Friday 23 December 2011

Full Bed Dimensjoner

For de fleste av oss, er vårt senga vår havn. Etter en slitsom dag, kan alle du forestille deg er flopping i sengen din, og få din sårt tiltrengt hvile og søvn. Nå har funksjonen til en seng overgått bare å være en møbel du kan sove på. les vi på det, jobber vi jobbe med det, vi noen ganger også spise på den. Komforten gitt av en seng ikke kan matches av noen andre møbel, som er grunnen, velge riktig seng er av største betydning. Selv om du kanskje vurdere å velge en full seng for rommet ditt, det er mange faktorer du bør huske på når du vurderer egnetheten av full bed dimensjoner for deg. Her presenterer vi deg disse dimensjonene, sammen med en sammenligning av senger i forskjellige størrelser, og tips om valg av riktig seng for din komfort.
Sammenligning Mellom Kongen, Dronningen og Full Bed Mål
Foruten dimensjonene til en full seng, også nevnt her er kongen og dronningen size seng dimensjoner, slik at du kan sammenligne ulike sider ved disse, og hjelpe deg å gjøre det riktige valget for din bekvemmelighet.
Full Bed Dimensjoner, The full size seng dimensjoner er beskrevet som følger, i begge, inches og føtter. , Full Bed mål i tommer: 54 (bredde) 75 x (lengde), Full Bed mål i Poter: 4'-6 (bredde) x 6'-tre (lengde); En full bed tillater kun 27 inches av plass per person , og passer for de som 5'-5 høye eller mindre. For alle høyere, kan sengen bli ukomfortabel. Mens dimensjonene av en full size seng er stor for liten størrelse rom, et større rom, velger en større seng, slik som en queen size seng er et mye bedre alternativ. Dessuten er plassen for hver person på denne sengen mye mindre, noe som betyr at hvis du er litt på den større siden, er du sannsynligvis vil oppleve noe ubehag i å justere inn i denne sengen da deles med noen andre. Disse full bed dimensjonene er en mer passende valg for en enkelt person, slik som en tenåring. Også platene til denne sengen er noe billigere enn de etter en dronning seng.
Queen Bed Dimensjoner; Som en mer passende valg enn en full seng, ta en titt på queen bed dimensjoner. ; Queen Bed Størrelse i tommer: 60 (bredde) x 80 (Lengde), Queen Bed Dimensjoner i Feet: 5'-0 (bredden) x 6'-8 (lengden); En queen seng er et mye bedre alternativ hvis du er ønsker å dele det mellom to personer. Den gir rundt 30 inches per person og er egnet for litt høyere folk. Queen size-seng dimensjoner er vanligvis mer egnet for gjesterom. Den kan deles mellom to mennesker, med litt mer komfort enn en full seng. Selv om mer komfortable, og noen mennesker finner selv en queen bed utilstrekkelig for to mennesker. For de som finner selv en queen-size seng for liten, kanskje investere i de beste og mest komfortable sengen med i sengen sizes diagram, en king size seng, ville være et klokere valg.
King Size Bed Størrelse, Her, ta en titt på king size seng dimensjonene. ; King Size Bed Mål i tommer: 76 (bredde) x 80 (lengde); King size-seng Dimensjoner i Feet: 6'-4 (bredde) x 6'-8 (lengde); Hvis du mener at dronningen sengen er bare ikke nok for deg, så kanskje en king size seng vil være perfekt. Å gi om lag 38 inches plass per person, kongen size seng målinger gir maksimal komfort selv når sengen er delt mellom to personer. Men det er definitivt en dyrere valget i form av sengen selv, madrasser, og ark.
Velg riktig seng
Den slags og størrelsen av senga du velger for soverommet avhenger av flere faktorer, bortsett fra komfortable den gir. For en, må du huske på at sengen størrelsen du velger avhenger av størrelsen på rommet du har. Det bør ikke gjøre rommet vises for lite eller rotete sammen med resten av soverommet møbler. Det bør gi rom for tilstrekkelig passasje langs begge sider av sengen, dvs. minimum tretti inches på hver side. Sjekk din egen høyde, og den til personen du deler den med å sikre sengen lengden på sengen passer for dere begge. Senger som føttene dingle er generelt ikke bra for helsen din. Til slutt, gjør prisfaktor saken, er som sengen seg selv og tilsvarende madrasser og sengetøy alle kommer til å koste mer som størrelsen øker.
Enten det er full bed dimensjoner du finner passende, eller de av en konge eller queen size seng, holde ulike nevnte faktorene i tankene, velg et som du tror passer best. Ikke kompromiss på komfort, fordi helsen i stor grad avhenger av god søvn du får, som igjen avhenger av hva slags seng du sover på.

No comments:

Post a Comment