Wednesday 9 November 2011

Meksikansk navn

Hvis du er en forelder venter ivrig for den lille å komme i verden, da må du være på jakt etter et fint navn for å identifisere ham eller henne med. De fleste av navnene i dag høres altfor vanlig, og det er svært sjelden å finne noen unike baby navn selv etter å ha brukt timevis på Internett. I stedet for å plukke en av disse vanlige navn, hvorfor ikke gi et eget navn til den mest spesielle personen i ditt liv? Meksikansk navn kan være akkurat svaret du leter etter.
Nå kan du kanskje lurer på, hvordan kan meksikansk navn være uvanlig og annerledes, de åpenbart må bruke dem i Mexico. Vel, du har rett, men tenk, en amerikaner med en meksikansk navn, er ikke så uvanlig! Dessuten vet vi at vi alle får globale, det være seg mat, klær, utdanning eller kultur. Vi tilpasser forskjellige kulturer og setter pris på ulike verdier og tradisjoner. Hvis du er på jakt etter uvanlige og eksotiske baby navn (ja, meksikansk navn er like eksotisk som mat deres!), Så kan du ta en titt på denne listen av meksikansk navn og betydninger.
Meksikansk navn med Betydninger
Tabellen nedenfor viser noen av de mer populære meksikanske navn for begge, gutter og jenter, sammen med sine betydninger.
Meksikansk navn for; BoysMeaning, AbelardoGenerous, AdalbertoNobly Bright, AlejandroDefender, AlfonsoNoble, AlicioKind og Noble, AlvarezGuardian, AmbrosioImmortal, AnselmoDivine Protection; AquilinoLike en ørn, BacilioKingly, BaudilioVictory, BraulioFire, BroncoUnbroken Horse, CleandroMan of Happiness, ClementeMerciful, CrisantoFlower av Gud; ElviroFriendly ; EstefanCrown, FelipoHorse Lover, FelicianoFortunate, FidencioConfident og Bold, FilemonOnly venn, FilibertoBrightness og "Fame", HeliodoroGift av Sun, HonoratoFilled med Honor, HernanBrave og Intelligent, JajuanGod er nådig, JandroDefender, LuceroLight, MateoGift av Gud, MaximlianoGreatest, NicandroVictory, OsielMight av Gud ; PabloHumble, PacianoPeace; ProcopioOne som skrider frem, RamieroPowerful, meksikansk navn for; GirlsMeaning, AlmirahPrincess, AmoraLove, ArceliaAltar of Heaven, AnacaonaGolden Flower, BeilaBeautiful; BeatrizVoyage gjennom livet, BonitaPretty, CieloHeaven, ConsueloSolace, CarmelitaGarden, CorázonHeart, DelmarOf havet; DoroteaGift of Gud, EsmeraldaEmerald, EsperanzaHope, CitlaliRising Star, EfigeniaRoyal, EvitaLife, FloridelmaFlowering sjel, GracielaGrace, HermosaBeautiful, IzydoraGift; KarimeThe Attraktiv One; IzelThe Only One; LeticiaJoy, LodziaBright, LuminosaBrilliant, MaravillaAdmirable, MarquitaPearl, MilanaGracious, PalomaDove, RamonaProtector, ReginaQueen, QueridaBeloved; ReinaPure, PazPeace; PaolaHumble

, Jeg er sikker på at du kanskje vurdere en av navnene nevnt i listen ovenfor som en av de unike baby navn for barnet ditt. No, har du kanskje hørt noen morsomme meksikansk navn, men du kan sikre at disse ikke er. Selv uttalen disse navnene er veldig enkel. All den meksikanske nevnt ovenfor er av spansk opprinnelse som Spansk er det offisielle språket i Mexico.
Meksikanere er ikke bare kjent for sin mat-og kultur, men også for sitt folk. De har etablert seg på en rekke felt, spesielt kunst, de har vært hypnotiserende verden med sin kreativitet og kunstneriske nyanser. Noen av de berømte meksikanerne inkluderer Salma Hayek, Ann Barbara, Frida Kahlo, Jessica Alba (en berømt meksikansk amerikaner som har laget et merke i underholdningsindustrien of America). Les mer om den berømte meksikanere som har gjort et merke i verden. Et annet interessant faktum om meksikansk kultur er at en meksikansk barnets offisielle navn har to etternavn, en av far og den andre av moren. Ganske uvanlig, ikke sant?Les meksikanske etternavn å forstå dette bedre og for noen eksempler.
Meksikanske navnene er veldig populært i disse dager og selv om de er unike. Disse navnene ikke høres kjedelig og ser ut som de aldri vil dø ut. Men bare i tilfelle, før disse også blitt vanlig, velger du et navn raskt fra de nevnte listen over meksikanske baby navn for gutter og jenter.

No comments:

Post a Comment