Saturday 3 December 2011

Verbal Abuse i relasjoner

Vi trenger ikke eksperter og studier å vise oss at verbale overgrep i forhold er helt usunt. Når et par begynner å ty til verbale overgrep i sin kamp, ​​er det sannsynligvis et tegn på at forholdet har nådd sin utløpsdato. De fleste mennesker har en tendens til å overse disse tendensene selv, tenker at det er bare noe som skjedde i varmen for øyeblikket. Sannheten i saken er at det er noe som ikke bør aksepteres, og jo raskere du sette en stopper for dette misbruket, eller til forholdet selv, jo bedre blir det.
Effekten av verbale overgrep i relasjoner kan bli følt i det lange løp, selv om noen mennesker kan børste det under teppet når det forekommer. Dette kan føre til en sterk følelse av mangel på selv-verdi og ødeleggelsen av selvfølelse på personen som blir utsatt for verbale overgrep. Et sunt forhold mellom to mennesker er ment å bringe det beste ut av begge av folket, og verbale overgrep er klar som en indikator som noen, er at noe galt på et emosjonelt nivå.
Tegn til Verbal Abuse i relasjoner; Det er viktig å lære å gjenkjenne disse skiltene etter hvert som de oppstår, fordi over denne problemet bare forverrer det i det lange løp. En partner som føler at han / hun kan komme unna med verbalt misbruker den andre personen i løpet av en kamp, ​​vil føle at han / hun kan gjøre noe. I noen tilfeller kan dette også føre til tilfeller av vold i nære relasjoner.
Her er noen verbale overgrep tegn og indikasjoner som tydelig viser at du er i et forhold med en fornærmende ektefelle eller partner, og du må komme bort snart. , Du kan ikke diskutere problemstillinger sammen med partneren din uten større argument bryte ute. ; Partneren din kritiserer deg, ydmyker deg (spesielt i offentlige), latterliggjør du og gjør at du føler ubrukelig. ; Du føler at du bare ikke kan uttrykke deg fritt. ; Din partner isolerer deg fra din krets av familie og venner, og ikke la deg møte eller omgås andre mennesker fritt. ; Din partner stjeler av og til fra deg, eller går opp store regninger og gjeld og forventer at du skal håndtere det og håndtere det. , Din partner legger flere restriksjoner på deg, og gjør du føler deg ukomfortabel hvis du gjør disse tingene. ; Ditt forhold er svært uberegnelig. En dag du er ekstremt fjernt og kaldt til hverandre, og neste dag du er utrolig tett. , Du har en merkelig følelse av å føle seg fanget og kvalt i forholdet, slik du ikke har noen tid for deg selv og dine hobbyer. ; Din samarbeidspartner kast og ødelegger objekter når du har en kamp. ; Du føler deg skremt og redd for din partner. ; Du må lære å gjenkjenne og forstå disse tegnene på emosjonelle og verbale overgrep i parforhold. Hvis du unnlater å gjøre det, er du setter deg selv på en stor emosjonell og fysisk risiko. Du kan bedre forstå din posisjon ved å lese denne artikkelen på tegn på en fornærmende forholdet.
The Nature of Verbal Abuse, Det er viktig å gjøre skillene mellom de ulike grad av verbale overgrep i forholdet problemer. Some overgrep kan være eksplisitt og grafisk i naturen, og dette er noe ingen skal bli utsatt for, spesielt fra partneren sin. Annen former for verbale overgrep er mer skjult og subtile i naturen. Mange bruker sarkasme og trusler om fjerning som et middel til å få sine budskap, og dette er også noe du bør styre klar av.
Samarbeidspartnere som er svært mistenksom og kontrollerende i naturen også en tendens til å ty til noen form for følelsesmessig mishandling, noe som potensielt kan forvandle seg til verbal mishandling på et tidspunkt eller den andre. Hvis du oppdager at din partner er altfor beskyttende og sjalu, du må tenke gjennom dine prioriteringer, før det er for sent. Ikke alle vet hvordan å stoppe verbale overgrep i forhold effektivt. Noen ganger, er den eneste løsningen å bare la forholdet gå. Du trenger for å realisere deg selv verdt, og lærer å elske deg selv. Mennesker med lav selvfølelse og til frivillig sette seg selv gjennom misbruk forhold fordi de føler de ikke fortjener noe bedre. Hvis du tilfeldigvis føler det samme, du må forstå at dere fortjener å bli elsket og behandlet med respekt.
Det er mange eksempler på verbal mishandling i relasjoner der folk prøver og forstå hva det støtende partneren går gjennom. Dette er tilrådelig, men ikke utover en viss grense. Hvis du begynner å føle seg emosjonelt og mentalt anstrengt, og er selv begynner å frykte for din fysiske sikkerhet, er det rett og slett på tide å gå unna. Verbal mishandling i ekteskap er også en vanlig ting, men konsekvensene av handlinger er langt større i et slikt scenario.
Ingen enkeltpersoner skal bli utsatt for verbale overgrep i relasjoner, og du bør lære å være påståelig, og sette ned foten. Elsk deg selv og menneskene rundt deg vil begynne å respektere deg for det.

No comments:

Post a Comment