Sunday 6 November 2011

Fall blomsterløker

Alle av oss vet om vårblomstrende løker som den vakre påskeliljer, roser og tulipaner som blomstrer om våren. Men det er mange blomster som blomstrer om høsten, og de er vokst fra høsten blomstrende løker. Fall blomsterløker er typisk plantet på våren eller tidlig sommer og de blomstrer i løpet av høsten. Noen fall blomster i sesongen er Dahlia, colchicums, Cyclamen og magi lily. The Antallet fall flowering bulbs are quite limited as the majority of blomsten bulbs for fall plante bloom in spring og summer. Men, hvis du ønsker å holde blomst hage leter fargerik med lyse blomster i høst, må du plante dem med høsten blomstrende løker.
Blomsterløk for våren Planting
Hvis du vil legge visuelle appell til hagen din i høst, med et virvar av ferske blomster, må du planlegge fremover. Den beste måten å sikre at du har vakre høsten blomster, er å plante et utvalg av fall blomsterløker i løpet av våren eller sommeren. Noen av de beste fall blomsterløker er Cyclamen, høst krokus og noen hardføre varianter av liljer. Det mest spektakulære fall blomstrende planter er colchicum eller engen safran krokus. De vokser svært nær bakken og i stor overflod. Blomstrer er et vakkert lilla og lavendel i farge og deres størrelse varierer alt fra 2 inches til 8 inches i diameter. De har flere kronblader og er stjerne formet, og de trenger godt drenert jord med en moderat mengde sollys å vokse. En enkelt safran krokus pære produserer et stort antall blomster. The eng safran krokus er en av de mest fantastiske lilla fall blomster.
En annen fall blomstring pære er cannas. Det finnes mange varianter av cannas som bli sådd i vår og den vanligste av dem kommer i fargene gult, oransje, rødt og rosa. Some cannas er også av en stripete og flekkete variasjon. De vokser opptil 5 6 meter i høyde og krever de godt drenert jord med masse sollys å vokse. En rekke lilje som blomstrer tidlig høsten i månedene av august til sept er belladonna lily. Disse plantene vokse til en høyde på opp til 36 inches og produsere lyse rosa traktformet blomster med store kronblader. En annen rekke lilje som blomstrer i høst er calla lilje. Dette svært populære blomster blomstrer i månedene juli til oktober, er disse blomstene traktformet og vokse i fargene rosa, gul, og hvit.
Hvis du er ute etter noe eksotisk, som vil gjøre hagen din levende med et opprør av farger, så du ikke kan gå galt med påfugl orkideer. Disse faller blomstrende pærene ser svært lik Gladiolus og blomstene er hvite i fargen med en dyp lilla senter. Anlegget blir opptil tre meter i høyde og krever godt drenert jord med delvis sol. De er svært duftende og de blomstrer i overflod. Andre faller blomstrende pærer som er populære blant gartnere og landskapet kunstnere tuberous begonier. De kommer i mange forskjellige farger fra den briljante fuchsia til en nøktern fersken. Disse plantene krever rik jord med moderate sollys til å vokse.
Noen andre faller blomsterløker at du kan plante om våren eller tidlig sommer er Asters, gullris, anemoner, kornblomst, ringblomst, Thunbergia, bratsjer, stemorsblomster, snapdragons, og nasturtiums. Planting faller blomstrende løker er ikke forskjellig fra å vokse våren eller sommeren blomsterløker. Tilstrekkelig sollys, godt drenert jord og skikkelig gjødsel vil produsere de mest fantastiske leter blomster under falle i hagen din.

No comments:

Post a Comment