Saturday 5 November 2011

Moderne Nursery Decorating Ideas

"Jeg vil ha det beste for min lille en! ' Ja, hver foreldre ønsker å dusj de beste tingene i verden over sine barn. Når det gjelder å dekorere en barnehage, har de ikke ønsker noen kompromiss. Den beste innredning, den beste sengen og den beste fargen. Moderne baby barnehager har vanligvis moderne temaer. Interiøret har lyse farger og møbler nyeste design. Den neste Innholdet skal presentere den moderne barnehagen dekorere ideer.
Moderne Nursery Decorating Ideas for Kids
Selv om du vil ha best kvalitet ting for ungen din, fortsatt budsjettet kan være en bekymring for deg. Så hva er de barnehager dekorere ideer på et budsjett? Det er en overflod av kostnadseffektiv dekorative stykker tilgjengelig på møbler butikker. Bare sette baby rommet tema og design av deg selv. De sparer god kostnader og er genuint av god kvalitet. Nevnt nedenfor er de moderne barnehage dekorere trender.
Tema for rommet, Dette er en av de viktigste aspekt for et rom. Velg en baby room tema, ha et levende utseende. Barn er alltid tiltrukket av lyse temaer. I dag har en moderne barnehage dekor vakker design med galakser og stjerner besatt over hele veggen. Noen moderne design har temaet jungelen, siden barn er veldig glad i dyr. Din lille engel i huset kan også etterligne en Barbie hus. Det endelige valget er ditt.
Color Scheme of the Interior; Hvis barnet kan skille mellom farger, bare vaske huset med hans / hennes favorittfarge. Jeg er sikker på at hvis du presenterer ham et hus av sine beste farger, vil han elsker å bli i barnehagen. Det andre alternativet er å velge, opp noen dristig nyanser å gjengi et lekent utseende til huset. Oransje, rødt, lilla, blå, rosa og gult utfyller en baby barnehage meget bra. Hvis du ønsker å gran opp i rommet for baby jente, så fargevalg spiller en viktig rolle i barnehage dekorere ideer for jenter. Du kan også plukke opp nøytrale nyanser av dempet grønt, fersken og baby rosa for din baby girl's room. Legg til spesielle anstrøk av farge til vegger og tak i rommet.
Nursery Møbler; Det første som kommer til hjernen din mens møblering barnehagen, er baby crib. Pass på at du velge en seng som ikke er for myk til å føre tilbake problemene til ungen din. Så kommer skapet og bordet satt. Mange møbler butikker har moderne baby møbler som dekker opp alt det grunnleggende som skal plasseres inne i rommet. Dag, kommode, rocker og endrer tabeller er tilgjengelige i forskjellige fargerike tegninger og mønstre. Mirror er en annen viktig aspekt. Din unge vil gjerne dekket seg opp foran speilet.
Tilbehør; Nursery innredning ideer inkluderer tilbehør også. Du kan eksperimentere mye med tilbehør og kunstverket i rommet. Det første som kommer på toppen av hodet er leker. Lekene er definitivt annerledes for en gutt og en jente. Legg i rack med kosedyr og dukker. Little gutter elsker å leke med fly, biler, flygende maskiner og actionfylt tegneserier. Lim plakater på veggene i ditt barns favoritt action helten, komisk karakter eller tegneserier. Deres barnehage bøker bør være riktig arrangeres på skap. Fyll skuffer med tit-bits like, sjokolade, klistremerker, blyanter, farger, etc.
Møbeltapetsering til interiøret, En god barnehage dekorere idé er ufullstendig hvis polstringen ikke er betalt oppmerksomhet til. Dette omfatter gardiner, duker og andre tekstiler som kreves for barnerommet. Du kan velge skrives gardiner ha tegneserier trykt på dem. Det er massevis av stopningsmaterialer tilgjengelig på baby butikkene, selger håndklær, duker, smekker, etc. for dei. Forskjellige temaer er tilgjengelig over Internett for veggen kunsten av en baby's gartneri.
Jeg håper de nevnte moderne barnehage dekorere ideer har vist seg nyttig for deg. Vær entusiastisk og planlegge fremover. Bare gjør det selv! Tross alt tilhører barnehage til ungen din.

No comments:

Post a Comment