Monday 19 December 2011

Typer Trees

Et tre er beskrevet som en flerårig plante som besitter treaktig single stammen / trunk og har sekundær grener. Høyde er en viktig faktor som brukes for segregerende trær og busker i separate grupper. Most trær generelt ha en høyde som varierer fra 3 m og 6 m. Ifølge enkelte eksperter, er en stammediameter på minst 10 cm nødvendig for et anlegg å bli klassifisert som et tre. Det er mange forskjellige egenskaper av trær presentert gjennom informasjonen i de følgende avsnittene.
Ulike typar av Trees
Det er rundt 20.000 forskjellige typer trær i verden. Av disse 20 000 typer, er 1000 funnet i USA. Ulike trær finnes i verden kan grupperes i kategorier som bredbladet, nål-leaf, cycad, ginkgo og palmetrær.
Løvtrær: Disse typer trær omfatter ulike former for eiketrær, lønn, elms, aske, vidjer, valnøtter, etc. mangrover og mahogni i den tropiske regionen kan også inkluderes i denne gruppen. De løvtrær finnes i de tempererte områder er løvfellende i naturen. Det er imidlertid noen få unntak, som den levende eik og kristtorn trær som ikke felle blader. Slike trær finnes i Sørøst USA. Å produsere en hardt tre er en annen funksjon i løvtrær. The Maples trær bøketrær og eik kjent produsere hardt tre.
Needle-leaf Trær: Det finnes rundt 500 p-blad treslag og furutrærne, hemlocks, gran, gran and redwood-trær er få av de kjente seg. Mesteparten av trær som tilhører denne kategorien har blader som pekte og smale, mens noen andre liker einer og sedertre trær har skala-lignende blader. Kan finne mostly eviggrønne trærne gruppen imidlertid, noen dem ol the lerk deciduous. The baldcypress som trives i myrlendte områder i Sørøst USA også er en av de løvfellende nål-blad treet.
Palmer: Palmene sammen med Lily og Pandanus som kan grupperes sammen i monocotyledons. Palms finnes i tropiske regioner i formen av kokos palmer og også i ørkenområder (daddelpalmer). Det er ca 2500 typer og forskjellige arter av trær (palmer) funnet i verden. Hovedtrekk som kan brukes til å identifisere palmetrær er en koffert uten filialer og en tilstedeværelse av en krone på toppen. Blader av palmer kan enten ha en vifte eller fjær form. Liljen trær er kjent for å produsere velduftende blomster.
Fern Trær: Den vanlige oppfatningen om utseendet av bregner er at av kort Bush-lignende planter. Det er imidlertid bregne trær som finnes i tropiske områder. Utseende av disse fern trærne er mye lik som palmer. Disse trærne imidlertid ikke produserer kjegler, reproduksjon skjer ikke ved hjelp av blader siden, er blomster ikke produsert. The fern trærne reproduserer ved hjelp av sporer.
Cycad Trær: Den cycad trær har egenskaper som er noe som palmer og furutrær. Fjærlett blader og tilstedeværelse av kronen på toppen er trekk ved cycad trær som ligner i håndflatene. Når det gjelder reproduksjon, er det en likhet mellom furu-og cycads. Begge disse plantene produserer kjegler som bærer frø. Cycads vokser i fuktige og varme områder i Asia, Afrika og Mellom-Amerika.
Listen over forskjellige typer trær er presentert i artikkelen. Kjennetegn på disse trærne er beskrevet med hensyn til anatomi, modus for reproduksjon, etc.

No comments:

Post a Comment