Wednesday 23 November 2011

Slik Clear Skyet Pool Water

Hvert hus ville elske å eie en overdådig svømmebasseng i bakgården, utstyrt med spesielle innstillinger. Montering av det samme er ikke så enkelt, det krever mye arbeidskraft, tid og penger. Etter å ha tatt så mange tiltak, ser en skyet vann bidrar til frustrasjon av bassenget eier. Det finnes effektive måter på hvordan du kan klare skyet bassenget, som du kan følge for å opprettholde rene, gjennomsiktig vann i bassenget.
Hva skyldes Skyet Pool vann?
Som bassenger er åpne vann strukturer, er de utsatt for miljø-støv, skitt, pollen, etc. akkurat som en dam eller andre stillestående vann organer. Og resultatet er ganske forutsigbar, skitne vann, regn vann eller farget vann. Før implementering av metoder for hvordan å fikse skyet bassenget, finne ut årsakene til problemet. I de fleste tilfeller blir vannet skyet grunn av økt mengde partikler, kjemisk ubalanse, filter funksjonssvikt, pumpe defekt og redusert klor nivå i bassenget.
Slik Clear Skyet Pool Water Fast?
Så legger du klor, brom og følg svømmebasseng rengjøring tips, men vannet fortsatt vises kjedelig. Det er ganske sannsynlig at den kjemiske balansen i bassenget er forstyrret. Faktisk, er å opprettholde klart svømmebassenget vann lettere sagt enn gjort. Men, med riktig svømmebasseng vedlikehold tips og enkle tiltak, kan du definitivt maintain gnist blått vann. Etter er noen måter på hvordan bli kvitt skyet bassengvann:; Det første skrittet mot skyet bassenget vannbehandling er å utelukke sannsynlige årsaker til uklarhet i vannet. Hvis du har forlatt bassenget ubrukt i lang tid, er det ingen tvil om at miljøgifter er de viktigste årsakene. Også husker når fikk du sist sjekke bassenget vann filter og pumpe. ; Om bekreftelse, må du sjekke den kjemiske balansen i bassenget, særlig klor nivå (ideelt sett 1-3 ppm), vann pH (fortrinnsvis 07.02 til 07.06) og kalsium hardhet (ideelle er 200-350 ppm). Lav klor, høy pH, og økt kalsium nivå kan være grunnen. ; Den faktiske trinnene om hvordan å slette skyet basseng vann starter med identifisering av årsaksfaktorer. Juster kjemikalier og prøve å balansere i henhold til dine funn. Husk å kjøre filtersystem for å fjerne uønskede partikler. , Regelmessig sjekk den kjemiske nivåer og gjøre nødvendig i 2-3 påfølgende dager, før resultatene blir optimale. Hvis kjemiske nivåene er balansert og du fortsatt merke skydekke, er problemet med det fine suspendert urenheter. , Rengjør filteret systemet og se om det fungerer greit for å løse Dette bassenget problemet. Hvis filteret systemet ikke er effektiv nok til å skille ut fine rusk helt, vurdere backwash ved å følge produsentens retningslinjer. , Nå, har du prøvd de mulige skyet bassenget middel fra din side. I tilfelle, vannet forholdene forblir de samme, prøve å bruke en kommersiell bassenget Clarifier and flocculant. Strengt følg dosering og bruk retningslinjene nevnt i produktet pakningsvedlegget. , Sist men ikke minst, ikke glem å rengjøre sidene og bunnen av bassenget. En skitten bunnen eller urent sidene bidra til uklarhet i bassenget. Rent med et basseng børste og avslutt med støvsuging. : Så, er ikke hvordan man skal klare skyet bassenget enkelt? Hold pumpen og filter system som kjører for de neste 24-48 timer kontinuerlig. Sannsynligvis vil du få gode resultater med de ovennevnte svømmebasseng vedlikehold guide. Men, dessverre dersom de nevnte tips ikke fungerer, kan du vurdere å kalle en profesjonell service for å fikse problemet. Ikke la skyene i den vann ubehandlet i lang tid, eller vil det føre til verre tilfeller, som overvekst av alger, bakterier og andre mikrober.

No comments:

Post a Comment