Thursday 29 December 2011

Lommebok Størrelse Dimensjoner

Penger er som en sjette sans - og du kan ikke benytte de andre fem uten det - Somerset Maugham
Det er en veldig passende sitat av Maugham, gjenspeiler hvordan penger er avgjørende for oss å leve gode liv. Du kan aldri benekte det faktum at penger er faktisk nøkkelen til mye av materielle gleder, samt nødvendigheter. Uten penger, kan vi neppe bruke eller heller sette vår kompetanse og forstand til god bruk. Nå, når vi snakker om penger, må "børsen" eller vesken eller lommeboken, for å være gitt nesten like viktig, er det ikke? Faktisk er det ikke en populær oppfatning at jo større vesken eller lommeboken, jo rikere personen er? Selv om noen ganger det ikke kan være tilfellet. Nå snakker om størrelsen på lommebøker, hvilken foretrekker du? En kompakt én eller en stor en som vil bære alle kortene dine, kontanter og stuff? Enten veier, kanskje det du ville finne nyttig er lommeboka størrelse dimensjoner.
Hva er Lommebok Størrelse Mål og mange varianter
Lommeboken størrelser og deres målinger fastsettes av spesifikke stilen i lommeboken. Det er flere stiler når det kommer til lommebøker, fra den klassiske 2 ganger til en ID holder eller en kjede lommebok. Mens noen lommebøker er spesielt designet for å bære sedler og kort, er noen lommebøker bedre egnet til å holde mynter og tunge ting. Som avgjør igjen hvor kompakt eller store lommeboken er. I tillegg til dette, er klær altfor annen ting som har en påvirkning på størrelsen og dimensjoner i lommeboken. Opprinnelig var det kun lommebøker egnet til pels. Nå lommeboken størrelser er tilpasset lommene på bukser og jeans også, sammen med jakker og frakker. Lets ta en titt på disse vanlige lommeboken størrelser og dimensjoner.
The Classic, Hvis du ser på lommebøker, ville flest av dem er det 2 ganger klassisk stil lommebøker. Ikke bare menn, selv kvinner bærer slike lommebøker i disse dager. I slike lommebøker, tiltak flippen vanligvis rundt 3,5 x 4 inches. Når du åpner lommeboken, styrer hele lengden rundt 8,5 inches og det har også en halv tomme i ryggraden kvote. Disse lommebøker typisk kan utvides til en tykkelse på rundt 2 centimeter. En lomme på rundt 4 inches x 4,5 inches kan lett være i stand til å holde slike lommebøker. I slike lommebøker, det er en mer 'hemmelige' seksjon som har en glidelås, av samme lengde. Det finnes også en del for å holde bilder og fotolommebok størrelse dimensjoner som dekker en fold er 4 x 3,5 inches. Det kan ha noen flere mini lommer på motsatt side.
Smått er Beautiful: Dette lommebøker, noe som kalles en tre-fold. ha mindre lommebok dimensjoner. Disse er sted rundt 7 x 9 centimeter per fold. Disse er tynnere også, enn to ganger de, alt omtrent om en centimeter eller enda mindre. Stor nok til å har lite regningene og visittkort og et fotografi, gjøre slike lommebøker ikke har glidelåser. Et perfekt valg, hvis du er ute etter en lommebok som vil være en koselig plass i bukse og skjorte lommen. Ladies, hvis du ønsker en lommebok du kan bære i en clutch veske, gå for dette. Det er bedre å vite disse dimensjonene, spesielt hvis du ser på instruksjoner vedrørende hvordan å lage en lommebok.
Double Decker?; Det jeg nevne er lommebøker som vanligvis betegnes som to - side side - fold. Dimensjonene av denne typen lommeboken er de samme som de klassiske to-fold. Forskjellen er at disse type lommebøker er laget og ment for en side fold. Snarere enn toppen, er en side fold deles og brettet på langsgående siden. Åpningene for plassering regninger er på ryggraden stedet av disken langsgående sidene. Lengden av slike lommebøker er rundt 18 centimeter. Vesker og indre pels lommer er de beste stedene å bære slike lommebøker. Det er mini lommer altfor, sans glidelåser eller med glidelåser.
Lang Fellow, nå, står denne høyt hos lommebok dimensjoner. Dens dimensjoner er lengre enn de som er nevnt tidligere. Disse stikker ut av buksen, eller jeans baklommer. Ideen til slike målinger er at de lett kan tas eller trukket ut. Smaller lommebøker hvis de passer litt tett kan bli vanskelig å trekke ut. Imidlertid kan slike lommebøker lett stjålet eller snappet.
Disse var grunnleggende lommebok dimensjoner og stiler. Ved hjelp av tilleggsutstyr kan videre endre størrelsen på lommebøker eller gjøre dem lett for bruk. For eksempel, en del mindre størrelse lommebøker har en gylden eller sølv metall kjetting. Den frie enden av kjeden er festet til beltet eller loop, noe som gjør det lettere for dem å være trukket ut. Disse tingene kan komme i bildet mens kjøper designer lommebøker.
ID holder, kjetting lommeboken, håndledd lommebok, Jimi - en liten lommebok laget av hard plast, foran lomme lommeboka eller pengene klipp (for gjennomføring regninger) er et par andre lommebok stiler med forskjellige størrelser. Så etter å ha lest om alle disse lommebok dimensjoner, hvor er pengene, honning?! Det er her jeg logger av!

No comments:

Post a Comment