Thursday 17 November 2011

Hvordan bli kvitt Earwigs

Earwigs er insekter som hører til bestillingen Dermaptera. Disse er også kjent som pincer bugs grunn av sine runde bak tang. Lurer du på hvorfor de kalles Earwigs? De får sitt navn fra en urban legende om saksedyr krypende inn i folks ører om natten, gravende inn deres hjerne og legge egg. Vel, det er ingen behov for å få skremt, er et saksedyr i øret annet enn en gammel koner 'tale, trenger du ikke å bekymre deg for disse insektene legger egg i hjernen din. De er ikke farlige, og de ikke faktisk bite, de klemmer. En Earwigs bite forårsaker ikke skade, men det vil gjøre vondt en stund.
Siden disse bugs blomstre i mørke og fuktige områder, kanskje en saksedyr angrep oppstå med disse feilene inn ditt hjem på jakt etter mørke områder. Disse feilene kan sees i hager eller i mørke, fuktige bortgjemte områder av ditt hjem. Siden de har en langstrakt og flattrykt kropp, kan de lett gjemme seg i små sprekker. Disse små feil kan angi hjem gjennom sprekker og åpninger i stiftelser. If du fant dem i huset eller hagen, lurer du kanskje på hvordan bli kvitt Earwigs. Her er litt informasjon om hvordan du kan bli kvitt Earwigs.
Bli kvitt Saksedyr, Hvordan bli kvitt saksedyr i huset mitt? Hvis dette spørsmålet står og lurer i tankene dine, så du må først finne ut hva som forårsaker en saksedyr infestation. Earwigs er nattaktive og kommer ut om natten for mating. Når været tørt og varmt, kan de skrive inn huset på jakt etter mørke steder, eller når det er for kaldt ute. De har også kommet på jakt etter fuktige områder, hvis de finner slike plasser i huset ditt, vil du finne deg selv på jakt etter måter på hvordan bli kvitt Earwigs inne i huset. Siden de lever av vegetasjon, mose, dekomponeres organisk materiale, kan de også infisere hagen din. Hvis et saksedyr angrep har vært plager deg, her er litt informasjon om hvordan bli kvitt saksedyr i hagen og hjemmet ditt.
Slik unngår du at saksedyr Infestation at Home, Lurer hvordan bli kvitt Earwigs? Hvis disse skummel crawlies har funnet en måte inn i hjemmet ditt, må du begynne å lete etter sprekker i grunnmuren, dører og vinduer. Du må forsegle slike startpunkter for å hindre dem fra å komme inn hjemme. Kontroller at døren rammer ikke har noen sprekker og hull. Du kan bruke caulk, putty eller været stripping for å bar sitt inntog. Kontroller at du har godt utstyrt vinduet skjermer. Siden Earwigs er tiltrukket av fuktige steder, må du holde huset tørt og rent. Disse tiltakene vil eliminere sjansene for en saksedyr angrep i fremtiden.
Hvis huset allerede er infisert med disse feilene, kan du bruke eddik, borsyre pulver og støv insektmiddel for å kvitte seg saksedyr i huset. Vanligvis insektmidler som inneholder pyrethrins er veldig effektive. You kan spray insektmiddel og i sprekker støv og andre gjemmesteder eller vakuum disse områder. Du kan lage feller. Du kan plassere en våt avis på deres skjulesteder. La det over natten. Siden Earwigs er tiltrukket av fuktige steder, vil de gjøre det sitt hjem. Kast denne avisen sammen med saksedyr på morgenen.
Siden Earwigs lever av nedbrutt organisk materiale, mens kjøttetende Earwigs tære på noen insekter, kan disse får hagen til sine hjem. Hvis de finnes i små antall, kan de ikke forårsake stor skade i hagen din, men hvis de finnes i stort antall, de kan mate på anbud bladene. De kan forårsake mye skade på marigolds, zinnias, og roser. Hvis disse hage skadedyr are ødelegger plantene dine, kan du legge fuglen feeders og birdbaths til hagen din. Fugler skal beite på saksedyr og sette en stopper for dine problemer. Du kan også bruke plantevernmidler eller bruke jord til jorden for å bli kvitt Earwigs.
Så, dette var litt informasjon om hvordan du kan bli kvitt Earwigs. Hvis huset eller hagen din er infisert med disse feilene, kan du prøve følgende metoder for å bli kvitt Earwigs. Også ta hensyn til forebyggende tiltak slik at det ikke er slike saksedyr angrep i fremtiden. Hvis disse metodene ikke fungerer, kan du oppsøke skadedyrbekjempelse ekspert. Håper du fant informasjon om hvordan bli kvitt Earwigs nyttige.

No comments:

Post a Comment