Wednesday 16 November 2011

Hvordan La a Guy vite du liker ham

Å si JEG ELSKER DEG er viktig, men ikke nok. Husk, kjærlighet er et verb, en handling ord. Noen ganger, passive fordi det skjer med oss, men også aktive, fordi vi velger å gjøre det .- kilde ukjent.
Hele verden er på den ene siden og denne fyren som du liker er i den andre. I det øyeblikket du ser på ham, eller hører navnet hans, har du sommerfugler i magen. Hver gang du hører en kjærlighetshistorie eller en kjærlighetssang, tenke du deg og ham, hver gang han ser på deg, du føler deg spesielt, føler deg i live, føler du deg som om han er den eneste grunnen til at du eksisterer. Hvis alt dette høres kjent ut, så du har falt for dine spesielle fyr! Så hva gjør jeg nå? Slik å la en fyr vet du liker ham mer enn en venn? Jenter som regel er veldig sjenert når det gjelder å ta kontroll over ting knyttet til kjærlighet! Den mentaliteten at det skal være fyren initiativ til å ta det første skrittet skyver alltid tanken av å være den første til å gjøre et trekk. Men, HALLO! Hvordan forventer du at fyren å vite at du liker ham?? Gi ham noen tegn jente! Ok Ok. Jeg vet du ikke ønsker å være som for opplagt og alt!
Slik La a Guy vite du liker ham mer enn en venn
Her hva du gjøre hvordan la en fyr vet liker ham uten å åpenbar.
Smil når du snakker med ham, SMIL er den første som viser en fyr som du liker ham. No vil si at hvem som helst generelt en tendens til å smile mens du snakker med noen å være snill og høflig. Men, de viktigste forskjellen her vil bli, 'smilet ditt selv!' Ta denne testen å sjekke! Gå står foran speilet, tenker på dine venner og smiler. NÅ, tenker på ham og smiler. Se forskjellen selv! :) PS: Smil når det kommer naturlig og ikke smile til hvert eneste øyeblikk, og freak fyren ute!
Gjøre hyppige Eye Contact, jeg vet du ikke trenger å gjøre det med vilje fordi du bare ikke kan slutte å se på ham! Men, vil du han skal vite hvordan du føler så det er viktig at han ser deg beundre ham!Ikke overdriv, men gjøre det! Straks han ser på deg, holde utkikk på ham i noen sekunder, og deretter se ned med litt blush at vil komme naturlig! Etter 2-3 sekunder se tilbake på ham, om han fortsatt se på deg, er han INN DU OGSÅ!
Vis ham dine Flirting kvaliteter; Litt flørting kan hjelpe deg i hvordan å gi en fyr vet du liker ham uten å fortelle ham. For eksempel, hvis dere går for klubber, dans med ham, får litt tett, men ikke for mye, la armene rundt ham i noen sekunder og så flytte tilbake og holde avstand. Stick til den lille harmløse flørting BARE eller annet han kan ende opp å tro at du er en stor flørt og danne en annen mening om deg! Les våre avsnittet om flørting tips, hvis flørte kommer ikke naturlig for deg, vil du finne all den hjelpen du trenger!
Use Your Body Language; Kroppsspråket snakker mye om deg, så bruk for hvordan å la en fyr vet du liker ham gjennom kroppsspråk! Flip håret ditt når du snakker med ham, når han får deg til å smile touch skuldrene mens du smiler, hen mot ham når du snakker med ham, men ikke for mye! Du ønsker ikke å se desperate, gjør du?
Be ham om hjelp, Sørg for at du alltid spør KUN HIM å hjelpe deg når det trengs. Vennligst ikke be ham om å løfte vesken hvis den er for tung! Be ham om å hjelpe deg når du virkelig trenger det! Som i tilfelle av lekser eller prosjekter, noe som synes å være ekte! Ikke overdriv det igjen som han kanskje tror du bruke ham hele tiden å gjøre dine ting!
Spill det Erting Games - Vis din Fun Side, Det er en forskjell mellom erte ham og fornærmende ham! Jeg vet at du vil være annerledes for ham og alle, men så husk, hvis du kan føle deg ille om ting, så kan han! Erte ham i en ufarlig måte. For eksempel, spøk om en særegen vane hans, prøver å etterlikne ham, hvis du ser ham komme fornærmet, stopp akkurat der! Dette vil gjøre ham til å innse at du respekterer hans følelser! Hvis han tar det sportingly og vitser om deg også, selv du trenger å ta det humoristisk! Og som jeg fortsetter å si hver gang, ikke overdriv!
Bygg opp en samtale; Gutter liker jenter som de virkelig kan snakke for og koble til. Prøv å vite om hans liker og ikke liker, hvis de passer til ditt, flott! Hvis de ikke gjør det, Vennligst ikke later til å like dem! Faktisk kan det være veldig interessant hvis dere kan diskutere om forskjellige meninger om et bestemt emne og prøver å forstå hverandres perspektiv. FOCUS, diskutere og ikke krangle! Du trenger ikke å godta alt han sier, respekterer hverandres mening er det som teller.
Praise Him - Gi Komplimenter; Du har endte opp med å falle for ham fordi det er noe annet som du så bare i ham og ikke noen andre, ikke sant? Fortell ham hvor annerledes han er fra andre gutter, om hans kvaliteter, om hans tro og hvordan du beundre alt dette om ham og lære av dem. Ikke start lovprise om hans utseende og øyne og kropp for Guds skyld! Og høres ekte, men ikke i områder hvor han kanskje tror du er desperat!
Være en forståelse venn - Vis ham dine moden side; Begynnelsen på et sterkt bånd er alltid vennskap. Hvis du ikke kan være god venn for ham, så forholdet vil ikke vare lenge! Vær en venn som forstår ham, som aksepterer ham slik han er, med alle sine feil, med alle sine kvaliteter. Som et spørsmål om faktum er det ingen perfekt i denne verden! Lytt til ham når han diskuterer om ting som opprørte ham gi ham din mening men ikke alltid tvinge råd på ham. Det faktum at du er der for ham vil være en perfekt måte å få en fyr til å like deg.
Være det du; Det viktigste blant de forholdet råd for kvinner er å bare være det du er, bare vær deg selv! Stol på meg på denne. Hvis du ikke kan være deg selv rundt han, det er ingen vits å gå videre! I det lange løp, vil han vite hva du egentlig er, kan du ikke late som det han ønsker at du skal være alt liv lang, kan du? All disse tipsene om hvordan du kan la en fyr vet du liker ham, er bare verdt det hvis han liker deg for hva du er!
Når det gjelder relasjoner, kan de være svært komplisert. Du ønsker ikke å ende opp i en katastrofe i stedet for en vakker romantisk reise! Så før du går videre med hvordan å gi en fyr at du liker ham, må han er en! Observere ham nøye og deretter bestemme, er han den? Hvis du er sikker på at han er den og han er ikke tatt, gå for ham og feie ham bort med sjarm din. Lykke til! :)

No comments:

Post a Comment