Wednesday 2 November 2011

God hårklipp for runde Faces

Hvis du har et rundt ansikt type, så må du klippe håret på en slik måte, at ansiktet ser lengre, og sidene av ansiktet er dekket delvis. Dette vil bidra til å ta oppmerksomhet fra kinnene og jawline, hvor en runde ansikt er på sitt bredeste. Dermed vil hårklipp bringe oppmerksomhet til dine beste ansiktstrekk som øyne, lepper og nese. I tilfelle du har et rundt ansikt med en skarp haken, som betyr du har et hjerte ansiktsform. Deretter velger hårklipp stiler og ideer som vil markere haken. Hårklipp som uteksaminert bob, medium lagdelte kutt og flapper kutte ser bra ut på folk som har hjerte ansiktsform. Mennesker som er ute etter god hårklipp for rundt ansikt, kan gå med lagdelte hårklipp. Men, hårklipp hvis du er ute etter en lavt på vedlikehold then Caesar hårklipp og toppskarv hårklipp er gode alternativer. Her er noen av de beste hårklipp for runde ansikter, av som du kan velge en stil du liker best.
Bra hårklipp for runde Faces i Kvinner
Pixie Hårklipp: Pixie hårklipp er blant gode hårklipp for runde ansikter og tynt hår, fordi i pixie hårklipp håret er holdt svært små. For å få en Pixie hårklipp, klipper håret på sidene og bak svært korte. Fronten delen av håret blir kuttet inn langsiden bangs, som legge stil og cuteness å denne stilen.
Gradert Bob: Uteksaminert bob hårklipp ser flott ut på jenter og kvinner. For å få en gradert bob, du trenger for å klippe håret i nærheten av nakken svært kort og hår på sidene lengre. Du kan klippe håret på sidene symmetrisk for en nøktern blikk, eller en gå med asymmetrisk sider for et mer stilfullt design. Ledsag denne stilen med siden eller rett smell.
Flapper Klipp: Dette 1920-bob frisyrer blir populær igjen. For å få denne frisyre, trenger du for å klippe håret til en middels lang bob. Da stil halvparten eller komplett hår i lange bølger.
Middels Bølget Lagdelte Cut: Disse hårklipp er svært populære og ser flott ut om kvinner med runde ansikter. Disse frisyrer bringe oppmerksomhet til øynene. For å få middels bølget lagdelt klippet håret, må du klippe håret i nærheten av kronen til noen lag, og resten av håret inn i dype lag, med endene gir en tapering utseende. Ledsag denne stilen med lange side feiing smell.
Long Lagdelte Cut: Dette frisyrer med smell er blant bra hårklipp for runde ansikter og rett hår. Til å klippe håret i lag, midtre del dem og skjær dem i dype lag, som starter fra kjeven. Deretter følger denne stilen med tynne side smell som kommer till ditt øyebrynet nivå.
God hårklipp for runde Faces i Menn
Shaggy hårklipp: Shaggy frisyre ser veldig søt igjen folkens, og gir en sexy uflidd utseende. Dessuten er de veldig enkle å administrere. Du kan oppbevare dine hårlengde middels eller lang, bare klippe håret i lag og fremre del inn rett Bangs. Så på vått hår gjelder styling gel, og skyv fingrene i den fremre delen av håret ditt og tousle dem for å gjøre dem ser rotete og avslappet.
Medium Lagdelte Cuts: Disse mennenes frisyrer er populært med feire Zack Efron. Å få disse hårklipp, kutte fremre delen av håret inn langsiden feid bangs, og resten av håret inn lag med hår lengden på baksiden oppbevares lengre. Deretter kjøre et barberblad på denne hårklipp å få elegant frisyre utseende.
Cæsar Hårklipp: Disse korte hårklipp er minst for å opprettholde hårklipp, og er god hårklipp for runde ansikter, tynne hår hos menn. Du må klippe inn ett buzz stil, bortsett hår lengde i fronten seksjonen holdes litt lengre og stylet inn straight bangs.
Dette var alt om god hårklipp for runde ansikter. Så, velge en frisyre som passer din livsstil og hårtype, og besøke en god stylist for å få et flott utseende hårklipp.

No comments:

Post a Comment