Thursday 24 November 2011

Vintage Dress Patterns

Hvis du elsker vintage klær og har problemer med å finne en i en butikk, så den beste måten å gå er i ferd med å sy en selv. Det finnes mange enkle vintage kjole mønstre som du kan gjøre noen kjole du ønsker. Når vi snakker om vintage fashion, bringer det til tankene stil ikoner som Jackie Kennedy og Marilyn Monroe.
Vintage kjole mønstre av 1930-tallet og 50s ble flamboyant med stor detaljering og bruk av luksuriøse tekstiler. Kjente motehus og designere som Coco Chanel, Jean Patou, og Jeanne Lanvin kom opp med noen nyskapende design og stiler som er relevante også i dag. Coco Chanel var den som kom opp med den lille sorte kjolen som er synonymt med high fashion og er en vesentlig mote element i enhver kvinners garderobe. Her vil vi diskutere alt om vintage kjole mønstre.
Vintage Dress oppskrifter for Girls
Hvis du er ute etter vintage kjole mønster å bære for skoleball din, så du ikke kan gå galt med en 50-talls vintage kjole. En 50-årene promenadekonsert kjole mønsteret er preget av bruk av stoffer som Duchesse sateng, råsilke, utskrifter dristige og lyse farger. A 50s vintage kjole mønster har en montert bodice med vekt på midjen og med en full skjørt. Hemlines traff rett under knærne og disse type av kjoler var ofte slitt med et smalt belte for å fremheve midjen.
Stoffer som brukes for vintage kjole mønstre fra 50-tallet are taffeta, bomullsfløyel, silke, sateng og crepe. Farger som fuchsia, elektrisk blå, turkis, aubergine og burgunder fungerer veldig bra med disse mønstrene. Vintage kjole mønstre av 1950-tallet er full av gammeldags glamour og vil føle deg som en Hollywood stjerne. Du kan selv ta inspirasjon fra vintage-stil brudekjoler.
Vintage Dress Patterns of 1920
Hvis du liker en mer tilbakeholdne utseende, så kan du bruke vintage kjole mønstre av 1920-tallet. En rett skifte kjole i stoffer som bomull, silke og lin var veldig populært valg for formell kjole mønster på 1920-tallet. The hemline for vintage kjole mønster i 1920-årene var fra beskjedne calf lengden til den mer trendy like over kneet. Kjoler var mer strømlinjeformet og form montert. Jakker med kjoler ble båret av mange kvinner. En annen vintage kjole mønstre stil som er synonymt med 20s stil er flapper kjole. 1920 flapper kjoler hadde droppet waistline med flere frynser og var vanligvis ermeløs.
Vintage kjole mønstre er notorisk vanskelig å finne og de beste stedene å se etter dem er i bruktbutikker, loppemarkeder, verksted salg og auksjoner. Mange billige vintage kjole mønstre kan også finnes på nettet og det er mange nettsteder som tilbyr gratis frakt i tillegg. Når du velger gratis vintage mønstre dress for å gjøre en kjole, sørg for at du oppdaterer utseendet ved hjelp av moderne tekstiler. For kvinner på sunnere side, er det mange pluss størrelse vintage kjole mønstre å velge mellom. Wrap kjoler samt drop midjen og imperium kutte kle mønstre fungerer godt for addisjonstegn størrelse kvinner.
Det finnes mange forskjellige typer designer kvelden kjoler og dress mønstre å velge mellom. Bare sørg for at mønsteret du velger er ikke veldig datert og ser elegant og glamorøs i moderne omgivelser. Fremfor alt kjole laget av vintage kjole mønsteret bør passe deg godt. Hvis du ikke så god til å sy, så er det best å ta hjelp fra en profesjonell syerske. Vintage kjole mønstre vil hjelpe deg å injisere det litt drama og eleganse i garderoben din.

No comments:

Post a Comment