Saturday 26 November 2011

Simulert Diamonds: Anmeldelser av Simulert Diamonds

Diamanter har vært brukt til å lage utsøkte stykker av smykker i evigheter nå. Over tid har sin skjønnhet kun blitt forbedret, med de metoder for å bruke dem på nye og unike design i ulike biter av smykker. Dette har gjort dem mer ettertraktet spesielt av kvinnene. Med dette kravet, og den farlige prosessen som diamanter er minelagt og så polert, gjør dem svært dyrt, noe som gjør den til en virkelig luksus som ikke mange har råd til. Men for de av dere som ikke kan forestille seg diamanter, kan du definitivt se til å ha på diamanter som har blitt gjenskapt for å matche opp til sine virkelige motstykker. Skjønnheten og gnisten av naturlige diamanter kan nå gjenskapt med de ulike simulerte diamanter som nå er tilgjengelig for deg å velge mellom. While eie en ekte diamant er noe de fleste av oss bare drømmer om, er dens simuleres motpart definitivt rimeligere, og gjør for en av de best valg for de av dere som ønsker å sport dette fantastiske, sprudlende rock uten å måtte betale den kolossale prisene for det. Hva er simulert diamanter og deres varianter? Finn ut her, sammen med ulike simulerte diamant vurderinger.
En introduksjon til simulert Diamonds
Simulerte diamanter er diamanter som er skapt og dyrket i et kontrollert miljø laboratorium. Disse menneskeskapt diamanter er laget av materialer som finnes naturlig, og som har evnen til å etterligne, og har egenskapene til en ekte diamant, i forhold til glitrer, skinner, tetthet og brytningsindeks. Det viktigste aspekt å vurdere når du ønsker å sammenligne simulerte diamanter vs ekte diamanter er prisen faktoren. Simulert diamanter kan du sport skjønnheten av en ekte diamant, uten å måtte bruke store beløp på smykker laget av simulert diamanter.
Som nevnt tidligere, er det flere varianter av simulerte diamanter. Hver av disse variantene har sine egne fordeler og ulemper men dette gjør dem ikke dårlige eller billige etterligninger. Det avhenger til syvende og sist om hva du synes passer deg best. Ta en titt på vurderingene av simulerte diamanter nevnt her, og velg og vrak.
Vurderinger av Simulert Diamonds
Tabellen nedenfor verver de ulike typene av lab-laget diamanter, sammen med de ulike egenskapene de har. For å kunne sammenligne disse egenskapene med de av en ekte diamant, ta en titt på egenskapene til en ekte diamant enlisted her. ; Brytningsindeks: 2.417; Dispersjon: 0,044; Hardhet: 10 (høyest); Tetthet: 3,25 g/cm3; Her refererer brytningsindeks til mengden lys diamanten er i stand til å absorbere eller hastigheten som lyset blir absorbert, mens spredning refererer til evnen til diamant til å slippe ut lys. Hardheten måles på Moh's skala fra mineral hardhet, som refererer til ripebestandighet av diamanten. Til slutt, innebærer tettheten styrke diamanten og den interne feil kan det være utsatt for. Med denne sjargong forklart, vil du kunne bestemme hvilken som er den beste simulert diamant å velge mellom.
Simulert Diamond Anmeldelser, simulert Diamond TypeRefractive IndexDispersionHardnessDensityRemarks, Glass Simulant1.60.020 and aboveLess enn 62,4-4.2Prone for riper, fanget luftbobler vise gjennom steinen.; White Sapphire1.762-1.7700.01893.91Low glans når kuttet og polert.; Spinel1.7270.02083.6Low glans når kuttet og polert.; Syntetisk Rutile2.62-2.90.3364.25Has en liten gul skjær. Kan lages i forskjellige farger diamant. Ser strålende som en diamant.; Strontium Titanate2.410.195.55.13Prone for riper, synlighet av innestengt luft bobler gjennom stein, ledd (hvis noen) er fremtredende.; YAG (Yttrium Aluminum Granat) 1.830.0288.254.55-4.65Popular rekke simulerte diamanter. Emulerer en ekte diamant når kuttet og polerte. Finnes i fargede varianter.; Cubic Zirconia2.20.068.35.7Most populære og en av de beste simulert diamanter. Kan være utsatt for riper.; Moissanite2.648-2.6910.1048.5-9.253.2Another en av de beste lab opprettet diamanter. Ser virkelig etter polering. Kan ha noen interne feil.
Basert på de fleste av simulert diamant anmeldelser, har det blitt funnet at cubic zirconia har dukket opp som en klar vinner når det kommer til å være en av de mest høy kvalitet simulert diamanter. Faktisk, når du sammenligner egenskapene til en kubikk zirconia (CZ) vs diamant, vil du finne at det tidligere har mer glitter og er langt mer brilliant som mangler i en naturlig diamant. Siden er ekte diamanter naturlig forekommende, er de utsatt for mye feil. På den annen side, diamanter skapt og dyrket i kontrollerte omgivelser kan gis en feilfri skinne som mangler fra noen varianter av naturlige diamanter. Som sådan, simulerte diamanter er definitivt en mer rimelig og sprudlende option kontra ekte diamanter. Selvfølgelig er en diamant en diamant, og ingen kan undergrave utsøkte egenskapene til en ekte diamant. Men det er til syvende og sist om pris og hvor flott det ser ut, enten ekte eller simulert. Den endelige avgjørelsen til slutt, er ditt.

No comments:

Post a Comment