Thursday 29 December 2011

August Birthstone Color

Bruk en Peridot eller for deg,, ingen ekteskapelige trofasthet,; August-født uten denne steinen,; `Tis sa, live må ikke elsket, alene.
Dette er en gammel gregoriansk birthstone dikt som er skrevet om i august birthstone. Er du født i august, under dyrekretsen tegn Leo? Leo svarer på birthstones som Onyx, diamant, karneol, sardonyx og Ruby. Men, er de som er født i august måned skal ha en Peridot som birthstone deres. I de følgende avsnittene skal vi lære mer om birthstone farger og betydninger knyttet til august birthstone fargen, det vil si, Peridot.
Peridot - August-Birthstone, Peridot er en gemstone som dannes på grunn av vulkansk aktivitet. Det sies, at Peridot ble oppdaget mange år siden på den hawaiiske øyene. De innfødte trodde tilstedeværelsen av disse steinene indikerte tårene som ble utøst av vulkanske gudinnen, Pele. I august birthstone fargen er hva som får steinen knyttet til naturen. Dette er årsaken til at gamle egypterne drakk Soma, en drikke i kopper laget av Peridot. Dette ble sagt å bringe dem nærmere den gudinnen av naturen Iris.
Gamle egypterne kalles Peridot "perle i solen" på grunn av blendende farger perle i solen. Araberne kalte Peridot "faridat" som betyr "perle". Det vises i Bibelen på hebraisk som 'pitdah'. Det sa det var favoritt perle av Cleopatra. Gruvearbeiderne som brukes til å markere sin posisjon i løpet av natten som denne perlen glødet i mørket. Så de ville komme tilbake i morgen for å hente steinen. Denne grunnen, er Peridot også kalt 'kvelden smaragd'.
I august birthstone Fargen er beskrevet som lys havet grønn med et skjær av gule. Folk ofte feil av Peridot for zirkon, apatitt, granat, smaragder, selv om de mangler den gule hint av den glimrende grønne i birthstone fargen av august. I august birthstone er kjent med tre navn, Peridot, olivin og krysolitt. Olivin er en mineral navn for Peridot og krysolitt er et gammelt navn for Peridot. The birthstone farger for august i tilfelle av olivin, varierer fra lys gulaktig grønn til mørk olivengrønn. Det sies å beskytte brukeren mot onde og da satt i gull, hjelper å beskytte ett fra natteskrekk. Det var jordet til et pulver som et middel for astma og kur mot feber.
Symbolikk for august Birthstone; August-birthstone fargen grønn er et symbol på naturen. Peridot er også en gave til det 16. ekteskapet jubileum. The birthstone fargen for august er grønn som også er et symbol for fornyelse av livet. Glansen av denne steinen er også sies å være et symbol for fremgang og verdighet. Det sies å beskytte brukeren mot negativitet. Det hjelper i reduksjon av stress og hjelper brukeren slappe av.
Annet august Birthstones, Sardonyx er den tradisjonelle august birthstone som er gjennomsiktig og har vekselvis brunlig rød eller hvit som går parallelt med hverandre. Denne steinen er et symbol på lykke i et forhold. Det antas å formidle motet og bringe suksess til en person. Egypterne trodde Sardonyx brakt lykke til wearer. Den mystiske august birthstone farge er hvitt som representeres av diamanten. Ifølge Ayurveda er birthstone fargen for August blå representert ved Gemstone Sapphire.
Dette var noe informasjon knyttet til august birthstone farger. Peridot er kjent for sine livlige grønn farge som vil blende deg. Hvis du tror på gemology, snakke med en ekspert før du bærer en. Dette er fordi perler kan ha en negativ virkning på din individuelle flaks også. Håper denne artikkelen på birthstone farge for August har hjulpet du lære om briljante steinen Peridot.

No comments:

Post a Comment