Wednesday 23 November 2011

Bart Typer

Kaptein Jack Sparrow dekorert hans. Charlie Chaplin hadde en teeny bittesmå en. Albert Einstein er udødeliggjort sin. Hulk Hogan roste seg selv på en hans. Og Mario, ville Nintendo fyren ikke være så søt uten. Hva får jeg på? Deres barter, selvfølgelig! Hva var det du tenkte? Alle de ovenfor nevnte personligheter (og videospill karakter) er godt kjent for de ulike barten typer som de sport. Faktisk, hvis du tar barten borte, kan de bli vises som ugjenkjennelig og uanselig som alle går på gaten. Vel kanskje ikke kaptein Jack Sparrow. Men du får mitt poeng, ikke sant! Denne artikkelen vil kaste lys over ulike bart stiler. Så gjør deg klar for håret (y) opplevelse!
Bart navn
Bart fungerer som et symbol på maskulinitet for noen. Noen menn ha den bare fordi de tror det ser bra ut. Noen menn har aldri gått uten bart, så de har sannsynligvis en av ren vanen. Noen menn følge barter med skjegg, barter og typer er så variert at de kan velge ett og flaunt ansikts frisyrer for unge menn at de prøver ut! Du kunne ikke tro det, men det er World skjegg og bart mesterskapet holdt å bedømme hvem som har den beste bart i verden! Les nedenfor for noen vanlig, trendy, enkle og kompliserte, og noen vanvittig opprørende bart stiler og navn.
MustacheDescriptionFamous personlighet som sported Det; ToothbrushGrow en full bart. Så barbere av sidene i barten, holder bare en tomme eller to rett under midten av nesen.Adolf Hitler, Otto Frank, HungarianAllow håret til å vokse helt fra toppen av overleppen. Når nok hår har blitt, ta en avskjed, og dra i håret på to motstående sider på en slik måte at den forblir stor og full i sentrum og smalner mot endene.Lajos Kossuth; EnglishA klassisk britisk stil bart. Det er en smal bart. Den begynner på overleppen, i sentrum, og som det vokser, det er trukket sidelengs inn værhår. Krølle værhår litt oppover. Denne bart ble veldig populært blant engelske soldater og viktige menn under deres koloniale regime på begynnelsen av 1800-tallet og fram til senere.Snidely Whiplash; Fu ManchuThis en, kanskje du har sett på ganske mange Oriental figurer i asiatiske filmer. Det er ingenting, men en bart som begynner normalt, og som det smalner, mot, er endene lov til å vokse fritt og slå nedover, ofte, langt under chin.Dr. Fu Manchu (fiktive), Jimi Hendrix, DaliThis stil oppkalt etter den berømte kunstneren Salvador Dali. Han sported denne stilen, som innebærer en ekstremt smal bart på overleppen, og endene kurvet kraftig oppover. Den andre delen av overleppen må være barbert rene.Salvador Dali; HandlebarMost ofte båret av italienske mennene i filmer, er dette bart buskete i sentrum, og smalner på slutten. Kantene er veldig svakt buet oppover.Rollie Fingers, Frans Ferdinand, ChevronThis er sannsynligvis det mest sported bart i verden. Det er en nei oppstyr barten med bare nok veksten på overleppen, og overflødig eller forvillede hår blir kuttet eller beskåret for å gi ansiktet en ryddig og moden se.Tom Selleck, Orlando Bloom, HorseshoeThis er den som formet som en hestesko (duh!). Mange mennesker forveksler det med Fu Manchu på grunn av den nedadgående droop at begge har. De ser bemerkelsesverdig like, bortsett fra det faktum at hestesko barten ender på i ansiktet, mens Fu Manchu strekker selv under chin.Hulk Hogan, Taylor Potts
Disse var noen bart typer som du kan prøve å ha på, i tilfelle du ønsker å gi ansiktet ditt et annet utseende. Holde your bart ryddig og trimmet er viktig å hindre at ansiktet fra ser ut som en hårball!

No comments:

Post a Comment