Monday 21 November 2011

Fall Wedding Colors 2010

Når man tenker på en fall bryllup, er den første fargen for bryllup dekorasjoner som kommer til hjernen oransje. Fall bryllup temaer har alltid vært planlagt med denne lyse fargen. Men nå, akkurat som måten folk har endret måten de har dvs. sitt bryllup flytte fra kirken brylluper til strand og tema brylluper, har deres valg av farger gått gjennom en merkbar forandring også. Så, hvis du planlegger en fall bryllup og lurer på hvilke er de mest populære fall bryllup farger 2010, da gitt nedenfor er i raseri fall bryllup farger for deg.
Best Fall Wedding Colors 2010
Ifølge ulike bryllupet planlegging blader, er lilla, rød, sjokolade, lime den mest populære bryllupet farger for fall i år grønne, plomme og gull. Så kan du opprette en farge kombinasjon med noen av disse fargene for fall bryllup.
Rød og svart; Hvis du ønsker å legge et dramatisk touch til fall bryllup, kan du bruke denne fargekombinasjonen. Rød og svart er både mørke farger og hvis det kombineres riktig i høst bryllupet dekorasjon, vil låne den en svært unikt utseende.
Sjokolade og Light Purple, For de av dere som ønsker å låne en feminin touch til bryllupet ditt, vil en god ide være å bruke falle bryllupet fargevalg laget av kontraster lys lilla og sjokolade. Match disse fargene med fall bryllup blomster av lys lilla farge som calla liljer og roser for å forbedre utseendet av bryllupet spillested.
Gull og White, White er et tradisjonelt bryllup farge så kombinere det med gull for å skape en moderne fall bryllup farger. For å gjøre innredningen mer nydelig og utsøkt, legge litt bronse og rust til innredning også. Make bryllupet centerpieces med rene hvite roser og legge litt gull til bryllupet invitasjoner å fullføre utseendet. Du kan lese mer på bryllup farger for 2010.
Lime Green, White og pastellfarger, Fallet bryllupet farger 2010 som kan aldri gå galt sammen er lime grønn, hvit og en rekke pastellfarger som sitron gul, lys rosa og lavendel. Spør hvilken som helst bruden og hun ville bare elsker ideen om en pastell dekor. Så hvis du vil opprette en myk romantisk atmosfære i bryllupet ditt, bruk denne fargekombinasjonen for høsten dekorere.
Lime Green og Blue; Selv om en farge kombinasjon som er opprettet med grønn og blå er kanskje ikke synes et perfekt valg i utgangspunktet, men når du setter disse fargene sammen, må du se den fantastiske resultatet å tro det. Å legge glamour til fall bryllup dekorasjoner, legge litt sølv og gull til lys grønn-blå kombinasjon. Også bruke masse friske grønne blader i høst bryllup centerpieces med denne fargekombinasjonen. Du kan lese mer på fall bryllup centerpieces med grener.
Annen Populær Fall Wedding Colors 2010, lilla og oransje, rosa og dyp rød, Sjokolade brun og sølv, lilla og gull, sjokolade og appelsin, Lime grønn og lys lilla, plomme, hvit og sølv, Lime grønn og svart, hvit og lilla; Orange, lime grønn og mørk grønn, rosa og lilla, sjokolade, hvitt og gull; Dette var i korte om trendy fall bryllup farger 2010. Når du planlegger bryllup bruke disse farge-kombinasjoner, må du kontrollere at dekor, kjoler, blomstene som du planlegger med disse fargene er lett tilgjengelig. Hvis du har en nedgang bryllup tema i tankene, kan du se hvilken farge kombinasjon går best med det. Til slutt, hvorfor ikke være litt kreativ og fantasifull deg selv og trekke i et par av disse fargene sammen for å lage noen nye og unike bryllup fargetemaer deg selv?

No comments:

Post a Comment