledningen. Endelig, etter alt dette er gjort, forsiktig plasserer alle ledningene tilbake i den elektriske koblingsboksen.
Det er det! Du er nå ferdig med elektrisk varmtvannsbereder ledninger! Kudos! Men husk, dette var tatt hensyn til situasjon der det er en elektrisk krets til stede. Hvis du starter fra scratch, ville du må kjøre kretsen selv. Så du trenger en to-polet, 30 amp sikring og 10-2 NM-kabel for å gjøre kretsen operative. Dette er de tingene du må vurdere i løpet elektrisk varmtvannsbereder reparasjon også.
Mens gå om elektrisk varmtvannsbereder ledninger, er det en siste ting du bør være forsiktig med, om elektrisk sikkerhet. Fyll aldri tanken med vann til enheten er helt og riktig kablet, og ikke snu kursen på før du fyller tanken med vann. Det er her jeg logger av. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment