Sunday 11 December 2011

Craft Show Viser

Din familie og venner har endelig overbevist deg sette opp en bod på nærliggende håndverket show viser til salgs. Du vet du vil gjøre det, men er du virkelig engstelig. Ikke om kunst og håndverk som du har gjort, men om svaret du får fra mennesker som kommer til håndverk show! Vel, trenger du ikke å bekymre seg om det! Gitt i denne artikkelen er noen fabelaktige håndverket viser displayet ideer som du vil simpelthen elsker! Les videre.
Ideer for Craft Show Skjermer
Alright, så du har reservert deg selv en bod ved neste håndverk show. Du har alle materielle, og du har venner og familiemedlemmer som vil hjelpe deg å sette opp standen også. Men det er ett bitte lite problem. Du er clueless om hvordan du skal gå om håndverket show standen viser for hel rekke hjemmelagde håndverk å selge at du har gjort! Det er vesker, smykker, keramikk og andre små dekorative artikler som lys og farget glass elementer også! Hvordan ordner du dem for å sikre maksimal synlighet til mennesker som kommer til håndverk show? Vel, du må bare lese for å finne ut.
Craft Vis Purse Displays, du har laget noen lekre vesker og du lurer på hvordan å vise dem? Her er en idé! If vesken er enkle clutcher, så kan du ordne dem i en slags mønster på et bord. Som en sommerfugl eller en sekskant. Dekk bordet med en frisk og ren, vanlig hvit duk. Dette vil markere levende fargene på vesker. Alternativt kan du lage bærbare håndverket show viser for vesker ved å ha en lue stå brakt inn Bare henge vesken håndtakene fra krokene! Et nyskapende og lett å montere håndverket display ideen for håndverk, er det ikke?
Craft Show Viser for smykker, Nå, når det kommer til håndlagde smykker, det er så mye mer rom for ulike metoder for håndverket show skjermer. Det avhenger i hovedsak av type smykker som du har gjort. For halskjeder og kjeder, kan du enten henge dem på kroker rundt standen din eller du kan ha en rekke nylon bundet diagonalt over standen din, med halsbåndene hengende fra det. For øreringer og ringer, hvis du har individuelle håndlagde smykker bokser for hver, deretter arrangere dem i sett. Hvis ikke, så gi hele standen en rustikk følelse. Bare dumpe all ringene i en stor, vakkert dekorert skattekisten. Som for øredobber, holder par i en fin stor se-gjennom glass skuffen.
Craft Show Displayer for Keramikk, du har laget potter av alle former og størrelser! Noen, har du innredet, og noen du har forlatt ren og enkel. Mesterverket ditt er et sett med potter som du har laget i stigende størrelser. Nå er alt du trenger å gjøre er å bruke følgende fantastiske ideen å effektivt vise pottene! Glem tabellen! Ja, det stemmer. I stedet for den klisjéfylte tabellen, bruke bakken til å vise keramikk utstillinger. Hvis showet er på en plen av herlige grønt gress, ikke noe som det! Plasser mesterverk rett i midten av standen din, slik at det synes å være sentrum. Plasser den andre potter rundt midtpunktet, på en slik måte at de representerer solsystemet! Hver gang en pott er solgt, erstatte den med en fra lager!
Det er alt jeg har på håndverket show skjermer for nå. Hvis du har noen kreative og vidunderlige ideer av dine egne, ville det være en glede å lese om dem! Så, inntil da, bruker noen av disse ideene til å dekorere craft messe!

No comments:

Post a Comment