Friday 11 November 2011

Priority Mail Sporing

Så har du sendt en veldig viktig pakke, og du har ingen anelse om det har nådd den endelige destinasjonen eller ikke. Ikke bekymre deg. Med Priority Mail sporing, vil du kunne vite status på levering av pakken innen få en sekunder. Bare les denne artikkelen for informasjon om hvordan du kan spore Priority Mail.
Hva er Priority Mail?, The United States Postal Service (USPS) har en tjeneste kalt Priority Mail tjenesten der den setter folk i stand til å sende pakker over hele landet. Størrelsen av pakkene som tilbys, omfatter følgende,; flat rate konvolutt: (Size - 9 1 / 2 x 12 ½). Dette er utgangspunktet for viktige papirdokumenter. ; Små Flat Rate Box: (Size - 8 5 / 8 × 5 3 / 8 × 1 5 / 8). Denne boksen er egnet for pakkene som små gaver og andre små eske artikler. ; Medium Flat Rate Box: Denne boksen kommer i to størrelser. Den første er (11 x 8 1 / 2 x 5 ½). Denne boksen er større enn de ovenfor nevnte en og bærer pakker som kontorrekvisita i bulk osv. Den andre (Size - 11 7 / 8 × 3 3 / 8 x 13 5 / 8) kan transportere kontormaskiner ol; Stor Flat Rate Utdyping: (Size - 12 12 x x 5 ½). Det er det største pakken tilgjengelig og er egnet for mellomstore elektroniske elementer og lignende. ; Den beste delen av denne tjenesten er at alle de forskjellige pakkene har faste priser til å bli sendt hvor som helst i hele USA, avhengig av størrelsen på pakken du velger. Prisene som tilbys er svært rimelig, og levering er sikret innen 3 virkedager. Det er en begrensning skjønt. Den øvre grensen for vekten av en pakke som sendes via Priority Mail er 70 pounds. En tyngre pakke kan ikke sendes via denne tjenesten.
Sporing Priority Mail, selv om sporing av pakken når den er i transitt er ikke alltid mulig, er det noen tjenester som kalles Extra Tjenester som USPS tilbyr slik at du kan bekrefte levering av pakken. Disse omfatter følgende,; Pålogget: For å sjekke statusen på pakken din online, kan du logge på USPS nettstedet og i øverste høyre hjørne, klikk på "Spor og Bekreft alternativet. Et vindu vil spørre deg om etiketten / kvittering nummer. Tast inn nummeret og trykker "Go". Status for pakken din vil bli vist (kanskje ikke tilgjengelig for alle områder). ; Signatur Bekreftelse: Denne tjenesten sender deg (per post / faks) en bekreftelse på at mottakeren har mottatt pakken, med hans signatur som bevis. ; Levering Bekreftelse: Med denne tjenesten kan du få opplysninger om dato, tid og ZIP kode for levering eller forsøk på levering av pakken din, via telefon eller online. , Sertifisert Mail: Ved hjelp av denne tjenesten, får avsenderen en stemplet kvittering som bærer den datoen da pakken ble sendt. Når pakken er mottatt av mottakeren, er et annet mottak vedlikeholdt av postkontoret. , Begrenset Levering: Denne tjenesten sørger for at pakken blir levert bare til den personen nevnt av deg som den tiltenkte mottakeren. Det gir deg en kvittering signert av mottakeren som bevis, men bare hvis du klubben det med sertifisert Mail for Priority Mail sporing. : Dette er de tjenestene som tilbys av USPS for sin Priority Mail sporing. Den raskeste måte ville være å bruke online Track & Confirm alternativet. Men noen av de andre tjenester er bra hvis du ønsker å holde en dokumentasjon av pakken levering.

No comments:

Post a Comment