Monday 14 November 2011

Wedding Colors for 2010

Hvis du er planlegger et bryllup i 2010, må du gjøre bort med det hvite, off hvite og grå som var meget populært tidligere år. Med 2010, er du inn i verden av fet og lyse farger og det samme vil reflektere i bryllup temaer over. Gjøre bryllupet en perfekt anledning i alle aspekter er noe hver og en av dere skulle ønske. Gi denne anledningen en definert utseende er mye enklere ved å velge den perfekte farge tema, at fremhever en av bryllupet farger for 2010.
Fersk og Prangende Wedding for 2010 Colors
Magnetisk Gul, Gul farge bringer umiddelbart i lysstyrke og en frisk følelse. Det er det første velge mellom sommeren bryllupet fargene for 2010. Med en gul tema, kan du ha friske ser calla lilje bryllup invitasjoner, sitron, roser, påskeliljer og cymbidium orkideer for centerpieces og blomsteroppsatser å dekke hele området. En søt gul brudekjolen kan se perfekt med en trendy frisyre prydet med gule blomster. Du kan velge mellom sterk gul eller kjølige nyanser av gult og legg til litt oppsiktsvekkende nyanser av oransje å lage en nær combo.
Slående Pink, Ikke de vanlige rosa, men slående, rosa, som har en oransje undertone ser veldig classy. Dette er en av de unike fall bryllup farger for 2010. Med mange mannlige kjendiser flaunting klær i lys rosa, er denne fargen lenger begrenset til den kvinnelige klassen. Videre den slående rosa avviker fra felles baby rosa eller myk rosa. Invitasjon, bryllup kjoler, kaker, blomster, lys, bånd og mye mer i slående, rosa farge kan legges for å skape en ny scene.
Tiffany Blue og Aqua Blue, Cool tiffany blått og aqua blå er populære bryllupet farger for 2010. Få disse inn og har en søt og rolig atmosfære. Med den stadig voksende i popularitet, stranden bryllup kan dette være en perfekt farge for å bli hentet. Du kan legge til andre nyanser også, fra havet blått og lyseblått som er sett i løpet av sommeren og våren, og mørkeste blå for høsten og vinteren. Du kan legge hortensia, riddersporer og tulipaner for blomsteroppsatser og bryllup centerpieces, bortsett fra å bruke bånd og dekorative ark med denne fargen.
Hot Red og Cherry Red, Red er varmt, og en all time hit blant bryllupet fargene for 2010. Color bryllupet i rødt og du er sikker på å gjøre det til en livlig og pulserende sted. Legg luksuriøse rødt til innstillingen med duker, blomster, bånd og centerpieces i rødt. Med en rød farget kjole, er bruden sikker på å se ekstra flott ut og morderen røde skoene vil fullføre hennes antrekk. En av de ultimate bryllupet fargekombinasjonen at du kan gå for er rødt og salvie.
Vibrant Purple, Lilla er den fargen som er lite brukte, men tro meg, dette kommer til å bli den beste pick. All den friske nyanser av lilla er trendy bryllupet fargene for 2010. Velg det lysere nyanser som vil bli den perfekte sommeren og våren bryllup farger og velger den mørkeste nyanser for vinteren og høsten. Og for å gjøre bryllupet en virkelig elegant affære, bare komme i den skimrende sølv til perfekt kompliment lilla.
Hvite og kjedelige fargene er en ting fra fortiden. Legg til beste tonene av nevnte bryllupet farger for 2010 til nåde denne dagen. Du kan også ha noen av disse sammen for å skape awesome bryllupet fargekombinasjoner. Med disse bryllupet trendene for 2010, bli klar til å farge bryllup med dine favoritt farger og livlige strøk for å gjøre det til en minneverdig begivenhet!

No comments:

Post a Comment