Tuesday 1 November 2011

Barnehage Ideer for Boys

Når du skal ha en baby, det første du må begynne å gjøre er, bygge en barnehage for det. Det er mange par som liker å finne ut kjønnet på deres babyer, så de kan forberede barnehage i de respektive farger, som rosa for jenter og blått for gutter. Men det er også noen andre par som ønsker å holde kjønn en overraskelse og dekorere barnehagen i nøytrale farger for å unngå tabber. En baby barnehage må være godt utstyrt med alle de nødvendige tingene, så du slipper å løpe rundt huset midt på natten når det er en bleie nødsituasjon! I denne artikkelen vil vi snakke om noen gode barnehage ideer for gutter og de ulike barnehager maleriet ideer du kan ha i rommet. Ikke glem, det også bør vakkert dekorert med flotte gardiner og tilbehør som passer rommet. Derfor leses inn i følgende avsnitt for å finne ut noen moderne barnehage ideer for gutter, ta en titt!
Baby Nursery Ideer for Boys
Når du må lage et rom for din baby gutt, må det være den perfekte velkomstgave, kan du gi ham. Siden, vi snakker om baby gutter, er den fargen som er tilknyttet for dem vanligvis blå eller nøytrale farger unntatt rosa. I tillegg hjelper det ikke å være en nyanse av blått, men utallige nyanser som utfyller møbler samt øvrige interiøret på barnerommet. Finne ut hva som er nødvendigheter som må tenkt for noen flotte baby room design. Du kan gjøre dette, ved å se på noen barnehage ideer for gutter som er nevnt nedenfor, bare for deg!
Room Colors; Det finnes vanligvis bare én hovedfargen som du kan bruke i en guttens planteskole, blå hvis du ønsker. Men det er andre farger som sitron grønn, gul, rød, oransje, fiolett og grått hvis du ikke ønsker at rommet skal bli blå. Veggen fargene i barnehagen er de viktigste valget, som de andre fargene i rommet vil avhenge av det. Mens velge baby rommet farger på veggene, kan du holde et bredt utvalg og lage vakre bilder med et tema i rommet. Disse temaene kunne omfatte husdyr, nattehimmelen, skogen, under vann, noen Disney-filmer, osv. Du kan enten male disse på egen hånd eller leie noen til å gjøre den, som det er en god idé for å lyse opp barnerommet.
Møbler, Møbler i barnets barnehage er en svært viktig del av det, som du trenger skap, skuffer, en barneseng, en stol, stellebord og hyller. Du må holde alle nødvendigheter som bleier, baby klær, sengetøy, leker, og andre ting i barnehagen selv, så det er lettere å finne dem når det trengs. Fargene av møbler har også være koordinert med rommet fargene, siden de altfor hjelpe i gjøre disse søte oppvekstområder ideene for gutter. Vanligvis, møblene og baby crib fargene som brukes er elfenben, beige eller krem, men mørke farger som mørk sjokolade brun og sort også ser flott ut. Den vanlige tre ser også gjør en stor forskjell når rommet og sengetøy fargene er svake og subtile.
Tilbehør; Det er mange flere barnehager ideer for gutter, hvor du kan dekorere rommet med bilderammer, lamper, vindklokker, leker, veggtepper og andre show stykker som er av aktuelle farger. Hvis veggene er lyse blå eller grå, kan gardiner og sengetøy være av en mørkere nyanse av blått. Teal er en annen nydelig farger som kan inngå som et tema farger i baby barnehage dekorere ideer. Lampene og noen lekene kan være enten hvite eller andre farger liker grønt, oransje, gul, rød, osv. Du kan også utstyre barnet leker på en fargerik måte, så det er mange utstoppede dyr som kommer med en farge tema.
Sammen med ovennevnte barnehage ideer til gutter, kan du komme opp med din egen unike stiler å dekorere rommet. Men uansett hva du velger, sørg for at du gjør ser barnerommet svært fargerike og attraktive, som babyer elsker å ha lyse farger rundt dem.

No comments:

Post a Comment