Saturday 10 December 2011

Long Inverted Bob

For en kvinne, kan ha en dårlig hair day ødelegge hennes hele dagen og en god hairstyle er derfor veldig viktig. Det er mange trender og hår stiler som blitt populært i en kort periode og så slokner. One frisyre som har dukket opp som en klar vinner når det gjelder popularitet, så vel som funksjonalitet er lang invertert bob. Det beste eksempel på en kjendis som bærer av denne frisyren med glans er Rihanna. Mange kvinner inspirert av Rihanna får den lange inverterte bob, men dessverre er det ikke egnet for alle. Her vil vi diskutere alt om lange invertert bob og dens mange varianter, og hvis denne stilen passer for deg.
Long Inverted Bob hårklipp
En lang invertert bob er en variant av den klassiske bob, noe som er mer korte i lengde. Tradisjonelt en bob hårklipp beholder samme lengde på håret bak og foran. Det lange inverterte hårklipp eller gradert bob hårklipp på den andre siden er kuttet svært kort på baksiden, nesten til nakke og blir stående lenge på fronten. Det er kuttet asymmetrisk og den har mye høyde i kronen området. Jo lengre håret foran, rammer ansiktet, oppmykning utseendet på den lange inverterte bob hårklipp. Grunnen det kalles en lang omvendt bob er fordi det er bare motsatt av tradisjonell bob frisyre og er mye lengre på forsiden.
Lang invertert bob er en av de mest sexy og glamorøs stiler og det er også kalt The Pob, siden det ble båret av Victoria Beckham. Dette frisyre er egnet for de kvinner som ikke er redde for å eksperimentere og har tykt hår med skarpe eller gamine funksjoner. Det er ikke en god hårklipp for kvinner med rundt ansikt eller tynt hår. Så lenge invertert bob understreker benstrukturen til en kvinne, derfor det passer for de kvinner som høye kinnben og et skarpt jawline. Denne stilen er også ganske høy vedlikehold og regelmessig trim er nødvendig for å opprettholde den best utseende.
Long Inverted Bob Med Bangs
Det beste med lange invertert bob frisyren er at du kan spille rundt med forskjellig utseende. Be stylist å gi deg en lang omvendt bob med frynser kuttet asymmetrisk for et elegant og sofistikert utseende. Å style denne utseende, er alt du trenger for å gjøre en del håret på siden og dunker vil falle over det ene øyet. Bruk en hårspray med godt hold for å holde smell på plass. Dette er en veldig god stil for de kvinner som har en trekantet ansikt form når det trekker oppmerksomheten bort fra de store haken og fremhever øynene. Kjendiser som er sett med lange invertert bob med smell are Nicole Ritchie, Paris Hilton og Katie Holmes.
Annen måter å legge til noen flere oomph til et langt omvendt bob frisyre er å velge hår høydepunkter. Høydepunkter i blonde eller sjokoladen gjort på strategisk i fronten av håret gir denne stilen en helt nytt utseende. Denne sofistikerte frisyre er svært allsidig som du kan velge å ha håret skiltes på senteret eller på siden. Den lange inverterte bob handler om volum på kronen og lengde i front, så du må investere i en god Volumizing sjampo og conditioner.
En lang invertert bob er ideelt for de kvinner som er ute etter en hårklipp som er funksjonelle, men likevel elegant. Det gjør nakken se yngre og bringer ut benbygning. Det er en svært trendy stil og er akkurat passe for en fasjonabel og stil bevisste kvinnen.

No comments:

Post a Comment