Friday 4 November 2011

Naturlig frisyrer for Black Women

Alle vil ha tykke, glinsende, glatt og håndterlig hår. Men de fleste av de afroamerikanske kvinner ikke kan oppfylle dette ønsket av deres. Blame sine gener, som deres hår er naturlig slik. De pleier også å være svært tørt, krusete og svært uhåndterlig. På grunn av dette, mange av dem tyr til ulike hårpleieprodukter og bruke ulike håret styling verktøy. Denne hyppige og overdreven bruk av kunstig hår styling produkter ytterligere skader håret. De fleste av dem gå for hyppige håret rette når det kommer til å ha en frisyre. Men, vil jeg si at naturlig krøllete hår ser veldig fint og kan bli Kronen på verket ved å prøve ut forskjellige naturlige frisyrer for svarte kvinner. I stedet for å kjøre bak kunstig og unaturlig hår er det bedre kan lære å spille med naturlig hår. Naturlig frisyrer er lett å vedlikeholde, billigere, og viktigst at du ser naturlig og intens. Jeg tror du må være stolt av det du er utstyrt med. Og etter alt krøllete frisyrer går aldri av moten. Nedenfor gis er noen av de naturlige frisyrer for svarte kvinner som sikkert ser nydelig og sexy hvis stiliserte riktig.
Side hestehale; Dette er en av de store naturlige krøllete frisyrer for svarte kvinner. Du har ikke o gjennomgå noen streng prosess for denne frisyre. Bare vaske håret med mild sjampo utjevning med balsam og la det lufttørke. Prøv å unngå hårføner slik de gjør håret mer tørr og ru. Når håret er helt tørt bruke en liten mengde hår serum eller ikke klissete hår olje og gjør håret floke gratis. Nå sikrer en lav hestehale på hver side av hodet og din side hestehalen er klar. Dette frisyre er veldig mye i disse dager og passer nesten alle typer ansiktsform.
Bandana Frisyre: Det er til det beste frisyre for en av de tilfeldige dager. Det er ganske rimelig, så banadanas er enkelt og billig tilgjengelig i markedet i forskjellige utførelser. Først må du kjøpe en eller noen av disse banadanas. Det er to måter du kan sport banadanas. Du kan brette den og bruke den som et hår band eller brett den i trekantet form og den slik at den dekker håret. Du kan eksperimentere med dette på mange måter. En av mine forslag ville være å binde en høy hestehale med en fargerik scrunchy og deretter binde et banadana i et hår band stil. Hvis du har en dårlig hår dag da dekke håret med banadana. På denne måten vil du kunne skjule håret og vil se kul på samme tid.
Hair Bands, Dette er en av de beste naturlige frisyrer for svarte kvinner med korte frisyrer. Det finnes forskjellige hår band tilgjengelig i markedet. Hvis du er ung du kan eksperimentere med forskjellige andre hår tilbehør, slik som fargerik hår klipp, perler, hårnåler osv. Som per anledningen og humøret du kan velge stort eller tynt hår band. De er tilgjengelige i ulike materialer som, plast, metaller, og elastisk klut etc. Hvis håret ditt er veldig tykk, så gå for bred metall eller elastiske bånd hår og hvis du har tynt hår, kan du eksperimentere med tynt hår band. Du kan også prøve ulike klut håret band med noen paljetter og andre delikate design. Disse frisyrene ser virkelig søte on tenåringsjenter.
Åpne Hair; Dette er en av de beste naturlige frisyrer for svarte kvinner med lange hårklipp. Ingenting er mer moteriktig enn flatterende you naturlige lange krøller som de alltid er den delen av trenden. Vask håret med fuktighetsgivende shampoo med balsam. Hvis de er svært krusete, ta på litt hår olje eller hår serum for å gjøre dem håndterbare og myke. La det lufttørke og la den lange slusene åpne. Hvis du har gjenstridige små krøller deretter følge prosedyren over i natt og og slips håret når de blir litt våt og gå til sengs. I morgen vil du finne krøller litt rett og strukket. Nå front håret vil se litt håndterbare og stilig. Å legge til glamour du kan få hele eller deler av hårstrå farget.
Permanent frisyrer; Du kan også gå for tradisjonell afrikansk amerikanske frisyrer, for eksempel, Afro og dreadlocks etc. De med langt hår kan gå for ulike African American hår pyntebånd stiler, for eksempel mikro pyntebånd, cornrows, og boksen flettene osv. Gå til en profesjonell frisør og få flettene gjort som vare like lenge som et år. Fordelen med dette frisyrer er at du aldri må gre håret, og du må vaske det kun sporadisk. Det er som en engangs investering-lite vedlikehold frisyrer og liksom ser unik og fantastisk bare på afrikanske folk. Som dette, er det mange faste frisyrer du kan eksperimentere med. For eksempel kan kvinner med kort og mellomlang hår gå for bantu knop eller vri outs de kan bære for mange dager er enkle å vedlikeholde.
Dette var noen av de naturlige frisyrer for svarte kvinner, hvor du slipper å bruke kjemikalier, for eksempel relaxers eller perms å gjøre håret ser stilig. Du kan bruke hår produkter for naturlig African American hår og flaunt din naturlige utseende med stolte og stil.

No comments:

Post a Comment