Sunday 6 November 2011

Hva er en Konveksjonsovner

Hver gang vi går ute og handler til apparater i huset vårt, pleier vi å finne ut informasjon og anmeldelser på konkrete modeller og deres produsenter. Og når kjøpet er litt større enn la oss si, en kaffekvern, en tendens beslutningen om å bli mer ansvarlige. Med dette i tankene, skal vi gå videre til artikkelen på hånden, forstå hva som er en varmluftsovn. I din søken etter den perfekte ovn, kan du kanskje spørre deg selv hva er en konveksjon ovn til? Tradisjonelt ble en konveksjon ovn som brukes til kommersielle formål for rask, og selv varmluftsovn matlaging i bakerier og restauranter. Men i dag, har den samme varmluftsovn teknologien gjort sin vei til flere husstander i både full størrelse og countertop ovner.
Hva er en Konveksjonsovner og hvordan virker det?
Før vi venture på konveksjon ovner, vi først skal se hva en tradisjonell ovn er. I slike ovner, er temperaturen inne i ovnen opp av en eller flere varmeelementer. Når luften varmes opp, stiger den opp til toppen av komfyren eller kammer. Problemet med den mekanismen er at når denne varmen blir samlet i bunnen, nærmere varmeelementene, og på toppen, blir maten ujevn oppvarming, noe som gjør det vanskeligere for nøyaktig plassering.
Som for konveksjon ovner, varmeelementene er lik den tradisjonelle ovner. Hvordan bruke en konveksjon ovn? Den eneste forskjellen er at konveksjon ovnene har en vifte inni som sirkulerer den varme luften innen matlaging området eller kammer. Ved å sirkulere denne luften, tilberedes maten selv og varmen overføres raskere. Temperaturen på mat endringer også en gang den varme, flytte luft holder passerer rundt ovnen. For å forstå dette konseptet, tenker om vind frysninger og hvordan den påvirker kroppen. Dag i stedet for vinden frysninger, erstatte den med varme, og du kan utlede hva som er en konveksjon ovn og dens fordeler.
Likevel spør hva er en konveksjon ovn godt for? Selvfølgelig sirkulerende varmluft rundt ovnsrom er ikke den eneste fordelen du kan få, for det er andre fordeler av en varmluftsovn. Den statiske stekeovnen bidrar til å spare mye tid, penger og energi når de brukes på riktig måte. Og hvis du ønsker å få alle fordelene fra varmluftsovn, bare å følge tipsene som er nevnt nedenfor. ; For beste resultat (i matlaging og lagring av energi), alltid holde døren lukket så mye som mulig. Temperaturen inne i ovnen kan endres drastisk når døren er åpnet og det vil påvirke tilberedningstid og resultater. Når du ønsker å sjekke om maten, bruker ovnen vinduet. ; Som Konveksjonsovn fungerer best til steking masse mat samtidig, må du plass maten ordentlig inne i ovnen. Hvert fartøy, bolle, eller gryterett bør ha omtrent en tomme av plass mellom veggen og maten. Dette vil tillatelse selv luftstrøm for matlaging. , Du kan bruke konveksjon ovn for matlaging mat raskt og kan gjøre det på lave temperaturer også. Og å finne riktig balanse mellom tilberedningstid og kvaliteten på maten, gå videre og eksperiment en gang i blant med oppskrifter. , Hva er en Konveksjonsovner Mikrobølgeovn?
En mikrobølgeovn konveksjon ovn er en kombinasjon av tradisjonell mikrobølgeovn og varmluftsovn. Den koker maten raskt, og gjør det sprø brun (for de oppskrifter som trenger det), ligner på en varmluftsovn. Du kan også forvarme en mikrobølgeovn konveksjon ovn og bake kaker når du ville, i motsetning til tradisjonelle mikrobølgeovner. Så med mikrobølgeovn konveksjon ovner, du få to apparater i ett. Den har en større matlaging plass og gir deg mer kraft enn noen tradisjonell countertop modell.
Jeg håper du nå har en klar forståelse hva som er en konveksjon ovn, og hvordan det fungerer. Les mer om varmluftsovn vs konvensjonell ovn. As konveksjon ovner har vært rundt på markedet en stund nå, for ikke å glemme den tradisjonelle pizza ovner her, nylig hele konseptet om å bruke varmluft ovner i boliger har endret seg litt. Omdefinerer betingelser betyr bli mer spesifikke for forbrukernes behov og multi-drevet. Så hvis du planlegger å kjøpe en ny konveksjon ovn, ta en sjanse med en. Du kan bare være overrasket med resultatene.

No comments:

Post a Comment