Tuesday 22 November 2011

Blonde og brunt hår Color Ideer

Ofte følger de siste mote trender ikke forlate oss med mange valg, spesielt når vi snakker om lyse blonde hårfarge. Mange har den misforståelse at blonde håret ser nydelig på egen hånd og egentlig ikke trenger noen ting. Men en jente kan gå lei med vanlig blondt hår uten å gi det litt funk innimellom.
Samme historien med brunetter som pleier å gå lei med mørkt brunt hår dag inn og dag ut. Uten et høydepunkt eller en ny farge, selv de peneste håret ser flatt og unaturlig. Hvorfor torturen selv og håret med samme farge og stil? For din neste tur til salongen, bare ikke gå for en rutine trim, men kommer ut med en helt ny farge. I det følgende artikkel har vi mange forskjellige blondt og brunt hår farge ideer som dere alle må være interessert i. Du har tonnevis av alternativer hvis du elsker ideen om å bringe begge disse fargene sammen og skape et helt nytt utseende for deg selv. Ikke bare holde oss til en farge. Ta med allsidighet håret med disse hår fargeteknikker.
Blonde og brunt hår Color Ideer
Siden du har tenkt å gi deg selv et nytt utseende ved å endre hårfarge og stil, vil hairstylist være mer enn villige til å gi deg hundrevis av forslag etter din hudfarge, ansikt struktur, og håret tekstur. Men det er bedre hvis du går til en salong etter å gjøre litt forskning på egen hånd, slik at du ikke bli overveldet med informasjon og må ta en avgjørelse på stedet. Derfor har vi noen ideer som du kan se på for å gjøre den riktige avgjørelsen. Enten du er ute etter blondt og brunt hår høydepunkter, lavmål, eller endre hårfarge helt eller delvis, har vi all tvil og spørsmål besvart nedenfor.
Høydepunkter og lavmål, Hvis du mener at noen av hårfarger ikke kan trekke av høydepunkter eller lavmål, så du er forestille ting. Selvfølgelig kan du det. Hvis du aldri har hatt mot å få en før, lukk øynene og ta skrittet fullt ut. Stol på meg, vil du ikke angre på det. ; Brunetter: En perfekt måte å legge høydepunkter til brun hår er ved å legge blonde striper i tilfeldig steder. Når solen treffer disse høydepunktene, vil den gi dem en lettet ut og gjør håret ditt ser lysere enn vanlig. ; Blondes: For å gjøre blonde håret ser mindre brassy og rikere enn den opprinnelige fargen, du må lavmål for håret. Lavmål legge en tynn stripe av farge som er mørkere enn den opprinnelige hårfarge. Du kan endre blondt hår med brunt høydepunkter uten blir for fet eller drastisk om det, og likevel få en buttery rikdom. , Striper, En annen blond og brunt hår farge idé kan være å legge dristigere enn fet striper. Med brunt hår, kan blonde striper ser virkelig freaky da de er nær hverandre. Derfor ville du ønsker å gå for å legge til striper av farge gjennom håret ditt. Hvis du har smellene prøve, en dristig fargeprøve av blonde i dem (hvis ikke det sier fet jeg vet ikke hva som vil). Som for blondt hår, kan du velge mørkebrune striper. Men i stedet for å gå for tynne strimler, gå med litt tykke. Dette vil gi blonde tråder en fab utseende.
Under Color Hair, Mange av dere må være kjent med under coloring håret. For de som er ukjent for konseptet, hva under fargen betyr holder den originale fargen på håret ditt på toppen og bare legge en kontrastfarge under. Å perfeksjonere under fargen hårfarge ideer - få rett hårfarge for deg, bare å følge tipsene nedenfor. ; Brunetter: Spør hairstylist å bruke håret fargestoff bare nederst laget. Den blonde undertone til mørk brunt hår vil gi dem mer dybde. , Blondes: Samme som ovenfor, be hairstylist å bruke blonde fargen kun på bunnlaget. Så når du vender håret, eller knytte en høy hestehale, vil du vise frem dine under fargen perfekt. Nå er ikke disse kreativ og subtile blondt og brunt hår farge ideer? ; Disse var noen få blondt og brunt hår farge ideer. Så, vil blondiner har mer moro eller brunetter stjele showet? Det spiller ingen rolle hvilken farge håret er, med mindre du endre stil, farger, og hårklipp fra tid til annen, er du snart kommer til å bli lei av det. Bring flare og funk i ditt liv med nydelig hår, følger våre tips på blonde og brun hårfarge ideer. Ikke fortjener vi det?

No comments:

Post a Comment