Saturday 10 December 2011

Flislegging en dusj Floor

Dusjrommet er den mest synlige delen av et bad. Når badet innredningen begynner å lete kjedelig og kjedelig, så den enkleste måten å forbedre sin visuelle appell, er ved flislegging i dusjen gulvet. Det gir en stilig utseende til ditt baderom design. Hvis du er hesitant om installering flis in dusjen floor tenker at jobben er vanskelig og du ikke har de nødvendige ferdigheter så la meg forsikre dere om at flislegging en dusj floor is mye mer enklere enn du faktisk tror.
Hvordan Tile en dusj Floor
Keramiske fliser er den mest foretrukne fliser for bad gulv fordi det er lett å rengjøre og lider ikke skade når de utsettes for vann. Dessuten, flisene, trenger deg noen andre verktøy og materialer for jobben. De er: thinset mørtel, fugemasse, sparkel, fliser avstandsstykker, fugemasse float, våt så, en bøtte med vann og svamp. Så snart du har samlet alle disse ting i arbeidsområdet, følger du den trinnvise instruksjoner fra flislegging dusj gulv som er gitt nedenfor:
Forberedelse av Area: En god forberedelse av arbeidet området er svært viktig fordi det bidrar til å gjennomføre hele prosjektet uten noen hindring. Hvis dusj gulvet var flislagt tidligere, så alle de gamle flisene bør fjernes først. Dekk opp avløpet med avisen og tape slik at det ikke rusk faller inn i den og forårsake tilstopping senere. Fjern de baderomstilbehør som måtte komme din vei mens du arbeider.
Installasjon av Cement Backer Board: A sement Backer bord er installert for å oppnå en enda overflate der flisene kan legges svært enkelt. Det beskytter tillegg underliggende etasje fra vann eksponering. Legg ned styrene for å dekke opp hele dusjhjørne gulvet. Så fikse dem opp med hjelp av sement bord skruer. Pass på at ingen av skruehoder stikker ut som det kan gjøre overflaten ujevn.
Ordne Fliser: nå at underlaget er klar, til sin tid legge ned flisene på gulvet for å lage mønsteret du vil ha som flis dusj design. Etter legging den siste raden av fliser, kan du finne et gap der en hel flis kan ikke overnatte. Mål som gap, merket at måling på flisene og klipp dem med en våt så. Plasser disse flis brikker inn i gapet. Dermed kan du få en ide om hvordan gulvet ser ut etter flislegging. Nå holder til side disse lagt ut fliser i den samme rekkefølge som du ordnet dem på dusjen gulvet.
Påfør Thinset Mørtel: Først av alt, du har å forberede thinset mørtelen ved å legge vann til det i henhold til instruksjonene gitt av produsenten. Bland det godt slik at det blir en jevn konsistens. Spre forberedt mørtel jevnt over gulvet overflaten ved hjelp av en murskje.
Angi Fliser: Start innstilling brikkene fra hvilken som helst hjørne av gulvet i henhold til flisen design du har allerede opprettet. Plasser platene på sin respektive posisjon på gulvet og litt trykk på den slik at den holder seg godt med mørtel. For å holde plassen i mellom to fliser uniform, bruke plast fliser avstandsstykker. Når legging av fliser er fullført, tørk av overflødig mørtel fra flisegulv med en fuktig klut. La thinset mørtelen får kurert grundig for de neste 24 timene.
Fuging Flisene: Forbered fugemasse følge instruksjonene gitt av produsenten. Før du begynner gysing fliser, fjerne all flisen avstandsstykker som ligger i mellom flisene. Ta en generøs mengde mørtel på en fugemasse flyte og fylle opp flis hull én etter én. Trykk ned fugemasse bland inn i spalten slik at de er skikkelig utfylt. Vent en time og la fugemasse tørke. Så rydde opp i overkant av mørtel from flisegulv med vann og svamp. Etter noen timer gni en tørr stykke tøy på flisene å fjerne enhver tynne filmer av Grout etterlatt. I de neste 24 timene holde installert fliser urørt. Endelig, bruke en fugemasse sealer for å beskytte fugemasse fra vann skader og flekker.
Dermed du kan se at tiling en dusj gulv har sin egen andel av utfordringer men sluttresultatet er like oppfyller! Under utførelse av denne oppgaven sørge for at du beskytter deg selv med tilstrekkelig verneutstyr. Bruk knee pads, slik at knærne ikke får vondt på betong. Også beskytte hendene og øynene med hjelp av latex hansker og beskyttelsesbriller.

No comments:

Post a Comment