Friday 18 November 2011

Design din egen T-skjorte

De fleste av oss kjøpe vår garderobe fra butikker der det er de samme klærne for salg i ulike former og størrelse. Før eller senere dette kan føre til at du har en marerittaktig dag når du når skolen eller på kontoret å støte inn i din beste venn eller kollega på seg nøyaktig samme klær du har tatt på. Plaget av kommentarer som gjorde du bestemmer deg for å ha det samme i dag og dere ser ut som tvillinger hele dagen er ikke noe noen ser frem til. Hvilken bedre måte å unngå dette enn å designe dine egne klær. Ok så kanskje du ikke har en grad i fashion design, og du finner hele prosessen tungvint. Men det faktum er at nå kan du designe dine egne klær på nettet uten noen anstrengelse fra din side. Enten du vil designe din egen t-skjorte eller til og med din egen brudekjole, alt er mulig i løpet av minutter.
Slik Design din egen T-skjorte
Du trenger ikke å vite mye om stoffer eller mote for å designe din egen t-skjorte. Det er mange nettsteder som lar deg designe klær hjemme. Alt du trenger til din disposisjon er en PC med internettforbindelse. Du kan bruke disse nettstedene til å utforme andre ting som vesker, krus, caps, osv. uten expending noe energi i det hele tatt. Disse nettstedene tillater deg å designe din egen t-skjorte for fri og så hvis du er fornøyd med de resultater du kan plassere en ordre om å kjøpe t-skjorten.
Prosessen for å utforme din egen t-skjorter veldig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å bruke design din egen t-skjorte maler at disse nettstedene har og følg instruksjonene. Når du logger inn på nettstedet vil du ha et bilde av et t-skjorte. Du kan velge fargen som du vil at t-skjorten, legge til bilder, lage figurer, legge til tekst, har en fortvilet effekt, etc, er det uendelige muligheter som du kan velge fra. Når du er fornøyd med det endelige resultatet, kan du velge å legge inn en bestilling for disse t-skjorter. Bildene du kan bruke på t-skjorte kan være fra samling utklippsbilder at disse nettstedene generelt har, eller du kan lage ditt eget bilde og laste det samme til nettstedet. Gi kreativiteten din gratis regjere mens du designe din egen t-skjorte. Å gjøre disse nyhet tee skjorter kan også gjøres om til en bedrift av spirende entreprenører som kan lage t-skjorter med disse nettstedene og inngå partnerskap avtale hvis det passer deres formål. Husk til å designe din egen T-shirt logo hvis du bestemmer deg for å våge seg ut på egenhånd. Hvis du ikke vil bruke nettsteder for å lage t-skjorter, kan du bruke forskjellige designe din egen t-skjorte programvare som lar deg lage t-skjorter.
Det finnes andre metoder du kan bruke til å lage t-skjorter hjemme. Disse metodene er billigere, men er perfekt for de som har en kreativ bøyd i sinnet. Du kan bruke vanlig t-skjorter og maling på dem ved hjelp av akryl maling for å lage t-skjorter som er unike og individualistiske i naturen. Du kan også bruke slips og dye mønstre for å lage din egen t-skjorter. Du kan også designe t-skjorter med t-skjorter metode for stryking på kunstverket. Til dette må du ha en t-skjorte, dine kunstverk, programvare for å lage kunstverk på, skriver, transfer papir, jern, og et stykke stoff. Bare skrive ut kunstverk på overføringspapir. Før du skriver den ut, er det viktig å snu bildet slik at du skriver ut et speil bilde på overføringspapir. For t-skjorte utskrift hjemme, vil du da må legge t-skjorte på et flatt underlag, plassere kunstverket på t-skjorte som du vil plassere den og deretter sette den varme strykejernet på det. Skrell påstrykingspapiret når det er varmt med mindre du bruker en av de nyere versjonene av transfer papir som lar deg vente på papiret avkjøles før peeling den av. Prosessen som brukes til å designe din egen T-skjorte er svært enkelt å lære og neppe medfører arbeid. I tilfelle du ønsker å designe din egen T-skjorte for billige, da en av metoden nevnt over vil være perfekt til formålet.
Nå som du vet hvordan du designe din egen t-skjorte, få kreative juices strømmer og eksperimentere med så mange design som du vil. Du vet aldri, du kan få i kontakt med en indre designer du aldri visste eksisterte.

No comments:

Post a Comment