Wednesday 16 November 2011

Child Modeller: Råd om Child Modeling

Jeg er sikker på at du må være kjærlig å se child artister eller modeller i reklame eller magasiner. De synes å være så søt og uskyldig! Jeg vedder på mange foreldre ønsker at barnet skal ha rett i det. Som et spørsmål om faktum, er barnet modellering en bedrift og en meget god karriere mulighet for de som er verdt det. Barnet modellering kan være en av de ulike karriere alternativer for ungen din så godt, om han / hun har den tingen i ham / henne. Selvfølgelig, ved å se den lukrative siden av yrket, kan man bare la seg rive med. Men pass på at du ikke. Husk at barnet ditt er umoden og du vil bli spoiling hans / hennes liv hvis du får lurt. Så bare være smart nok, og ting vil falle på plass. OK Dette var litt alvorlige ting. Men ærlig talt, er barnet modellering en utmerket plattform og hvis du er i stand til å ta det beste ut av det, kan ingenting slå. Hva du trenger å gjøre er å følge bare barnet modeller råd og tips.
Det viktigste du må huske som foreldre er at, observere barnet nøye. Selvfølgelig, må du være kjenner hans / hennes interesser. Så ta ham / henne inn i denne modellering verden, bare hvis han / hun er i stand til. IKKE tving barnet. Dette ville være det viktigste modellering barnet råd du kan følge. Her er noen flere barn modellering gode råd hvor du må gå gjennom.
Barn Modeling Råd; Først, sørg for at barnet er søt nok hvis ikke, smart! Det er svært viktig at hun / han har en sjarmerende personlighet og kan beile til publikum. Vanligvis barn er søt og uskyldig, men de bare kan være for sjenert eller kamera bevisst, noe som vil være en grunn til bekymring ettersom dette en modellere verden hvor du trenger å handle. Så hvis barnet er sjenert, så tenke to ganger og ikke bli sint hvis han / hun er. Du vet at barnet er best og vil utmerke seg i noen karriere. , Så hvis barnet ditt har den tingen, gå for det. Klikk på noen gode bilder som klargjør ansiktet samt personligheten til barnet ditt. Ikke gå for dyrt porteføljer. Det er ikke nødvendig. ; Viktigst ikke faller byttedyr til fake barnet modellbyråer som er for mange til å telle, nå-en-dager. Går inn for anerkjente byråer som du kan besøke personlig. Hvis etatene ber deg penger for intervjuet og ting, ignorere dem og søke etter noen gode byråer. En god byrå vil aldri be deg om penger eller en portefølje. ; De vil intervjue barnet. Så gå med barnet ditt og som også, i tide. Your punktlighet vil gjenspeile barnets punktlighet samt karakter. ; Rest du forlater på byrået. En god byrå vil foreslå barnets navn til ulike kunder. Nå, uansett om han / hun vil få utvalgte er bare et spørsmål om flaks! Det kommer helt an på hvordan barnet ditt best passer den aktuelle kommersielle eller magasin cover. Utmerket, dersom han / hun blir valgt! Men ikke gi opp hvis du får avslag. Vær tålmodig og suksess vil følge. Du må huske på at det er en veldig uforutsigbar karriere så hva du trenger er ren flaks! Hardt arbeid og stjernestatus vil følge, er jeg sikker på. ; Det er absolutt ingen grunn til å bli med modellering klasser. Det er sløsing med penger. I stedet trene hjemme. Gi ham / henne eksponeringen av modellering verden. Gjøre ham / henne delta i fotoseanse konkurranser og samlinger hvor han / hun kan utforske hans / hennes talent. ; Child Modeling Tips
Si, får barnet ditt valgte. Hva så? Jeg vet du vil bli veldig glad. Men sørg for sammen med barnet modeller råd, trenger du ikke gå glipp av følgende barnet modeller tips. ; Følge ham / henne til alle photo shoots og intervjuer. S / han er ditt barn og som foreldre, er du den som er hvem forstå ham / henne. ; Se til at barnet ditt er veloppdragen og lett å komme overens med, på sett. Ikke bare ham / henne, er det viktig at du prøver å utvikle et godt forhold med kunder og byrået. Dette vil bidra til å skape et sunt profesjonelt forhold som er av største betydning. : Vær klar til å motta det mengder kontanter som tilbys av klientene. Ikke krangle over det. Husk, dette er din første kontrakten og det er mange flere til å gå. , Slutt og viktigst, sørge for at barnet liker det s / han gjør. Du kan gjøre det ut fra hans / hennes ansikt. Først da, kan barnet gjøre det stort i denne BIG modellering verden! Gå gjennom pjokk modellering og berømt barnet modellar for mer info om dem. ; Child Modeller Hjelp
Som barn modeller hjelp, vil jeg nevne to av de største barnet modellbyråer som du kan kontakte. ; Ford (New York, Los Angeles, Miami, Chicago, San Francisco), Wilhelmina (New York, Los Angeles, Miami), Også, hva du må forstå er at ingenting er permanent, så ikke lever i drømmer. Det kan hende at barnet ditt er en toppmodell, men hans / hennes karriere kan bare ende som han går inn i hans / hennes tenårene. Så vær forberedt på det. Det er ingen unngå dette faktum. Din første inntrykket er derfor svært viktig. Hvis barnet klikkene i det, s / han kan bare bli det neste barnet supermodell!
Å oppsummere, jeg håper du har fått de nødvendige barnet modeller info. Hvis barnet er interessert, så bare gå videre, men ikke glem å holde barnet modeller råd og modellering tips i tankene. Så da, hva venter du på? Få barnet immatrikulert i dag!

No comments:

Post a Comment