Tuesday 22 November 2011

Hamp armbånd Mønster med perler

Visste du at den stilige og trendy hemp-armbånd som er en favoritt med de fleste tenåringer er laget av en fiber som er avledet fra en art av plante som er fra slekten Cannabis? Hamp brukes til mange industrielle formål, inkludert produksjonen av papir, tekstiler, plast, matvarer, drivstoff og medisinske formål. Armbånd laget av hamp er veldig populære og er en bærebjelke i tilbehøret samling av de fleste ungdommene. Faktisk mange som også liker å lage hemp armbånd på egenhånd til gave til venner så vennskap armbånd, slik at de har en mer personlig betydning som en gave. Hamp armbånd mønstre med perler er veldig populært blant tenåringer som de tillater dem å vise fram sin kreativitet og egenart.
Hemp armbånd knop
Før du lære å lage hemp armbånd med perler, er det viktig å lære de tre knuter som vanligvis brukes til å gjøre disse armbånd som er halvstikk-knute, torget knuten, og bryteren knuten.
Halvstikk-knute; Ta stykke hamp tråd og lage en loop på en slik måte at den ene enden sirkler over den andre enden. ; Nå tar den ene enden av ledningen og putt den under loopen og deretter gjennom løkken å lage en figur som ligner en Pretzel. ; Nå trekk til og hva du har i hånden er en halvstikk-knute. ; Square Knot; Ta to snorer av hamp like lange og deretter holde dem i midten. Nå tar to andre snorer av hamp og hold dem i endene. , Nå tar hamp ledningen på høyre side og plassere den under snorene du holder på midten og over ledningen i venstre hjørnet. ; Nå flytter over på ledningen på venstre side, trekk den over ledningene i sentrum og så bringe det under ledningen på høyre side. ; Det er kjent som kvadrat knute. , Bytt Knot, Mens knute en hamp armbånd, er ledningene på to sider kalt Knytterne og ledningene i midten er kalt fyllstoff. I denne knuten, må du spille rundt med plassering av fyllstoff og Knytterne å lage en knute. , Det første trinnet er å skille fyllstoff for å skape et gap mellom de to twines. , Nå må du ta hver knytter, over fyllstoff og krysse over slik at Knytterne nå kan fungere som fyllstoff og vice versa. , Nå sikre knuten med en firkantet knute i en avstand fra den biten som ble bundet sist. ; Spre ut fyllstoff for å skape Lacy utseende med et gap og du har din slår knute. , Nå som du vet hvordan å lage hemp armbånd mønstre, kan du bruke disse forskjellige hamp armbånd knop i hemp armbånd mønster med perler.
Hamp armbånd Mønster med perler
Det er mange forskjellige armbånd gjøre ideer som du kan bruke for å lage en hemp armbånd med perler. I denne artikkelen gir vi deg tre slike mønstre som bruker beading sammen med hamp fletting for å lage unike smykker.
Armbånd med perler
Materialer som er nødvendige, Hemp hyssing, avhengig av måling; Ceramic perler, 10, perler av annen figur, 4; Tape for måling, 1, hvit lim, Instruksjoner, Mål hamp hyssing med målebånd og skåret to lengder av hyssing av et tiltak som er dobbelt av målingen du har tatt. , Nå kaster båndene i halv og lage en halvstikk-knute stor nok til å romme nedleggelsen perle. Dette vil få deg til å lage en loop, en stram knute og fire tilnærmingene av hyssing. , Nå er neste trinnet er å lage to kvadrat knuter og deretter tråden en keramisk perle inn i filler ledninger. Etter som skaper ytterligere to kvadratiske knop og tråd en annen perle. Gjenta denne prosessen til du oppnår ønsket lengde. Slutt lengden på hamp med tre kvadratiske knuter og deretter legge til én perle, som vil hjelpe i nedleggelsen av armbåndet. ; Nå bruker alle fire tråder av hamp ledningen og gjøre en halvstikk-knute og klipp den overskytende hyssing. Lim den slik at knuten ikke åpner opp. , Nå bruker de fire forskjellig form perler som charms og knytte dem til hamp armbåndet med halvstikk knop. Påfør lim på disse knuter å sikre at det ikke åpnes opp. ; Der har du den første av hamp armbåndet mønstre med perler. La oss ta en titt på en annen av de populære hamp armbånd design.
Bubblegum perle armbånd
Materialer som er nødvendige, Hemp ledningen, avhengig av måling, trekuler, forskjellig fargede, 16, lim, instruksjoner; Det første du må gjøre er å lage en lås til å feste armbåndet. , Etter dette få to kvadratiske knuter og tråd to trekuler, en på hver av knytter,. Gjenta denne prosessen med å få to kvadratiske knuter og deretter gjenging trekuler, til ønsket lengde er oppnådd. ; Nå gjør en bryter knute og en firkantet knuten og nære knuten. Bruk alle fire twines å lage en halvstikk-knute som i forrige armbånd og deretter skjære av overskytende hyssing. Påfør lim på alle knuter slik at det ikke åpnes opp eller falle av. , The Bubblegum hemp armbåndet mønster med perler kalles det på grunn av sin likhet med tyggis. Når du nå har to forskjellige hemp-armbånd mønster med perler du kan lage kostyme smykker som du kan bruke eller gave til venner. De samme mønstrene kan også brukes til å lage fotlenker og halskjeder.

1 comment: