Monday 28 November 2011

Kjøkken Gardiner Ideer

Gardiner på kjøkkenet er en integrert del av innredning av et kjøkken, og du kan ha det gøy velge en gardin stil og design for ditt kjøkken. Enten du er fullt renovere kjøkken eller bare ønsker å endre gardinene for å gi kjøkkenet ditt et nytt utseende, er det mange kjøkken gardiner ideer for deg å velge mellom. Typen og stil kjøkkenvinduet behandlinger avhenger en god del på hva slags kjøkken du har. En rustikk og land kjøkken vil kreve en annen type gardin enn en moderne og minimalistisk kjøkken. Så må du holde alle disse tingene i tankene mens utforme eller velge gardiner til kjøkkenet ditt.
Ideer for Kitchen Gardiner
Mange mennesker velger vertikale persienner eller nyanser for sine kjøkken vinduene, men hvis du ikke vil bruke dem og er ute etter billige kjøkkenvinduet behandling ideer, så kan du bruke gardiner. Det er mange forskjellige stiler av gardiner som ser bra ut i et kjøkken og ditt valg vil også avhenge for en stor del av hvor vinduet er plassert. Hvis det er et vindu rett over komfyren, så selvfølgelig kan du ikke har de rene gardiner med flowy stoff. Men hvis vinduet ligger like over vasken eller noe annet sted for den saks skyld, kan du gå for flowy gardiner i ethvert materiale.
For en rustikk kjøkken, ville det beste kjøkkenet gardinene be kafé gardiner i en lys skygge eller et fint mønster. En kafé teppet dekker bare den nederste halvdelen av vinduet og øvre halvdelen er igjen åpen. De lar deg se mennesker eller naturen fra den øverste halvdelen av vinduet og samtidig skjule det du jobber med på kjøkkenet. Vanligvis en valance eller gesims er installert på øverste delen av vinduet for å skape et mer koselig utseende. The Valance kan også gi noen form av personvernet og det hjelper også å blokkere eventuelle reflekser av sollys og du kan velge mellom mange Valance stiler. Den beste materialer for en cafe gardin lin og bomull. For en svært elegant fransk bistro ser, kan du sy blonder langs kanten av kafeen gardiner eller satin bånd. Hvis du er kreativt tilbøyelig og ønsker å sprite opp den generiske butikken brakt billig kjøkken gardiner, en blomster applikasjon på cafe gardiner er den beste måten å gi den et personlig preg.
For en fullt moderne kjøkken som alle er utstyrt med stål og krom, trenger du moderne kjøkken gardiner. En av de gode kjøkken gardiner ideer for en slik kjøkkenet er å velge Sheers, garn eller voile materialer. De er gjennomsiktige stoffer som gir diffust lys inn på kjøkkenet. Du kan ha full lengde tynne gardiner eller midten lengde tynne gardiner i en farge og mønster etter eget valg. Et lett farget forheng i hvitt, lyseblått og gult ser best ut i et moderne kjøkken, men du må sørge for at du regelmessig rengjøre dem som støv og flekker vil dukke opp raskt. For et lite kjøkken som bare har ett vindu, er et billig kjøkken gardiner ideer for hånden gamle silke skjerf rundt stangen. Du kan også bruke gamle lommetørkler i en hyggelig mønster og sy dem sammen for umiddelbar moderne kjøkken gardiner. Hvis du trenger mer privatliv (fra nysgjerrige naboene), så selvfølgelig Sheers eller gardinene vil ikke fungere for deg. Det beste alternativet i så fall hvis du er på et budsjett, er å kjøpe full lengde klar til å henge gardiner og så bruke sjablonger og akryl maling farger for å skape et vakkert mønster.
Dette var noen kjøkken gardiner ideer som du kan velge for ditt hjem. Uansett kjøkkenvinduet behandlinger du velger til hjemmet ditt, sørg for at den samsvarer med den generelle estetikken i rommet og ikke kolliderer ikke med innredning. Et kjøkken gardin er den beste måten å kler opp på kjøkkenet og velger et kjøkken gardin som også er lett å rengjøre og vedlikeholde.

No comments:

Post a Comment