Monday 28 November 2011

Selvfølelse aktiviteter for Girls

Har du noen gang gitt en tanke om hvorfor så mange jenter, spesielt i deres pre-tenåringer og tenåringer lider av lav selvtillit og lavt selvbilde verdt? Vel, har mye av det å gjøre med måten media - TV, filmer, videoer, etc. portrettere kvinner. Kvinner som funksjonen i disse er for det meste anslått i en seksuell måte og er alltid tynn, høy og vakker. Når en tenåring i alderen jente blir bombardert med bilder av slike kvinner dag inn og dag ut, utvikler hun en kompleks om hvordan hun ser ut. Det er derfor vi ser så mange unge jenter tyr til slanking og lider av spiseforstyrrelser. Noen andre grunner til lav selvfølelse hos jenter er manglende evne til å håndtere sine personlige relasjoner og kritikk / manglende omtanke / mangel på takknemlighet vist av foreldrene.
Forskere har vist at unge jenter ofte knytter sitt selvbilde til sine kroppsbilde og mange av dem skjule sine prestasjoner for å se appellere til det motsatte kjønn. Når en ung jente går gjennom all slike følelser, opplever store endringer i kroppen hennes og drar ut for å utvikle sitt syn mot liv og mennesker, blir det plikt for foreldrene å foreta visse aktiviteter for å bygge opp selvtilliten. Gitt nedenfor er noen gratis selvfølelse aktiviteter for jenter som alle foreldre må iverksette for å utvikle tillit og positive tenkning i henne.
Moro selvfølelse aktiviteter for Girls
Lag en Collage; Du kan foreta denne aktiviteten for å bedre selvfølelse hos jenter hjemme selv. Alt du trenger for å drive denne virksomheten er siste utgave av jenta favoritt magasin og en stor papp bit. Sitt med jenta din og sammen lete etter ord eller fraser i bladet at lyden oppmuntrende eksempel Suksess, Beautiful, Go-getter, osv. Du kan til klubben noen ord sammen og lage en liners som jeg kan gjøre den eller unnlatelse er stepping stein til suksess. Når du har disse ordene, start å lime dem på kartong. Du kan klippe ut visse bilder fra bladet som er inspirerende på noen måte som vakker natur, moteriktige klær, idrettsutøvere og filmstjerner og lime dem på papp. Heng papp på veggen og be jenta til å fylle den opp hver dag med litt inspirasjon sitater eller bilder hun kommer over. Ved daglig leser slike inspirerende ord og uttrykk, vil jenta være i en slik bekreftelse på at hun også bli trygg og vellykket. Å vite mer av slik tillit byggevirksomhet, kan du gå til aktiviteter for selvfølelse.
Utvikle en Hobby, Et annet av selvfølelse aktiviteter for jenter som du kan vurdere er å be henne om å utvikle en hobby. Det kan være alt - maleri, skriving, sang, dans eller handler. Når jenta blir involvert i slike aktiviteter, hverdagslige hun skal lære noen nye ting. Hun vil være å gjøre feil, og deretter korrigere dem. Dette vil gi deg enorme muligheter til å støtte henne og gi henne noen viktige leksjoner i livet slik som hvor viktig hardt arbeid er, og at det er greit å gjøre feil. Så, få jente involvert i noen utfordrende aktivitet, og du vil sikkert se henne komme ut av sin komfortsone og få tillit. Også når hun lærer noe nytt, er det bundet til å øke sin egen verdi i hennes egne øyne.
Innebære i husarbeidet, En av de enkleste selvfølelse aktiviteter for barna er å få dem involvert i husarbeid. Du kan først lære jenta hvordan du gjør en bestemt ting, og deretter be henne å gjøre det på sin egen neste gang. Noen av husarbeid som du kan spørre jenta å gjøre er hagearbeid, renhold rom, vaske biler, legging middagsbordet, shopping for husholdningenes ting etc. Når jenta di er involvert i alle disse aktivitetene, skal hun lære mye ting om husholdningen. Hun vil bli mye mer ansvar, og få mye tid å tilbringe sammen med deg når du underviser henne disse jobbene. Alt dette vil definitivt bidra til å forbedre selvtilliten.
Disse selvfølelse aktiviteter for jenter bør kombineres med visse atferdsmessige endringer av foreldrene mot sine døtre til å være virkelig effektiv. Avstå fra å sammenligne din datter til en av hennes venner eller søsken. Ikke kritisere henne, i stedet setter pris på henne for hver lille ting hun har lært nye eller gjennomført på en god måte. Heller ikke håndheve stereotypier ved å spørre din datter til å hjelpe i kjøkken og din sønn å fikse en lekker trykk. Gi henne muligheten til å utvikle alle slags interesser. Til slutt, diskutere noen aktuelle problemstillinger med henne som fremstilling av kvinner i media eller tenåringen dating og gi hennes mulighet til å snakke om disse temaene. Ved å følge de tiltak og gjennomføre de aktivitetene som er nevnt ovenfor, du som forelder kan bidra mye til bygge din datters selvfølelse.

No comments:

Post a Comment