Sunday 6 November 2011

Cool frisyrer for Boys

Velge den perfekte frisyre kan være litt vanskelig for gutter. Selv om det er mange frisyrer og ideer tilgjengelige, må de velge en som passer deres ansikt og hår tekstur. Herremote trender forandrer seg og hver gutt ønsker å ha håret i henhold til de nyeste frisyre trenden. Vel, la meg fortelle deg at følgende motetrender er ikke en dårlig idé, men pass på at du følger trender som forbedrer din ser ut og ikke de som kan ødelegge utseendet ditt! Så til alle dem som søker etter noen kule frisyrer for gutter, her er noen gode plukker for deg.
Cool and Trendy frisyrer for Boys
Geek Chic Frisyre, Lar starte med veldig kul geek chic frisyre som en av de mest populære menns frisyre. Vel, sørg for å få profesjonell hjelp når det går inn for en perfekt geek dama frisyre. Dette er blant de beste kule frisyrer for gutter med middels hår. Et rent snitt med rette håret med lengde på ca 3 - 4 inches er nok å få denne frisyre. Håret ditt er vanligvis stylet side feid av å legge en godt strukturert titt på strengene. Du fullfører geekish utseendet, ta på et par søt geek briller og du garantert se ekstra kul!
Buzz Frisyre, nå dette er en av de enkleste kule frisyrer for gutter med kort hår, faktisk, super kort hår. Alle de late gutter som er ikke interessert i styling håret, men trenger fortsatt et tøft utseende, må treffe salongen og gå for buzz. Få håret klippet svært liten, ca halv cm eller enda kortere lengde. No du ikke engang å legge en partisjon, bare holde opprettholde dette hårklipp og du er sikker på å se klassen hverandre med kule kort hår. Vel, la meg fortelle deg at denne er en av de få kule og trendy mennene frisyrer for runde ansikter hvor går bra med uformelle og formelle antrekk også.
Preppy Frisyre, Preppy er en av de kule frisyrer for gutter med langt hår. Hvis du har rett eller bølgete håret med litt lengde du har en rekke styling alternativer, hvorav en er en preppy frisyre. Vel, la meg fortelle deg at du må bruke litt tid for styling håret ditt i tilfelle du velger for langt hår stiler for gutter. Igjen svingte utseendet er populær denne. Dessuten asymmetrisk smell, eller rett over cut smell er avgjørende for å gjøre dette til den perfekte frisyre. Når rette stylet hår, gir det slutt frames ansiktet og et stilig utseende.
Rotete Frisyre, Dette er en hit blant gutter på grunn av nymotens se den formidler til ansiktet uten mye av styling. Som en fordel, trenger du ikke å ha en godt definert stil i tilfelle rotete frisyre. Som navnet antyder, er håret stylet med styling gel for å gi den et rotete utseende. Litt av lengde (jevn lengde over håret ditt er fint), gel og fingrene hva alle er nødvendig for å få det rotete stil. Det beste er at du kan holde endre stilen hver dag!
Dette var noen kule frisyrer for gutter. Styling håret på riktig måte kommer garantert til å gi deg den perfekte utseende. Rådfør deg med håret stylist og få noen tips på å bevare utseendet. Få den beste hår produkter spesielt utviklet for din type hår. Vedlikeholde utseende hele dagen er lang like viktig. Sørg også for at din frisyre passer dine antrekk. Som en kul lodden frisyre for gutter ikke vil gå med et formelt antrekk. Så, som du kle deg etter anledningen, bære din frisyre som passer antrekket. Gjør deg klar til å ta på en kul look med disse frisyrer og noen trendy tilbehør!

No comments:

Post a Comment