Friday 4 November 2011

Tilbakeringingssignal Toner for T-mobile

'Tirring, tiiirrrring. Tirring, tiiirrring '. Den kjedelige tilbakeringingssignal lyden du hører når du ringer dine venner. Har du noensinne gitt det en tanke, som ikke ville det være en glede å gjøre innringere høre på noen av dine favoritt sanger og musikk i stedet for den kjedelige "Tring Tring '? Med mobil kommunikasjonsteknologi endrer på et raskt tempo, er nettverk tilbydere kommer opp med innovative tjenester til ligge i forkant av konkurransen. Av de mange tjenestene som tilbys, jo tilbakeringingssignal tonene også har gjennomgått en endring. The tilbakeringingssignal toner for T-mobile er den første i USA som vil være tilgjengelig for abonnenter gjennom hele landet.
T-Mobile, en GSM transportør sies å ha signert en avtale med tre store plateselskapene og mange uavhengige plateselskaper for å tilby populære musikk titler til sine abonnenter. These tilbakeringingssignal toner for T-mobile er tilgjengelig for alle de som ønsker å benytte tjenesten som et månedlig abonnement service.
Hva er tilbakeringingssignal toner for t-mobile, hvis du fremdeles er forvirret om hva som er tilbakeringingssignal toner for t-mobile, så la meg forklare på en enklere måte. Tilbakeringingssignal toner er musikk titlene du velge og spilles tilbake til den som ringer til nummeret. I stedet for å høre de gamle "Tring Tring" vil de være å høre en sang av ditt valg. Tilbakeringingssignal toner for T-mobile er en slags erstatning for standard ringen som ringer hører når han kaller en abonnent er bestemt nummer. This tilbakeringingssignal tone vil bli hørt av alle som ringer, uavhengig av han / hun ringer fra en annen operatør's håndsett eller en wire line telefon. Så det er ikke bare mottakeren som liker ringetoner hver gang telefonen ringer, det ringer også som vil få underholdt med noen sanger. Så, neste gang du velger din T-Mobile ringetoner, glem ikke å tegne tilbakeringingssignal toner for dine samtalepartnere.
T-Mobile markedsfører sine tilbakeringingssignal toner under navnet CallerTune. T-Mobile har blitt med hendene med Sony BMG Music Entertainment, Universal Music Group og Warner Music Group. De har også inngått samarbeid med andre uavhengig musikk plateselskapene samt innholdsleverandører. Dette har hjulpet dem å lage en stor database med musikk titler for sine abonnenter. De har en katalog med mer enn 10.000 låter som kommer andre forskjellige sjangre som rap sanger, Classics, Hard Rock til platina selge album.
For å få brukere taket på denne nye tjenesten, er T-Mobile sammen med Sony BMG 'J Vanlig å tilby en gratis bonus Caller Tune. Første gang brukerne kan benytte dette anlegget for en begrenset periode uten kostnad. Dersom abonnenten føles å uttrykke seg med en annen sang, kan de fortsette tjenesten ved å betale et månedlig abonnement.
Moro med tilbakeringingssignal Toner for T-Mobile, t-Mobile har kommet opp med en masse interessante tilbud for sine CallerTunes. Mennesker med en fargerik personlighet endre sin tilbakeringingssignal toner for T-Mobile etter deres pyser og innfall. Dette betyr at en bruker kan velge og tilordne 8 forskjellige lyd-klipp fra hundrevis av den originale kunstnere innspillingen. Disse 8 forskjellige tilbakeringingssignal toner for-t-mobiler vil bli tildelt forskjellige venner og andre som ringer til å høre. Det betyr at du sette forskjellig tilbakeringingssignal tone for din beste venn, en annen tilbakeringingssignal tone for din mor og en sensuell, sexy tall for noen spesiell i livet ditt, så videre og så videre.
Oppringeren også spesifisere hvilke lydklippet bør spilles på et bestemt tidspunkt på dagen. Du kan tilordne en mer seriøs tall når du er på kontoret og en groovy fest nummer når du er fest med venner på kveldene.
Hvordan Abonner på tilbakeringingssignal Toner for T-Mobile, Så hvis ovennevnte forklaring har fanget din fancy, kan du prøve tegner CallerTunes. Du kan være din egen herre og bestemme hvilke av de hotteste tallene, kunstnere, etc. dine samtalepartnere høre. Ikke bare har du valget mellom hundrevis av sanger, men også komedie klipp, lydeffekter, dialoger fra favorittfilmene dine, og mye mer.
Hvis du registrerer deg for CallerTunes for T-Mobile, får du den første måneden av service og en bonus CallerTune, helt gratis. Før du gjør ditt valg, kan du enkelt taste * TUNE (* 8 863) fra en t-mobiltelefon og høre på et utvalg av de sangene du ønsker å abonnere. Hvis du har tilgang til Internett, kan du gå til t-mobile nettet og gå til deres CallerTune side. Her kan du velge sangene og høre på en prøve.
Du kan abonnere CallerTunes ved å logge deg T-Mobile kontoen fra 'Logg inn på Min T-Mobile-siden. Klikk deretter på Abonner nå på nedlastingen seksjonen finner du på hjemmesiden. Hvis du ikke har tilgang til Internett, kan du bare taste * TUNE (* 8863) fra T-Mobile telefonen og tegne din favoritt tilbakeringingssignal tone.
Abonnement Kostnader for tilbakeringingssignal toner for t-mobile, Når du registrerer deg for en CallerTune, må du betale $ 1,49 per måned. Du vil få en tilgang til låter, der du kan lagre opptil 15 CallerTunes på en gang. Dessuten vil du kunne få en bonus CallerTune for ingen ekstra kostnader eller avgifter. Du kan velge hvilken som helst CallerTune for bare $ 1.99 hver fra ulike sjangere som pop til hip hop, komedie klipp, kjendis stemmer, etc. Du kan selv velge spesifikke klipp for bestemte innringere.
Knaskje du også er interessert? Få klar til å legge til noen zing til mobiltelefonen med CallerTunes. Forhåndsbetalte kunder bør merke seg, at denne tjenesten ikke er tilgjengelig for dem. Gjør din innringere groove til den siste varme tallene når de kaller deg. Denne ble alt om tilbakeringingssignal toner for t-mobile. Håper de ovenstående avsnitt har inspirert deg til å si Bye-Bye til kjedelige Tring Tring og si hei til CallerTune.

No comments:

Post a Comment