Monday 7 November 2011

50-års bryllupsdag Gaver til Ektemann

Rachel: Happy 50-års bryllupsdag David. ; David: Takk honning! Ønsker deg det samme. Takk for å gjøre disse siste 50 år av livet mitt mest minneverdige.; Rachel: Oh! Jeg har sett overalt etter en jubileum gave til deg. Noe som vil gjøre deg lykkelig, men kunne ikke få noen. Hva gjør du egentlig vil ha?; David: Rachel, den lykke at jeg vil få fra noen gaver som du gir meg i dag, vil ingen match for gaven du har gitt meg, 50 år tilbake, da du sa jeg gjør foran Herren. De vil ikke være noen match for hvor mange ganger du sa jeg elsker deg honning og gjorde meg smile, i de siste 50 årene, ingen match for bunt av glede du ga meg, vår sønn, og ingen match for svar Jeg venter å høre fra deg når jeg spør deg igjen, Rachel, vil du gifte deg med meg?
50-års bryllupsdag! De som er kommet til denne milepælen, fortjener mer enn en stående applaus. I dagens verden, folk noen ganger bli skilt innen et år! Ekteskap har blitt en slags vits nå. Folk gifte, de første dagene, alt full av moro og latter, men så snart et året passerer, start problemer oppstår mellom par og ekteskapet ender i en katastrofe. Derfor, når vi hører at et par feirer sine 50 år jeg, er det ikke ord for å beskrive det herlig følelse det er. For 50 år av livet sitt har ikke vært dans på roser. De hadde også sin del av opp-og nedturer, men de møtte det hele, sammen, og overvant dem. De sto sammen gjennom tykt og tynt, og hva som gjorde dem holde sammen? Love. Ekte kjærlighet. Og i dag når de feirer 50 år av samhørighet, fortjener de ikke annet enn det beste. Det er tider når en person ikke kan bestemme hva du skal gi den andre som dagens. Vi ønsker alltid å gi de andre noe som de vil elske, noe som de trenger. Så hvis du er forvirret om hva å gi mannen din på 50 år, her er noen femtinde bryllup jubileum gaver for ektemann, som du kan prøve ut.
Femtinde Wedding Anniversary Gift Ideer for Husband
Velge en gave til noen er lett hvis du kjenner personen godt. Hvis du vet hva mannen din trenger, eller hva han elsker, så det er enkelt å velge noe så en 50-bryllupsdag gave. Men, fortsatt hvis du er forvirret, hvilke fleste av oss er når det gjelder valg gaver, vil ideene gitt nedenfor gjøre oppgaven enklere og det vil også gjøre mottakeren lykkelige.
Romantisk middag med levende lys; En romantisk middag med levende lys, med bare dere to, myk musikk spiller i bakgrunnen, og senere en langsom romantisk dans. Av alle at det er 50 års bryllupsdag gaver til mann, har dette å være den mest romantiske en. Han vil elske den! Velg et sted, at du tror han vil elske, kan det være det stedet der du først møttes, eller stedet der du hadde hatt din første date, eller stedet der han hadde foreslått for deg. Dette stedet vil tenne alle de glade og nostalgiske øyeblikk og gjøre kvelden enda mer spesiell. Du kan også ha denne middagen hjemme, der du kan lage din mann favoritt middagen og de nyte en romantisk dans, bare dere to. Ingen barn eller barnebarna tillatt.
Songs Collection; Har du sett den delen i TV-serien "Friends", der, Chandler, har ingenting å gi Monica for Valentinsdag, ga henne en CD som inneholdt alle hennes favoritt romantisk sanger? Vel, kan du gjøre det samme. Lag en samling av alle sangene som han elsker å høre på, uansett hvor gamle de har blitt, lage en CD ut av det og gave til ham. Det kan være en sang samling av noen av hans favoritt-romantiske sanger eller transe eller kanskje til og med hard rock.
Love Letter; En håndskrevet kjærlighetsbrev, snakker om alt det han hadde gjort deg til å føle de siste 50 år, all den kjærlighet som han har gitt dere, alle øyeblikk av glede og sorg og alt det du føler for ham, er en annen en av den beste ideer for 50-årsjubileum. Å lese kjærlighetsbrev at hans kone skriver selv etter 50 år av sitt liv gift, er noe veldig romantisk. Du kan også gi ham en samling av alle brevene du hadde skrevet til ham når du var frierføtter hverandre. De er sikker på å tenne noen gamle og gode minner.
Photo Frame, en bilderamme med et bilde av dere to, 50 år tilbake til 50 år senere, er en god idé for femtinde bryllupsdagen gaver til mannen. Du kan også lage en collage av alle bildene du har klikket, ditt bryllup, bryllupsreise, du blir foreldre og alle bildene samlet inn over en periode på 50 år, og gave til ham.
Billetter: Har han elsker baseball? Har han elsker å besøke sportsstadioner? Har han elsker å se på basketball kamper? Dersom svaret er ja, så her er en annen stor 50-års bryllupsdag gaveidé. Hvorfor ikke få ham en billett til disse kampene? Du kan også følge ham og nyte moroa.
Annen Gave; Hvis han elsker å spille golf, så du kan sikkert gi ham en golf sett, eller du kan selv gi ham en vin åpneren sett eller kanskje flere små gaver, for eksempel en barbering kit eller en dyr parfyme. Disse tingene, uansett hvor små de kan virke, er sikker på å gjøre ham glad, fordi, som de sier, det er tankene som teller.
Men, av alle disse gave ideer, en av de beste 50-års bryllupsdag gaver til mannen som du kan gi er kjærlighet og tid. Det er det mest verdifulle ting som vi alle har og som skal deles med den personen som er mest nær hjertet ditt. Og jeg er sikker på at etter 50 år med å tilbringe livet ditt med ham, som er alt han ønsker på denne spesielle dagen. Så igjen, Gratulerer med 50-års bryllupsdag.
En vellykket ekteskap krever forelsket mange ganger, alltid den samme personen - Mignon McLaughlin

No comments:

Post a Comment