Sunday 13 November 2011

Pool Fekting Ideer

Et svømmebasseng i et hus er en himmelsk anlegg at man kan utnytte til ingen grad. Bortsett fra å være på moten, kan et svømmebasseng nytes til ingen ende. Men å holde pool trygg, trenger du et solid gjerde og mer fremtredende gode pool gjerde ideer. Gjerdet er en integrert del av å ha et basseng i huset. Siden jeg har allerede sett en venn av meg sliter med et gjerde-mindre basseng, gir jeg noen grunner til hvorfor bør du ha et gjerde rundt bassenget. ; Holder ut dyr, som er på utkikk etter en drink eller et sted å kjøle seg ned. Vel, etter en liten dip, er det dårlige nyheter for deg fordi du ikke kan gå der inne. , Glem dyr, det er naboer og pesky folk ute, hvem som er klare til fest og er også klar til porten krasje bassenget. ; Skitt og søppel, en uinvitert par til pool party, liksom finner alltid sin vei inn i vannet. ; Nysgjerrige øyne er noe som invaderer den ganske romantiske personvernet av bassenget. Vel, pal, hvis du vil slappe av dekket på en fredelig kveld chatter med din ektefelle, få et gjerde. Hva mer, få basseng fekting ideer. ; La oss dele svømmebassenget gjerder ideer i to deler, en normal bassenget og to de som nyter en høyning over bakken (les: de som har vært hevet over bakkenivå).
Normal svømmebasseng Fekting Ideer
Litt bading pool gjerde ideene kan være veldig enkelt, for eksempel tre, smijern, plast, osv. Men dersom gjerde er for en god sak å beskytte svømmebassenget hvorfor ikke lage det beste, og at også et kreativt en? Her noen ideer:; Glass og jern, i normale tilfeller holde dem fra hverandre, fordi det tidligere kan knekke sistnevnte, men mens du er på den, hvorfor ikke lage en allianse, og en våpenhvile for å beskytte omkretsen av bassenget området. En av de beste måtene å sette et gjerde rundt huset ditt, er å lage en smijern gjerde design ved hjelp av enkle jernstenger og et sveiseapparat. Gjør deretter inventar, slik at du kan feste herdet glass fra innsiden og sperret av hele området. Forsiktig: Hvis bassenget er i en front yard, da ville det ikke være en god idé å ha glasset som det er utsatt for baseballs og fotballer fra gaten og opprettholde sprekker som kan forverre to fragmentering. ; En ubrytelig idé er en betongmur. Det kan bli klassifisert under de billige bassenget inngjerding ideer som det ikke ser veldig kjekk en gang installert, pluss det ikke engang koste mye. En bonus poeng går til holdbarhet sitt som det ville sikkert vare til du ser barnebarna. , Jeg må få opp gamle triks fra tregjerde. Real beklager om mangelen på entusiasme for nye ideer, men et tregjerde er det mest konvolusjon alternativet med bare fordeler og ingen ulemper. Proffene er tydelig, enkel å installere, lomme vennlig, holdbare og godt, klassisk maling-stand. ; En plast vinyl personvern gjerdet er den mest økonomiske en. Bygging er det en enkel oppgave, siden alt du trenger å gjøre er å bruke litt av betong for å reise den metal støtter og deretter påføre plastikk vinyl til dem. ; Som en personlig mening, vil jeg anbefale jernet cum glasset gjerdet og konkrete gjerdet. Hvis du vil oppgradere ditt basseng videre kan du også ta en titt på noen bassengkanten ideer og svømmebasseng liners.
Over Ground Pool Fekting Ideer
Den andre typen gjerde er selvfølgelig, gjerdet over bakken bassenger. Nå er dette gjerdet er bygget for et annet formål - sikkerhet. En eminente fare som står overfor brukerne av bassenget, glir på våte gulvet og faller av, ouch, kan det være smertefullt. Bortsett fra voksne små barn ofte stupe uti bassenget som ikke har en veldig grunt bunn (i motsetning til bakkenivå bassenger) og kan være skremmende opplevelse. Derfor en vann gjerde er også en viktig vann sikkerhetsnett. Her er noen ideer. ; Plastic gjerde er det beste alternativet for en forhøyet dekk, selv etter å ha falt ned mykhet på plast ville dempe blåse av høsten og graden av skaden ville være minimal. ; Det andre valget er tregjerde som det viser samme funksjoner som plast ett. ; Den tredje valg er smijern gjerdet med glass kjøpe et fritt fall kan være smertefullt. , Det er mange flere gjerder ideer til bassenger som du kan bruke ved å henvise til gjerde design og dekorative gjerder ideer. Håper at du finner bassenget fekting ideer ressurssterke. Lykke.

No comments:

Post a Comment