Tuesday 8 November 2011

Hair Colors for din hudfarge figur

Gjør alle dine turer til skjønnhetssalongen ende opp som katastrofer med håret ditt ser ut som det tilhører noen andre? Kanskje en av grunnene for å fortsette traumer er å velge feil hårfarge. Det er lett å la seg rive med hårfarge ideer med inspirasjon fra kjendiser være den viktigste årsaken til mange hårfarge katastrofer. Velge den beste hårfarger for din hud tone kan være litt av en oppgave, spesielt hvis du er usikker på hvilken kategori din hudtone faller inn, varm eller kald. Forstå dette konseptet, og studere håret fargene for din hud tone diagrammet nedenfor vil hjelpe deg i å velge de beste hårfarger for din hudfarge.
Velge hårfarger
Så hvordan gjør en person går om å finne ut om deres hud tone er varm eller kald? Vel, er den enkleste måten å gjøre dette for å bruke gull og sølv smykker å regne ut din hudtone. Plasser begge biter av smykker og sjekke hvilke av dem er mer fremtredende. Hvis det er gull smykker som skiller seg ut, så din hud tone er varm og hvis det er sølv smykker som er mer fremtredende, så din hudtone faller i den kjølige kategorien. En annen metode er å sjekke fargen på årer. Hvis den har en grønnaktig skjær, da har du en varm hudtone, og hvis du har et blålig skjær til det, så din hud tone er kult.
Mens velge hårfarge basert på hud tone, er dette det viktigste å bestemme. Hvis du har en varm hudtone, da ville det beste håret fargene for deg vil være nyanser av kobber, kanel, ingefær, jordbær, osv. Også nyanser av rødt som burgunder, Auburn, etc. ser veldig bra ut på varme hud toner hvis du er prøver å velge en hårfarge som passer din hudtone. Hvis du har en kul hud tone, så det beste hårfarger for kjølige hudtoner er burgunder, rubin, granat, kirsebær, hvete, honning og taupe. Nå har du svaret på spørsmålet ditt hva hår farge er riktig for huden min tone.
Hair Colors for din hudfarge figur
Nå som du vet er det ting å huske på for å få riktig hårfarge for deg, kan du ta en titt på hårfarger for huden din tone diagrammet nedenfor som vil hjelpe deg matche huden tone med riktig hårfarge for deg. Dette er bare en indikasjon på hår farger som vil gjøre prosessen med å velge rett hårfarge for deg mye lettere. Det er alltid lurt å rådføre håret stylist som vil være i stand til å matche din hudfarge og øyenfarge med riktig hårfarge. Retten hårfarge for deg vil også til tider være avhengig av teksturen i håret ditt og den slags høydepunktene og lavmål at stylist og du bestemmer.
; Skin ToneTypeColor of SkinHair Color; ILightThe farger som vil se bra ut på en slik hud tone er de som har en aske skjær dem. Prøv brunt og blondt hår farger som har varme fargetoner. Du kan også velge platina, sand, sommerfugl og mørkt blondt hår farger. Unngå nyanser av rødt og veldig mørk brunt som det vil gjøre ansiktet ditt ser tappet for hvilken som helst farge.; IIFair eller Light Skinned EuropeanHair farger som vil se bra ut på denne huden er varmere nyanser av rødt, gyllen blonde, karamell, kobber og brunt. Brun hårfarge med et skjær av ingefær og rød ser også nydelig på denne huden tone. Men du ville gjøre godt for å unngå toner av aske.; III Medium, Dark Skinned EuropeanWomen med denne huden tone kan føre bort flere nyanser av hår farge. Ash toner, røde, karamell, Auburn, frosty blondiner, brunt, osv. alt ser bra ut på dem. Men de bør unngå svært levende nyanser av farger eller gull toner hårfarge.; IVDark Intermediate, Middelhavet eller OlivePeople med denne hud tone er virkelig velsignet som de kan bære av nesten alle nyanser av hårfarge. Den eneste nyanse som kanskje ikke ser bra ut på dem er håret fargenyanser i toner av aske.; VBrownNatural toner som er nær sin opprinnelige hårfarge se bra ut på kvinner med denne hudfarge. De skal kunne føre bort varme toner veldig bra og bør velge mørkebrunt med rødlig tinges, ingefær og kastanjebrunt hår farger. Blonde hårfarge ikke generelt ikke passer kvinner med denne hudfarge.; VIBlackThere er mange farger som ser bra ut på kvinner med denne hudfarge, som kobber, rødt, brent rødt, innslag av gull eller honning, burgunder, vin, etc.
Med denne hårfarger for din hudtone diagrammet du nå vet hvor de ulike hårfarger som er egnet for ulike hudtoner. Du kan nå bestemme om de beste hårfarge for deg. Med riktig hårpleie og en god frisyre å starte opp, velge riktig hårfarge som passer din hudtone vil sikre at du er cynosure av alle øyne overalt.

No comments:

Post a Comment