Thursday 15 December 2011

Koi Pond Vedlikehold

A fiskedammen fungerer som et utmerket stress Buster for de av dere som er lei av det daglige stresset. Den subtile lyder laget av den fargerike koi fisken lek i vannet, har en magisk kvalitet som gjør deg i stand til å forstå og sette pris på de små tingene i livet. For å kunne nyte denne opplevelsen, kanskje mange av dere har engasjert bygd en koi fiskedam, og besluttet å ta vare på disse fargerike kjæledyr, men uten at klar over kravene til omsorg for og opprettholde en koi fiskedam. Mens det er ikke rakett vitenskap, er Koi Pond vedlikehold ingen Cakewalk heller. Siden, en koi fiskedam opprettholdes utendørs, overskrider sin pleie og vedlikehold som kreves av et akvarium. Det er for alle dere entusiaster som ønsker å få mest mulig ut av koi dammen og få den siste for en god tid, at et par tips om koi dammen vedlikehold og omsorg har blitt gitt her.
Tips om Koi Pond Vedlikehold
Opprettholde en koi dam kan være litt utfordrende. Det er to måter å vedlikeholde og rengjøre fiskedammen. Dette inkluderer en bi-årlig rengjøring, som bør ideelt sett utføres to ganger i året, og et regelmessig vedlikehold og renhold, som ideelt sett burde utføres en gang annenhver uke, eller som og når behovet oppstår.
Bi-Årlig rengjøring, i en sesongmessig eller bi-årlige rengjøring, dvs. i løpet av våren, og høst, rengjøring er nødvendig å være grundige, der koi dam skal tappes totalt, underlaget og skjær ryddet av skitt og alger, og pumpen rengjøres grundig internt. Hvis noe må skiftes ut, bør det være under den sesongmessige rengjøringen. Elektriske apparater som autoklaver, og andre rør må kontrolleres for fungerer effektivt. Hvis antall fisk i dammen din øke utover sin kapasitet, eller vedlikehold, vil det være ideelt i løpet av denne tiden for å handle det overskytende på en lokal dyrebutikk. Et overskudd handler ikke bare vanskelig å vedlikeholde, kan det føre til dårlig helsen til koi fisk.
Regelmessig Rengjøring: Regelmessig rengjøring, som navnet antyder, innebærer en rutinemessig vedlikehold og rengjøring av koi fiskedam, herunder situasjoner der behovet oppstår. Her er noen tips på å følge vanlig koi dammen vedlikehold og rengjøring. ; Det er viktig å ha et godt filtreringssystem som vil opprettholde en sunn dam økosystem. Dette systemet skal ha muligheten til å fjerne organisk avfall som er ansvarlig for utviklingen av alger. Voksende vannplanter som naturlig filtrering evner som vannhyasintmøbler, vil bidra til å holde dammen ren. , Endring av vann er daglig avgjørende for at dammen for å være ren. Selvfølgelig gjør det på daglig basis er vanskelig. Men innføre ferskvann i dammen daglig, ved først å tappe ut noen av bedervet vann. For eksempel, utføre en liten vannutskifting ved hjelp av en dam vakuum, som vil også fjerne skitt og rusk fra bunnen av dammen. , For å holde koi dammen alger fra forbikjøring dammen din, hold den dekket gjennom en skygge. Dette vil også beskytte koi fisk. ; På månedsbasis, må dammen renses, og skrubbet med en alge skrubb. Videre bør elementene i dammen også tas fra hverandre og rengjøres godt. Dette omfatter alle skitt og rusk fast i filtrering systemet, bli kvitt dødt vann planter, og andre eksterne midler som ødelegger helsen til koi fisk. Alt som er oversett i denne prosessen må tas vare på i den bi-årlige rengjøring metoden. ; På ethvert tidspunkt, hvis vannet er uklart, eller bunnen av dammen ikke er klart synlig, er det på tide å rengjøre dammen. Dette kan også være en indikator på et problem som kan påvirker helsen til koi fisk. Vanligvis, holde dammen ren vil eliminere muligheten for slike problem. ; Det er viktig å kontrollere pH i vannet for å forstå surhetsgraden, som kan invitere veksten av skadelige bakterier og alger. En rekke mellom 6 til 8.5 er normal, men en figur under 7 indikerer surt vann som kan balanseres av å legge litt natron i vannet. Eventuelle Figuren over 8,5 vil direkte påvirke helsen til koi fisk, som kan tas hånd om ved hjelp av en kommersiell kalk nøytraliserer. Dette krever at du sjekke kilden til vann før du legger den til i dammen. Bruker en spray slange for å fylle dammen slik tillate klor for å spre og gi den nødvendige lufting til dammen. Bruk en dechlorinator hvis du skal skifte ut store mengder vann. , Selv om det er mange nyanser som går inn å opprettholde koi dammer, skal disse tipsene om koi dammen vedlikehold mulig for deg å holde det rent, og fisk sunt.

No comments:

Post a Comment