Monday 12 December 2011

Best Solkrem for ansikt

Da tenker på solkrem et av de tingene som kommer til sinnet er solens stråler, spesielt UVA og UVB stråler. Disse svært fiolett solstråler skader huden vår og er ansvarlig for alder flekker og rynker, blant annet. UVB stråler er ansvarlig for soling, mens UVA-stråler har vært kjent for å akselerere aldringsprosessen. Som vår ansikt er den mest utsatte kroppsdel ​​for solen, bør best solkrem for ansiktet være en som gir beskyttelse mot begge disse skadelige solstrålene og gir hudpleie også. En av de andre tingene som du må vurdere før du velger en solkrem er din hudtype og følsomhet. Dessuten, vil det beste solkrem for ansiktet for menn skiller seg fra kvinner som menn har en annen hudtype.
Best Solkrem for ansikt Sensitive Skin
Hvis du har følsom hud må du lete etter noen spesifikke ingredienser i solkrem din som tilby beskyttelse mot solen for sensitiv hud. Du trenger en solkrem som vil ha en høy "solfaktor" teller, er SPF solbeskyttelse film og for følsom hud må du ha en krem ​​som har et tall for SPF-30, eller mer. Unngå kremer som annonserer er vanntett da disse kremene inneholder solkrem ingredienser som kan være skadelig for huden din. Velg et bredt spekter solkrem som gir beskyttelse mot UVA og UVB stråler. Hvis du har sensitiv hud, får en solkrem som har en god dose antioksidanter. Den beste solkrem for ansiktet med sinkoksid kan være en av de beste kjøper, er sinkoksid gir god beskyttelse mot sollys. Ser inn i alle de andre ingrediensene ut av sol skjermen hvis du har følsom hud, som det kanskje reagere på noen kjemikalier som er i solkrem for følsom hud.
Best Solkrem for ansikt fet hud
En person med fet hud trenger ett krem ​​som tilbyr grunnleggende bredt spekter beskyttelse fra sol stråler og noen ekstra ingredienser. Talgkjertler i huden utskiller olje for å beskytte huden og i folk med fet hud det er ekstra sekret fra disse kjertler. Personer med fet hud trenger å velge en krem ​​som er vannbasert eller gel basert. SPF teller i kremen er også viktige, og avhengig av din hudfarge velge en krem ​​mellom SPF 30 til SPF 45. Det er også viktig å velge en krem ​​som har olje absorberende egenskaper. Noen mener at kremer er ikke bra for fet hud, tvert imot, vil kremer i en solkrem hjelper deg med å beskytte huden. Hvis du ser inn i disse aspektene vil du ha det beste solkrem for ansiktet lokke.
Best Solkrem for ansiktet tørr hud
Når du velger den beste solkrem for ansiktet med tørr hud, må man ta hensyn til kremen evne til å gi beskyttelse mot UVA + UVB stråler så tørr hud en tendens til å utarte seg raskt når de utsettes for sø Hvis du har tørr hud, vil du trenger en krem ​​som ikke er bare beskytter huden, men også hydrater og forynger huden. Se etter fuktighetskrem agenter i fløte, og velg en oljebasert krem ​​i stedet for en vannbasert krem. Det er også viktig at du velger en krem ​​som er parfymefri som kjemikalier som brukes til duft er skadelig for huden. Se opp for en krem ​​som har natriumhyaluronat og titandioksid, disse bidra til å redusere tørrhet i huden. Få det beste solkrem for ansiktet under makeup er også viktige som du kanskje vil se din beste på kontoret.
Du kan også være lurt å se på noen organiske solkremer på markedet som passer din hud. I beste solkrem for ansiktet vurderinger vil man alltid se at kremene vurderes i henhold til hudtype de tjener. Så velg det beste solkrem for ansiktet som passer din hudtype og hudfarge. Hvis du ønsker det beste solkrem for ansiktet, Neutrogena og andre selskaper har produkter at du kanskje vil se på.

No comments:

Post a Comment