Sunday 27 November 2011

Garage Design Ideer

Hvis du planlegger å bygge en garasje, kan det være en stor oppgave, som krever detaljert planlegging. I dag, de fleste mennesker har en garasje ikke bare for parkering biler, men de kan også brukes som en forlengelse av hjemmet ditt. Ett av de viktigste tingene du må huske på samtidig som man bygger en garasje er å ha en klar idé i utformingen. Vil det være en festet eller frittliggende en? Ønsker du å tilpasse sine interiører? Hva er de forskjellige garasjen organisasjonen ideer som du kan komme opp med å gi garasjeplass, en pen ut? Dette er noen av de spørsmålene du må stille deg selv. Følgende avsnitt vil gi deg noen garasje design ideer, som du kan bruke, for å gjøre garasjen er nydelig. Du kan også gjerne gå gjennom denne garasjeport installasjon guide, slik at du vet hvordan du installerer garasjeporter selv.
Enebolig Garage Design Ideer; Enebolig garasjer er blitt populære som de øker verdien av din bolig. Utsiden av garasjen skal være gratis hjem til deg og interiøret kan gjøres store nok til å betjene flere ting som og når du trenger. Det kan brukes til lagring, levende plass, eller du kan selv designe din garasjen på en slik måte at reparere bilen blir lett. Du kan gjerne ha mer lagringsplass garasje ideer, slik at du vet hvordan du bruker garasjen til oppbevaring av ting som du ikke trenger daglig.
Bærbar Garasjer: Hvis du ikke har nok plass til å bygge en permanent struktur med vegger og gulv, kan du gå for bærbar garasjer. Disse garasjer er i form av telt og kan også gjøres ved å begrave fire pilarene i form av et kvadrat og plassere telt materiale på toppen. Alternativt kan du også plassere tin ark tak. Slike garasjer er enkelt å bygge og er ganske kostnadseffektive.
Permanent Struktur: Hvis du ikke liker tanken av bærbare garasjer, kan du gå for permanent konstruksjoner. Du kan gjøre konkrete garasje gulv og godt bygget vegger og et tak. Du kan gjøre en enkel struktur eller design interiøret som per din smak, med pole lamper eller normal taklamper. Du kan også bruke lys med forskjellige farger for å gi interiøret i garasjen din en distinkt utseende helt.
Car Wash og reparer Made Easy: Foruten at du kan lage en forhøyet struktur sammen med en bil grop i garasjen, der du kan parkere bilen. I tilfelle noen del av bilen behov reparasjon, og hvis du liker gjør det selv, kan du enkelt utføre reparasjoner uten å ligge under bilen. Dessuten kan du også gjøre plass til et hydraulisk bil heis, ved hjelp som reparere ville være lettere. Du kan også lage en drenering struktur, slik at når du vasker bilen din, kan vannet tømmes ut i stedet for vann samler seg på gulvet, gjør det glatt.
Moderne Garage Design Ideas; Gi din garasjen interiøret et snev av modernness inkluderer bruk av moderne teknologi, som også at av design som er i-ting i dag. Automatisert dører, sensor systemer og heiser er noen av de vanligste elementene i moderne garasje design. Videre garasje designideer av moderne dagen fokuset på lage maksimale utnyttelse av tilgjengelig plass og putting garasjen plass til allsidig bruk.
Automatisert Dører: Du kan bruke et automatisert garasjeport-system, der du kan presentere en infrarød sensor-system. Hver gang du tar bilen i nærheten av dørene, vil den automatisk åpne, dermed lindrende deg om behovet for å gå og åpne dørene hver gang du vil parkere eller flytte ut kjøretøyet.
Pop-Up Garage: Et annet alternativ som du kan prøve ut inkluderer en pop-up garasje. Hvis du har en mindre plass til å parkere bilen, så hvorfor ikke prøve ut dette alternativet, hvor du kan parkere bilen under jorden? En hydraulisk heis brukes til heve eller senke bil til bakkenivå.
Not Just ett Parkering Space: Idag folk flest bruker garasjer ikke bare for parkering biler men som en levende og spiller plass også. Interiøret kan dekorert å gi garasjeplass en koselig følelse. Plassere en sofa, en tilbakelent sofa og noen stoler eller plassere et salongbord i garasjen kan konvertere denne parkeringsplass til et sted å slappe av. En viktig garasje interiør design idé som du kan implementere skaper plass til fritidsaktiviteter eller gjøre det til et lekerom. Du kan opprette dine eget hjem gymnasium i ekstra plass av garasjen eller plassere et bordtennisbord og nyte spille. Alternativt, kan du også ha en tredemølle eller annet gym utstyr i garasjen eller tenke på andre garasje tilføyelser, slik som å gjøre full bruk av tilgjengelig plass.
Konstruere en garasje og designe dens interiører synes å bli en kjempeoppgave faktisk, og spesielt så, når det er så mange forskjellige garasje design tilgjengelig. Men hvis du er klar over garasjen design ideer og planer som du ønsker å implementere, kan du minimere sjansene for kostbare feil og også gjøre utmerket bruk av garasjeplass.

No comments:

Post a Comment